- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
Çok zor ya kıyamam sende kardessin iste dayanamıyor işte inşallah atlatır ne diyeyim
Maalesef öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor ya kıyamam sende kardessin iste dayanamıyor işte inşallah atlatır ne diyeyim
Of offf. Senin icin ne kadar zordur ablani öyle görmekher zaman yaninda ol destek ol ona. Kafasini dagitmak icin elinden geleni yap... eskileri karistirmayin bence.. ne kadar cok karistirirsan o kadar cok aci ceker...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok üzüldüm aşk acısı çok kötü ama ben o kanlı peçetenin takıntı olduğunu düşünüyorum bi arkadaşım vardi çok yakın bir arkadaşım 2 ay öncesine kadar önceden sevdiği çocukla içtiği sigaranın paketini külünü bile taşıyordu birgün sinirlenip ben atmıştım hatta paketi üzüldü biraz sonra kızdı bana bende ona kızdım ama ondan sonra neyi varsa attı bence ablan o peçetediki kanı eğer bir şey yaşanmışsa hani ihtimal veriyorum onu o yüzden saklıyorsa kaldırıp at en fazla biraz kavga edersiniz ağlar ama zamanla atlatır diye düşünüyorum.
Kanlı peçeteye hemen öyle anlamlar yükleme bence.. İnsan saklayamaz onu, hele ki çantasında yani..
Kızla arkadaşlığın mı 6 yıldır sürüyor yoksa eks eniştenin ilişkisi mi?
Ben olsam ben de kardeşimin, eski sevgilimin sevgilisi ve kardeşiyle samimi olmasını istemem..
Yalnız ablanın hali hal değil, Allah yardımcısı olsun.. Umarım bu hisleri içinden söküp atar tez zamanda.
Arkadaşının hareketlerine de sinir oldum.. Hiçbir şekilde görüşme, konuşma bence.
Ablanın özelini karıştırman da olmamış hiç..![]()
peçete, mektup, arkadasınla gorusme vs demesi bunlara fazla anlam yuklemeden bazı seyler tesaduftur bazıları hassasiyet vs. zamanla yoluna girer, ablanla da degmeyecek kisiler icin kavga etme. dinlemek istemediginde bagırmak yerine, o an konusmak istemedigini soyle.
fakaaat, şu kırmızılı yer!
ablana destek olup piskologa gitmesini saglamaya calıs bence.
bu arada şüphelerini gidermek istiyorsan direkt gercekmiş gibi itham ederek degil, neden saklıyorsun ki diye saf saf sormayı sec.
ama tekrarlıyorum, kesinlikle kırmızılı yer icin yuzyuze konus.
Uzun bir zaman dilimi geçmiş aradan erkek arkadaşından ayrılmış ve hala devam ediyor acısı bende bir doktora gitmesine ikna etmelisiniz atlatamamış belli siz konuşmaya derdini anlamaya çalışın ama bence olay farklı gibi :26:
kanlı peçete ne alaka?yani insan kanlı peçeteyi neden taşısın allah alllah tuhaf
yaklaşık 7 yıl olacak işte..Çok istiyorum doktora gitmesini..Nasıl farklı yani?
Banada takıntı kısmı ağır basıyor,bende artık öyle yapacagım çünkü daha çok üzülür göe göre bende öyle yapacagım artık tahammülüm kalmadı cocugu gördügüm yerde carpasım geliyor
Yani aşk acısı takıntı yapmış gibi 7 yılda geçmesi gerekirdi pskolojisini çok etkilemiş böyle ağır durumlar tedaviyle sonuç alır gibi geldi :44:
bencede yapmalısın birgün annene de evden çıksınlar odada o çocuğa dair toz bile bırakma baktıkca acılar tazelencekhatırlayacak en fazla kavga edersiniz ama şimdiki kadar üzülmez
Evet banada öyle geliyor zaten kendi kendine ağır bir antidepresan kullanıyordu aldım çöpe attım benim ağır böbrek,diğer rahatsızlıklarımda kullandıgım ilaçları kullanıyordu yanımda taşır oldum korkudan
Evde cocugun hediyeleri duruyor bir hediyesini kırdım(bardak) çok sinirlendi bardagın aynısını gidip aldı suan hala evde duruyor![]()
Doktor kontrolünde kullanılması gerek o ilaçlar tehlikeli daha ağırlaştırır durumunu Allah korusun![]()
yok artık ablan bildiğin takıntı yapmış canım sinirlensin kızsın boşver bence at isterse dövsün ve kabul ederse kesinlikle bir psikolojik tedavi
Evet korktum hemen attım nerden buldu bilmiyorum zaten beyaz reçeteyle dahi satılmıyor kim verdiyse bulup suratınada tükürmek istiyorum
Ne kadar bilinçsizce kötülüğüne yapılmış bir şey konuşmayı denediniz mi hiç belki anlattıkça birazda olsa rahatlayacaktır ama kesin doktora gitmesine ikna etmelisiniz şuan ne söylesek boş![]()
Evet ne demek ya öyle ve çok ağır bir ilaç şizofreni ve ileri derece ruhsal bozukluklarda kullanılıyor benim ilaçlarım ona keza çok ağır saglıklı adamı mahveder..Kesinlikle evet off of en başta onu dinleyecegim sonra o cocugun neler yaptıgını söyleyecegim sarılsın ağlasın ama bitsin artık..
İnşallah çabucak bir çözüm bulunur inşallah![]()