• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Geceniz iyi olsun hanimlar..
Bugün ablamla yaşadığım bir olayı size anlamak istedim çünkü gerçekten objektif yorumlara ihtiyacım var. Biraz uzun olabilir yazı.
Benim ablamla aramda 2 yaş fark var. Yani iki yakın kız arkadaş gibi büyüdük. Ben 18 yaşına gelince üniversite için evden ayrıldım ablam eve yakın bir yerde okuduğu için evden hiç ayrılmadı.
5 yıl içinde ablamın 3 erkek arkadaşı oldu ve her sevgilisi bana eziyet oldu.
Şöyle ki ablam aşırı kıskanç ve gerçekten sevgilisi olan kişiye aşırı bağımlı hale geliyor.
Şöyle örnek vereyim adam ne istese ne dese kabul eder ve yapar da.
Şimdi yeni bir erkek arkadaşı var 2 ay kadar oldu 2 aydır elinde telefon sürekli mesaj halinde. Akşam 9 oldu mu odaya çekiliyor gece 2 ye kadar telefonda konuşuyor
Diyeceksiniz ki sana ne. 2 aydır ne dışarı çıkıyoruz ne bana vakit ayırıyor. Tüm dünyası 2 aydır tanıdığı adam oldu. Ve bu adamla evlenme kararı aldı.
Gelelim bugünkü olaya.
Ben dün gece biraz sinirlerim bozuk olduğu için odaya ağlayarak girdim dolabımda bir şey ararken baktım telefonla konuşuyor ne geldin odaya ne istiyorsun diye çıkıştı. Bende bir şey arıyorum dolabımda dedim. Ne arıyorsun diye tekrar sordu abla bağırma telefondakine mi duyurmaya çalışıyorsun dedim kıyamet koptu. Bugün iş seyahatine giderken bi Allahaısmarladık bile demeden gitti ben çok üzüldüm. Mesaj attım dedim herkesi her sevgilini koşulsuz şartsız seviyor her türlü af ediyorsun kendi kardeşini küçücük bir tartışma için sırtını dönüp gidiyorsun.
27 yaşında bir insan bir erkeğe hatta her erkeğe bu kadar tapmamali dedim
Bir sürü azarladı beni.
Bu arada son olarak çocuk uzakta biz görmedik. Annemde evliliklerini onaylamıyor çünkü çocuğun babası amatem de alkol tedavisi görmekte.

Malesef değişmez, kimi insanlar böyle buldumcuk oluyor. Benim de çok yakınımda var aynısı. Telefonu elinden aldıkça var olursun. O da Wifi kesilir, şarj biter anca belki. Yapacak bir şey yok. Öyle kabul edeceğiz yada hayatımızdan çıkaracağız. Başka çıkar yol ben de bilmiyorum.

Bırak naparsa yapsın.
İlgi bekleme birgün evlenip gidecek zaten hep seninle olmayacak.
Zaten aranızda özel bir bağ yok anlattıklarına bakılırsa.
Çocuğun babasının alkol tedavisi görmesinden daha önemlisi ablanın 2 ayda evlilik kararı alması.
Şıpsevdi biri ve sevgilisi olunca da buldumcuk olmuş.
Önerim; yok say.

Ablanın ergenliği geçmemiş gibi. Siz sabırlı olun çok zor da olsa. Düştüğünde ki düşmesi muhtemeldir kardeş olarak yanında olun ama kendinizi de heder etmeyin çok fazla.
Kardeşlik bağınız güçlüyse ki genelde öyledir atlatırsınız bu olayı.

Malesef değişmez, kimi insanlar böyle buldumcuk oluyor. Benim de çok yakınımda var aynısı. Telefonu elinden aldıkça var olursun. O da Wifi kesilir, şarj biter anca belki. Yapacak bir şey yok. Öyle kabul edeceğiz yada hayatımızdan çıkaracağız. Başka çıkar yol ben de bilmiyorum.

Bundan önceki ile de evlenme kararı aldı. 6 ayda.. Sonra terk edildi. Çocuk başkası ile evlendi benim ablam 9 kilo verdi üzüntüden. Ya onun adına çok üzülüyorum

Bundan önceki ile de evlenme kararı aldı. 6 ayda.. Sonra terk edildi. Çocuk başkası ile evlendi benim ablam 9 kilo verdi üzüntüden. Ya onun adına çok üzülüyorum
Malesef üzülmemiz bir işe yaramıyor. Kendileri görmeli, ders çıkarmalı böyle insanların. Ne yazık ki, şu saatten sonra da değişmez ablan. 15yaşında olsa, al karşına oturt anlat ama artık tüm karakteri oturmuş, belirli evrelerden geçmiş, yaşı oturmuş bir kadın. Hareketleri oturmamış , çözümü yok.

Bırak naparsa yapsın.
Çocuğun babasının alkol tedavisi görmesinden daha önemlisi ablanın 2 ayda evlilik kararı alması.
Önerim; yok say.
Bırak naparsa yapsın.
Önerim; yok say.
Bırak naparsa yapsın.
Önerim; yok say.

Kendisine buldumcuk olduğunu söyledim zaten iyice sinirlendi. İyi kötü ablam. Yoksaymak çok kötü bir fikir gibi :110:

Benimde ablam bir ara öyle olmuştu hatta daha da beter şeyler yaptı ben ne mi yaptım?Boşverdim...

Ablanın da kendine göre bi hayatı var ve istediği şekilde yaşamakta özgür,ayrıca seninle gezip tozmak gibi bi zorunluluğu yok ama bi yandan da ablan ppek olgun gelmedi bana ...Bi gün önceki olayı unutmayıp kardeşe surat asmak konuşmamak çocukça...Her koyun kendi bacağından asılır sen de ablanın yaptıklarını izlemek yerine kendi hayatını yaşa

Ablanın da kendine göre bi hayatı var ve istediği şekilde yaşamakta özgür,ayrıca seninle gezip tozmak gibi bi zorunluluğu yok ama bi yandan da ablan ppek olgun gelmedi bana ...Bi gün önceki olayı unutmayıp kardeşe surat asmak konuşmamak çocukça...Her koyun kendi bacağından asılır sen de ablanın yaptıklarını izlemek yerine kendi hayatını yaşa
Elbette zorunlu değil ama ayrılınca yardım dileniyor
Sürekli beni arayıp soruyor.
İşte benim canımı sıkan bu
Çıkarlar olunca var olmak

Ablan cidden olgunlaşamamış o zaman...Al karşına son kez söylüyorum bi daha üzülürsen yanında olmayacağım,ya beni şimdi dinle ya da sonra bana ağlama ,de.Hatta bi kağıda tairihiyle beraber bu cümleni de yazıp ablana bu kağıdı çıkarır gösteririm canın tekrar yanarsa de.

Back
X