Ablam 17yasindayken sözlenmisti ailem istemedi ozellikle babam yaşlı ve cirkin bulduğu için istemedi nişanlısı 25 yaşındaydı.surekli ablama baskı yaptı yanına yakışmıyor çirkin vs vs. o sırada ablam 18 yaşına geldi düğüne 1ay kala nişanı atti.istemiyorum dedi.nisanlisi çok yalvardi yapma diye ki cooook değer verirdi ben onun gibi adam gibi adam da görmedim açıkçası.evet ablam küçüktü yaş olarak annemde bu sebepten istemiyordu.mecburen kaçarız diyince izin verdiler ama caydirma politikaları bu sürede devam etti.nisanlisinin giderken ablama ddediği sözü hiç unutmam hakkımı helal etmek istiyorum dilim etse kalbim reddediyor((kayinvalideside kızınız ickicillere düşsün gibi ahlar etti...ablam başkasıyla evlendi tabi babamın istediği biriyle babam o kadar mutlu oldu ki düğünde araba hediye etti sonra 2çocuk dogunca zorlanmasinlar diye evlerimizden birine oturttu malatyaya tasindilar bizde oraliyiz ordan ev aldi babam ama problemler başladı adam eve gelmemeye basladi biz baska kadindan suphelenirken meğer orda ortam yapmış kokain bağımlısı olmuş.evi kirip dokmeler ablam yanımıza geldi bu sefer çocuk kaçırmalar filn şimdi cocuklar bizde şükür sağlıklarida iyi kendisi malatyada surunuyor.ben daha once söze bi hafta kala aldatildim cok canım yandigi için ablama sende nişanlını yüzüstü bırakmıştın diye figan etmiştim o zamn acimla hirsimi ondan çıkarmıştım ahlar cikar demiştim(((o dönemde bunlar yoktu şimdi bana sen haklıymissin insanın canını acitinca Allah daha perişan ediyormuş diyor ve ben kendimi kötü hissediyorum ahlar çıkar diyor bigün sende o çocuğun kötü haberini alinca mutlu olursun diyor(( ama ben ne yapacagimi bilemedimki o zamn sinirliydim acim tazeydi diyorum sen değil ben ona ofkemden sana dedim diyorum ama sürekli bana laf çarpıyo sorun laf çarpışması değil herşeyi desin bana kizsin ama şu dönemde ona yardim ediyim destek oluyum derdim bu başka bişey degil