ablama edilen ah tuttu sanırım ve ben tutamadim kendimi:(((

nursegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
96
53
35
Ablam 17yasindayken sözlenmisti ailem istemedi ozellikle babam yaşlı ve cirkin bulduğu için istemedi nişanlısı 25 yaşındaydı.surekli ablama baskı yaptı yanına yakışmıyor çirkin vs vs. o sırada ablam 18 yaşına geldi düğüne 1ay kala nişanı atti.istemiyorum dedi.nisanlisi çok yalvardi yapma diye ki cooook değer verirdi ben onun gibi adam gibi adam da görmedim açıkçası.evet ablam küçüktü yaş olarak annemde bu sebepten istemiyordu.mecburen kaçarız diyince izin verdiler ama caydirma politikaları bu sürede devam etti.nisanlisinin giderken ablama ddediği sözü hiç unutmam hakkımı helal etmek istiyorum dilim etse kalbim reddediyor:KK43:((kayinvalideside kızınız ickicillere düşsün gibi ahlar etti...ablam başkasıyla evlendi tabi babamın istediği biriyle babam o kadar mutlu oldu ki düğünde araba hediye etti sonra 2çocuk dogunca zorlanmasinlar diye evlerimizden birine oturttu malatyaya tasindilar bizde oraliyiz ordan ev aldi babam ama problemler başladı adam eve gelmemeye basladi biz baska kadindan suphelenirken meğer orda ortam yapmış kokain bağımlısı olmuş.evi kirip dokmeler ablam yanımıza geldi bu sefer çocuk kaçırmalar filn şimdi cocuklar bizde şükür sağlıklarida iyi kendisi malatyada surunuyor.ben daha once söze bi hafta kala aldatildim cok canım yandigi için ablama sende nişanlını yüzüstü bırakmıştın diye figan etmiştim o zamn acimla hirsimi ondan çıkarmıştım ahlar cikar demiştim:KK43:(((o dönemde bunlar yoktu şimdi bana sen haklıymissin insanın canını acitinca Allah daha perişan ediyormuş diyor ve ben kendimi kötü hissediyorum ahlar çıkar diyor bigün sende o çocuğun kötü haberini alinca mutlu olursun diyor:KK43:(( ama ben ne yapacagimi bilemedimki o zamn sinirliydim acim tazeydi diyorum sen değil ben ona ofkemden sana dedim diyorum ama sürekli bana laf çarpıyo sorun laf çarpışması değil herşeyi desin bana kizsin ama şu dönemde ona yardim ediyim destek oluyum derdim bu başka bişey degil

Her şeyi anladım da aldatılmanızla ablanızın ahının ne ilgisi vardı da acısını ondan çıkardınız?

Zaten olanlar ablanızdan dolayı değil babanızdan- annenizden dolayı olmuş.

Kasap donet sap doner
gun gelir hesap doner...
siz denen kendinizi kotu hissediyorsunuz ki,evvela babaniz hissetmeli bence.
hakikaten kirik kalbin ahi yerde kalmiyor,bunu bi cok defa gordum,insh hersey normale doner:KK43:

son durum ablam bizle yaşıyor boşanma davası açtı.

benim aldatilmamla ilgisi yok elbette ben söze bi hafta kala öğrenmıstim hayallerim yıkılmıştı ablamda nişanlısını düğüne bir ay kala yıkmıştı..ordan benzetme yaparak bikeresinde ona patlamıştım biranlik ne biliyim böyle şeyler yaşayacağını. şimdi benim ona soylediklerimi söylüyor ben üzülüyorum ona söylediğim için. sadece içimi dökmek istedim

ayrıca çok haklısınız edenin bulduğu dünya burası ne yazıkki babamda ablamda bundan payını aldı oh oldu diyemem ablam benim canım ama ekilen biciliyor birgün kimse kimsenin kalbini yakmasin Rabbim hesabını soruyor

Kader diyemezsinnn sen kendin ettin parçasını armağan ediyorum :)

Yapılanlar yanlarına Kalmaz inşallah merak etmeyin. Sadece ablanız size kızsada onu yalnız bırakmayın. Bende bir ablayım ve biliyorum bu abla kızmalarını.sonradan yanında olunca geçiyor. Allah yardımcımız olsun.her konuda

Siz ablaniza esiyle olaylar olmadan önce, sizin aldatilma basiniza gelince, al iste ayni senin gibi beni bir hafta kala arkamdan vurdu sende nisanlini biraktin dügüne bi ay kala ahimiz kalmaz gibi bi lafmi ettiniz ve simdi gercekten ablanizin basina böyle bisey gelince ve o sen demistin zamaninda diye size laf mi söylüyor... Yani sinirli aninizda söylediniz seninde basina bisey gelir ah aldin ve simdi gercekten olunca siz kötü hissediyorsunuz... Ayyyy gece gece cok geldi... Gecmis olsun bu arada, dua edin erkenden görmüssünüz gercek yüzünü... Ablanizinda Allah yardimcisi olsun...:KK14:

Sozlun seni aldatmissa üzülen o olucaktir ah ettiysen senin ahin hakliysan ona tutar zaten. Ablan konusunda ayrildigi eski nisanlisi hakliymis çok sevmiş ki kaynanasinin başka turlude olsa ahi tutmuşsu saatten sonra yyapilacak şey belli .bir daha kimseyi uzmemete calisicak sonucu iyi dusuerek karar vericek.

Alma Mazlumun ahını,
Çıkar aheste aheste,
Diye boşuna dememişler demekki.

Siz ablaniza esiyle olaylar olmadan önce, sizin aldatilma basiniza gelince, al iste ayni senin gibi beni bir hafta kala arkamdan vurdu sende nisanlini biraktin dügüne bi ay kala ahimiz kalmaz gibi bi lafbasınınınve simdi gercekten ablanizin basina böyle bisey gelince ve o sen demistin zamaninda diye size laf mi söylüyor... Yani sinirli aninizda söylediniz seninde basina bisey gelir ah aldin ve simdi gercekten olunca siz kötü hissediyorsunuz... Ayyyy gece gece cok geldi... Gecmis olsun bu arada, dua edin erkenden görmüssünüz gercek yüzünü... Ablanizinda Allah yardimcisi olsun...:KK14:

evet aynen sanki ben söyledim de böyle oldu bunu söyleyeli nerdeyse 2yil oldu ama şimdi ablam böyle diyince çok kötü hissettim keşke öncesinde böyle bişey soylemeseydim diye çok ihayiflaniyorum ama enazindan suan daha iyiyiz ablamla ona anlattim

ablanin hakkinda yardim edecegine oh olsunmu diyorsun ? ve sen kardessin öylemi ? vah vah dünyanin civisi cikmis
sen iyi okudun mu neden oh olsun diyim o benim canim kanım ablam. birak ablamı beni aldatan adam bile bu duruma düşse oh demem bana göre vicdan merhamet hayattır ne diyosun sen.ben 2yil öncesinde aldatilip yarı yolda birakildigimda ablama sinirlenmistim ki bu sözü söyledim diye onun izdirabini cekiyorum

6008"]ablanin hakkinda yardim edecegine oh olsunmu diyorsun ? ve sen kardessin öylemi ? vah vah dünyanin civisi cikmis[/QUOT
sen iyi okudun mu niye ablama oh olsun diyimbirak ablsmi
ablanin hakkinda yardim edecegine oh olsunmu diyorsun ? ve sen kardessin öylemi ? vah vah dünyanin civisi cikmis

Sonuna kadar okuyamadim valla daral geldi. O nasil beddua ya ickicilere dussun. Valla kv pek fenaymis

ayrıca çok haklısınız edenin bulduğu dünya burası ne yazıkki babamda ablamda bundan payını aldı oh oldu diyemem ablam benim canım ama ekilen biciliyor birgün kimse kimsenin kalbini yakmasin Rabbim hesabını soruyor
Ben ortada ah lık bir durum göremiyorum.Kızcağız 17 yaşındaymış zaten.Bir gençlik hatası yapmış.Allah nasip kısmet etmemiş,bir vesileyle bırakmış.Bırakmayıp kaçsaydı evlenseydsi anasının babasının ahını alsaydı daha mı iyi olacaktı.Bir de onunla evlenseydi mutlu olacağının garantisi mi vardı.Çocuğun annesi bir genç kıza yapılmayacak bedduayı etmiş ama beddua döner dolaşır kendini bulur kulun.
İnsanlar kaç senelik evliliklerini bitiriyor.17 yaşında bir çocuk sevmiş,zamanla istememiş bırakmış.Suçu günahı nerde bunun.Allah o kadar zalim mi de bununla ilgili ablana eziyet edecek.Şimdiki evliliği tamamen yanlış seçim.Nice kötü evliliği olan insan var.Herkes ah mı alıyor.Düşüncelerin yanlış.Bir de ablanı yaralıyorsun bir gençlik hatası yüzünden.Seni nişanlının aldatmasıyla,karaktersizliğiyle ablanbın durumunun ne alakası var.Her karşına çıkan kötü olunca ablandan mı bileceksin.

X