Ablamın 40 deger mi lütfen yardım edin

Gunesgl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
82
57
8
30
3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi

Inanmiyorsun degil mi? Ne mantigi var simdi bu 40 degmesinin aciklamasi neymis?

Allah aşkına saçmalamayın ya olur mu öyle şey.

Sacmalamayin lutfen. Bir umut ariyorsunuz anliyorum. Ama sizce mantikli mi bu anlattiklariniz? Herseyin bir hayiri vardir icinizi ferah tutun hayatinizi yasayin..

Okudugumu anlamadim. Tekrar okudum. Yinede manasiz geldi.

Lutfen inanmayin boyle seylere

Söylediklerine 40 cıkaran bir kadın varmiş onun yanına gidilyorms ilk defa duydum sasrdım acıkcası

3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi

Olmaz.
Evlendim 2 gün sonra kuzenim doğum yaptı.
Çok çok yakın oldugumuz için balayına gitmeden görmeye gittim.
İğne alışverişi falan olmadı.
2 de çocuğum var.
Boyle şeylere inanmayın lütfen.

Kocakarı uydurmaları..
Buna hangi aklı başında insan inanır ki..
Ay sinir oluyorum yemin ederim böyle şeylere

Okudukça mantıksızlık denizinde yüzüyorum.
Yapmayın, bilinçlenin. Çocuk sahibi olamamanızın nedeni nedir

Back
X