ablanız dominant baskın bir karakter belli
alttan almayacaksınız aman alınmasın demeyeceksiniz
tabii saygıyı bozmadan.. başka türlü düzelmez
çok idare etmişsiniz onu anlaşıldı
Bende calistim 2 sene bende yalnizdim her isimi kendim yaptim kimseyide suclamiyorum simdi neden boyle yapiyo anlamiyorum ben calissam dahami esit olucaz boyle soyleyemicekmi ama ne alakasi var anlamiyorumAblanıza kızmayın, belki psikolojisi zarar görmüştür. Çalışan kadının halinden anlarım. Çok zor.
Benim en cok zoruma giden eslerimizin yaninda agzini acip gozunu yummasi soyledigi laflari haddi hesabi yok gercekten cok uzuluyorum yarin bi gun barisinca boyle kirilsigimi soyleyinxe zaten bi tek siz kiriliyonuz ben insan degilim diyo konusulmuyo yani guzel guzel bilmiyorumBizde üç kız bir erkek kardeşiz bizim ablamızda öyle konuşur konuşur ben demedim der ayy birde devreye kocalarda girmez mi öfff! Çocuklarınız olsa herkes kendi evinde kendi derdinde olur görüşme sıklığı azalıyor!ben artık her kardeşimi olduğu gibi kabul ettim belkide çok fazla sağlık problemi geçirdiğim için amaan ölümlü dünya kalp kırmayalım modundayım. Belki ablanızın size söylemediği bi problemi vardır kimbilir!
Çocuğu olmuyor diye kafaya takıyor olabilir mi
Üzülmekte haklısınız ama tabiatı böyle demek.anladığım kadarıyla geçimsiz biri ve duygularına yenik düşüp etrafındakileri kırıyor.eşine karşı davranışları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?