- 10 Kasım 2024
- 2.089
- 6.070
- 73
- 25
- Konu Sahibi nurbenoule
-
Sende aynı şekilde kanıtlı davran, videoya al. Onunla konuşup ses kaydı al, niye böyle yaptığını falan sor. Kızım kendini ailen bile olsa ezdirme, evin birbirine kat ama ezdirme. Sen buna karşılık vermezsen daha çok çekersin.Kızlar merhaba buraya birkaç tavsiyenizi almak için yazdım çünkü nasıl davranacağımı şaşırdım
Ablamın bana olan nefretini nasıl söndürebilirim ?
Dün ablam , kızkardeşim ve ben oturuyorduk
Sohbet ettik güldük kız kardeşim diğer odaya gitti bende elime kitap aldım
Ablam bana dedi ki sana bir şey söyleyeyim ?
Bende ne diyecek diye merak ettim
Dediği şey: siz 2 niz benim tırnağımin içindeki kir olamazsınız
Dini en alt katmanısın hiçbir şeysiniz hiçbir konuda iyi değilsin diyince ben tekrardan şok oldum.
Çok kırıcı çok sözü oldu ama buraya yazmak istemiyorum kızlar anında ne oldu anlamıyorum
Durmadan beni kıskandırma çabasına giriyor bende inşallah olursun iyi bir üniversite gidersin diyorum.
Annem de bana karşı deliler gibi dolduruyor onu ablam ile tartışıyorum annem koşarak geliyor üzerime yürüyor sen ablanı kıskanıyorsun durmadan onu söylüyorsun onun derdinden öleceksin onun yanında hiçbir şeysin kıskanma onu durmadan onun yanında böyle söylemlerde bulunur.
ablam sınav dönemlerinde durmadan bana huzursuzluk çıkartıyor
Diğer sene son sınava 10 gün kala babamın yanına gidip bu kız savaş oyunlarında erkeler ile sesli konuşuyor dedi
yerin dibine girdim resmen bende telefonuma Bakın öyle bir şey yok dedim
Eskiden oyun oynamayı çokça severdim ama erkek hesabı yemin ederim asla konuşmadım ben birde oynarken kız kardeşlerim de izler evde oynuyordum öyle bir şey olsa şimdiye babam duymuştu
Yks son 1 ay kaldı ve ders çalışmak yerine beni video alıyor annem 2 gündür evde yok bütün işleri ben yaptım 5 dk önce annemi arayıp dün bütün işleri ben yaptım senin kızın savaş oyunu oynuyordu dedi şok oldum öyle bir durum yok sadece dün akşam filim izledim kız kardeşim ile
Bayram yaklaştı biliyorsunuz ablam 2 odayı temizlenip beni videoya aldı o telefonu bırak kör olacaksın içi boş özgüvenin var kör olsan sana ben bakacağım gibi saçmaladı
Kızar gece 3 kadar elinde telefon düşmüyor
Ki bende kız kardeşime yazmak için telefonu aldım
Kısaca ablam çok narsist ve yalancı sizden gerçekten birkaç tavsiye bekliyorum nasıl davranmalıyım bilmiyorum bende her gün şaşırıyorum
Annenle olmuyorsa babanla açık açık konuş, kendini onların olmadığı bir ortamda ifade et.Hayır psikolojik durumu olan insan her zaman böyle davranır ablam zor duruma girince çoğunlukla böyle davranıyor
Önceki sene yks yakın telefonuma kadar kendim elime almadım iftira atmasını istemedim
Annem de zaten zora gelemedigi için 5 sene ev işi yapmasını istemedi
Annemin benim üzerime yürütmesinin sebebi tepki göstermem
ve onlarda onun gibi beni rahat alıştırmak istemiyor
Şimdi 1 haftaya yakın bende telefonumu kaldıracağım artık korkmaya başladım.
Hatta şunu da anlatayım korkma sebebim böyle olaylar :
2 hafta önce ablam ile tartıştım ahlakın eksik dedim bana bakıp 3 kere benim mi ahlakım eksik dedi küçümseyici bir bakış atı sonra anında bağırmaya başladı.
Sen ne dedin bana diye
Baktım annemin yanına koşuyor anneme söylüyor ve diyorki ben yanlış duymadıysam bana bunu ............ dedi
Şok oldum baktım koştu diğer odaya babamı arayacak babaya söyleyeyim bunu vursun gebertsin elinde morartip elinden telefonu alsın dedi
Annem odaya gitti tartıştılar ben tabi dondum şok oldum
Annem de onu vursa eline ne geçecek dedi annem bağırdı çağırdı
Aramaktan vazgeçti annem yanıma gelip bana bağırdı ama zeere umrumda olmadı gram dinlemedim
Çünkü ben böyle bir şey demedim dinleyen de biliyor demedigimİ
Kısaca hıncını benden çıkartmak istiyor zor durumda hepimiz ailecek onu idare ediyoruz
Kız kardeşimin okuduğu kitaba kadarıyla karışıyor
Ders çalışmaya başladım odaklanmamı artıracak uygulamalar yükledim bağımlılık yapanları sildim 3 saat ders çalışıyorum girdikçe artıracağım çalışma sürem az biliyorum ama odaklana bildiğim kadar kendimi zorluyorum tek çare okumakEv en rahat olman gereken yerken evi sana dar eden annen ve ablana ne desem bilemiyorum. Böyle olaylara çok sinir oluyorum bu durum gerçekten üzücü. Empati yetenekleri yok üzmeyeyim kırmayayım demiyorlar. Elinden geldiğince yaptıklarına aldırış etmemeye çalış. Derslerine çok iyi çalış mesleğini eline alır çalışırsan devamlı ev ortamında kalıp onların bu hareketlerine maruz kalmazsın
Yıllarca zaten kendimi ezirmedigim için dayak yedim , okuldan da alındım ne kadar kendim isteğim ile desem de okuldan alıp 4 sene okutmayan ailemSende aynı şekilde kanıtlı davran, videoya al. Onunla konuşup ses kaydı al, niye böyle yaptığını falan sor. Kızım kendini ailen bile olsa ezdirme, evin birbirine kat ama ezdirme. Sen buna karşılık vermezsen daha çok çekersin.
Yıllarca zaten kendimi ezirmedigim için dayak yedim , okuldan da alındım ne kadar kendim isteğim ile desem de okuldan alıp 4 sene okutmayan ailem
olmuyor değişiyorlar annem ile 1 aydır konuşmuyorum 1 ay önce beni vurmaya kalktı.
Bende onu tehtit ettim o elin bir kez daha bana kalkarsa polis çağırırım 18 yaşındayım artık dedim iletişim de kestim.
Şimdi annem ile konuşmuyorum kız kardeşlerim ile aram çok iyi annem benim yanımda resmen kıza diyorki sen onunla konuştuğun için bizden çok şey kaybedersin ona göre sevdiklerine iyi bak diyor biz de ona göre sana davranırız diyor.
Yıllarca yemediğim şiddet , hakaret yoktu şimdi kendimi ezdirmeyecegim dersem 10 katını bana yaparlar
Şuan aile evinde kalıyorum kendi param da yokkısaca onların ne kadar istemesem de idare etmek zorundayım
Diğer kardeşlere karşı da böyleler mi? Siz öz çocukları mısınız? Neden böyle bir ayrımcılık var?Yıllarca zaten kendimi ezirmedigim için dayak yedim , okuldan da alındım ne kadar kendim isteğim ile desem de okuldan alıp 4 sene okutmayan ailem
olmuyor değişiyorlar annem ile 1 aydır konuşmuyorum 1 ay önce beni vurmaya kalktı.
Bende onu tehtit ettim o elin bir kez daha bana kalkarsa polis çağırırım 18 yaşındayım artık dedim iletişim de kestim.
Şimdi annem ile konuşmuyorum kız kardeşlerim ile aram çok iyi annem benim yanımda resmen kıza diyorki sen onunla konuştuğun için bizden çok şey kaybedersin ona göre sevdiklerine iyi bak diyor biz de ona göre sana davranırız diyor.
Yıllarca yemediğim şiddet , hakaret yoktu şimdi kendimi ezdirmeyecegim dersem 10 katını bana yaparlar
Şuan aile evinde kalıyorum kendi param da yokkısaca onların ne kadar istemesem de idare etmek zorundayım
Diger kardeşlerime böyle değilDiğer kardeşlere karşı da böyleler mi? Siz öz çocukları mısınız? Neden böyle bir ayrımcılık var?
Neden böyle acaba bir sebebi mi var geçmişte yaptığınız bir şeyler mi var?Diger kardeşlerime böyle değil
Şuan suçlu ben gibi görünüyorum hepsine iyi sana mı kötü gibisinden bende kendi hayatıma her geçen gün şaşırıyorum
benden küçük kardeşimin nazi geçiyor surat atsa annem eşyalar ve para ile mutlu etmeye çalışıyor
Bundan önce bana yada kardeşime hakaret ettiğinde kardeşlerimi savunuyordum
Çoğu kez vurmaya kalkmıştı ben engelledim kardeşlerimi korurum.
Annemde zaten benden sonra kimseyi vurmadı çoğu kez kendimi korudum savundum daha kötüsü oldu bir yaştan sonra insan beziyor bende kökten sorunu çözdüm konuşmayı kestim
Ben bütün kardeşlerim ile anlaşıyorum
Hepsi de beni sever anlaşıyorum
ailem bu kızları da bana düşman kılıyor
Annem işte kızlara diyor bu kız sizi kendisine çekiyor sizi bizden soğutuyor resmen diyor kardeşinle konuşma işte onunla yakın olma olursan biz sana faklı davranırız
Ne bir erkek ile konuştum ne gizli saklı ailemin arkasından iş çevirdim bende anlamıyorum bu davranışlar yeni olmuyor ilkokulda bile yemediğim hakaret dayak yoktu annemin bana tavrı hep böyle hep de böyle olduNeden böyle acaba bir sebebi mi var geçmişte yaptığınız bir şeyler mi var?
Toksik ailede büyüyen bir arkadaşım vardı ev ortamı da senin anlattığın gibi devamlı gergindi. Bir sene boyunca oturdu ders çalıştı pikniğe giderdik oraya bile elinde test kitabını getirir çözerdi. Kendini bir sene boyunca ciddi şekilde ders çalışmaya verdi, iş imkanı olan güzel bir bölüm okudu şimdi çok güzel bir mesleği ve maaşı var. Zaten tüm gün çalışıyor eve gelince de ailesi eskisi kadar ona sarmıyor.Ders çalışmaya başladım odaklanmamı artıracak uygulamalar yükledim bağımlılık yapanları sildim 3 saat ders çalışıyorum girdikçe artıracağım çalışma sürem az biliyorum ama odaklana bildiğim kadar kendimi zorluyorum tek çare okumak
Güzelce hazırlan ve iyi bir bölüm kazan. Bir sene daha dişini sık sadece.Yıllarca zaten kendimi ezirmedigim için dayak yedim , okuldan da alındım ne kadar kendim isteğim ile desem de okuldan alıp 4 sene okutmayan ailem
Öyle yapacağım çalışıyorum zaten dershaneye babam gönderecek annem ortaklığı karıştırır sa ben kursalara katılırım tatilde kütüphane gitmeyi planlıyorum temel oluşturacağım tek hayalim okumak.Güzelce hazırlan ve iyi bir bölüm kazan. Bir sene daha dişini sık sadece.
Kıyamam ya, çok üzüldüm. Canım, sen bu yaz güzelce çalış, temelini falan oluştur. Bir sene güzelce çalışırsan çok güzel yerlere gelirsin. Sakın bırakma.Öyle yapacağım çalışıyorum zaten dershaneye babam gönderecek annem ortaklığı karıştırır sa ben kursalara katılırım tatilde kütüphane gitmeyi planlıyorum temel oluşturacağım tek hayalim okumak.
insanın çok zoruna gidiyor kardeş ya kardeşimin bana düşman olmasını sağlıyor kızla her konuştuğumda onu uyarıyor kız kardeşim ile iletişimi de keseceğim bana yakın olmasın yakın olunca onu da çokça azarlıyor uyarıyor
Kardeşlerim her şeyin farkında
Artık düşünmekten bile yoruldum
Anlattıkların normal davranışlar değil. Bunlarla başa çıkması gerekende sen değilsin, ailen. Ancak ailem durumun farkında değilseler büyük ihtimal onlarında sorunları var gibi görünüyor. Tek çözüm kısa sürede evden ayrılmanın yolunu bulman. Bunun içinde kendi ayakların üzerinde durmalısın. Eğer okul yolu ile kaçabileceksen yatılı bir okula kaydını aldırmak için aileni ikna et. Sonrasında üniversiteni oku, okurken bir yandan da part time iş bak. Kendini güçlendir hayatını harcamamanı tavsiye ederim ailene.Kızlar merhaba buraya birkaç tavsiyenizi almak için yazdım çünkü nasıl davranacağımı şaşırdım
Ablamın bana olan nefretini nasıl söndürebilirim ?
Dün ablam , kızkardeşim ve ben oturuyorduk
Sohbet ettik güldük kız kardeşim diğer odaya gitti bende elime kitap aldım
Ablam bana dedi ki sana bir şey söyleyeyim ?
Bende ne diyecek diye merak ettim
Dediği şey: siz 2 niz benim tırnağımin içindeki kir olamazsınız
Dini en alt katmanısın hiçbir şeysiniz hiçbir konuda iyi değilsin diyince ben tekrardan şok oldum.
Çok kırıcı çok sözü oldu ama buraya yazmak istemiyorum kızlar anında ne oldu anlamıyorum
Durmadan beni kıskandırma çabasına giriyor bende inşallah olursun iyi bir üniversite gidersin diyorum.
Annem de bana karşı deliler gibi dolduruyor onu ablam ile tartışıyorum annem koşarak geliyor üzerime yürüyor sen ablanı kıskanıyorsun durmadan onu söylüyorsun onun derdinden öleceksin onun yanında hiçbir şeysin kıskanma onu durmadan onun yanında böyle söylemlerde bulunur.
ablam sınav dönemlerinde durmadan bana huzursuzluk çıkartıyor
Diğer sene son sınava 10 gün kala babamın yanına gidip bu kız savaş oyunlarında erkeler ile sesli konuşuyor dedi
yerin dibine girdim resmen bende telefonuma Bakın öyle bir şey yok dedim
Eskiden oyun oynamayı çokça severdim ama erkek hesabı yemin ederim asla konuşmadım ben birde oynarken kız kardeşlerim de izler evde oynuyordum öyle bir şey olsa şimdiye babam duymuştu
Yks son 1 ay kaldı ve ders çalışmak yerine beni video alıyor annem 2 gündür evde yok bütün işleri ben yaptım 5 dk önce annemi arayıp dün bütün işleri ben yaptım senin kızın savaş oyunu oynuyordu dedi şok oldum öyle bir durum yok sadece dün akşam filim izledim kız kardeşim ile
Bayram yaklaştı biliyorsunuz ablam 2 odayı temizlenip beni videoya aldı o telefonu bırak kör olacaksın içi boş özgüvenin var kör olsan sana ben bakacağım gibi saçmaladı
Kızar gece 3 kadar elinde telefon düşmüyor
Ki bende kız kardeşime yazmak için telefonu aldım
Kısaca ablam çok narsist ve yalancı sizden gerçekten birkaç tavsiye bekliyorum nasıl davranmalıyım bilmiyorum bende her gün şaşırıyorum
Açıktan okuyorum yatılı olmaz evden çıkamıyorum aileme çalışmak istediğimi çokça söyledim izin vermediler ben elimden geleni yaptım olduğundan fazlaAnlattıkların normal davranışlar değil. Bunlarla başa çıkması gerekende sen değilsin, ailen. Ancak ailem durumun farkında değilseler büyük ihtimal onlarında sorunları var gibi görünüyor. Tek çözüm kısa sürede evden ayrılmanın yolunu bulman. Bunun içinde kendi ayakların üzerinde durmalısın. Eğer okul yolu ile kaçabileceksen yatılı bir okula kaydını aldırmak için aileni ikna et. Sonrasında üniversiteni oku, okurken bir yandan da part time iş bak. Kendini güçlendir hayatını harcamamanı tavsiye ederim ailene.
Seni kıskanıyor olabilir miHayır psikolojik durumu olan insan her zaman böyle davranır ablam zor duruma girince çoğunlukla böyle davranıyor
Önceki sene yks yakın telefonuma kadar kendim elime almadım iftira atmasını istemedim
Annem de zaten zora gelemedigi için 5 sene ev işi yapmasını istemedi
Annemin benim üzerime yürütmesinin sebebi tepki göstermem
ve onlarda onun gibi beni rahat alıştırmak istemiyor
Şimdi 1 haftaya yakın bende telefonumu kaldıracağım artık korkmaya başladım.
Hatta şunu da anlatayım korkma sebebim böyle olaylar :
2 hafta önce ablam ile tartıştım ahlakın eksik dedim bana bakıp 3 kere benim mi ahlakım eksik dedi küçümseyici bir bakış atı sonra anında bağırmaya başladı.
Sen ne dedin bana diye
Baktım annemin yanına koşuyor anneme söylüyor ve diyorki ben yanlış duymadıysam bana bunu ............ dedi
Şok oldum baktım koştu diğer odaya babamı arayacak babaya söyleyeyim bunu vursun gebertsin elinde morartip elinden telefonu alsın dedi
Annem odaya gitti tartıştılar ben tabi dondum şok oldum
Annem de onu vursa eline ne geçecek dedi annem bağırdı çağırdı
Aramaktan vazgeçti annem yanıma gelip bana bağırdı ama zeere umrumda olmadı gram dinlemedim
Çünkü ben böyle bir şey demedim dinleyen de biliyor demedigimİ
Kısaca hıncını benden çıkartmak istiyor zor durumda hepimiz ailecek onu idare ediyoruz
Kız kardeşimin okuduğu kitaba kadarıyla karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?