- Konu Sahibi Deniznisan
-
ablam 6 yıllık evli 2 yaşında bir kızı var ,eşiyle birçok kez boşanmaya karar verdiler ama barıştırıldılar,geçen hafta gene kavga etmişler sonra ablam ne kadar barışmak istediyse eniştem istemiyorum artık boşanalım ama bu şehirde yaşamaya devam edersen demiş.Ablam annemlere 4 saatlik uzaklıkta oturuyor orada kimsesi yok.Ablam ilk başta istemiyordu boşanırsam annemlerin yanına giderim diyordu ama o durumdada eniştem boşanmaya razı olmuyor.Şimdi ablamda ciddi ciddi düşünmeye başladı eğer boşanırsa aynı şehirde ve yakın otururlarsa iyimi olur kötümü olur bilemiyor ,bu arada çocuk ablamda kalacak.Birde şu var hayatın bütün yükü ablamın omuzlarında olacak başarabilirmi acaba,tek başına yapamamaktan çok korkuyor,en basitinden bişey bozuldu tamiri garantisi vs. hiç uğraşmazdı böyle şeylerle.Ve boşanırsa annemlere ve kayınvalidesine haber vermeyecek bu doğrumudur sizce.Sizin fikirlerinize çok ihtiyacı var nolur bi akıl verin..
Büyüklere haber vermeden boşanma nasıl olur bilemiyorum...
Yalnız yaşamak konusuna gelince,ben de tamirattan,ustadan anlamazdım ama iş başa düşünce insan her işin altından kalkıyor.
4 yıldan fazla yalnız yaşıyorum,hiç kimseye de muhtaç olmadım maddi manevi..Çok şükür.
haberleri olunca çok üzülüyorlar ve hemen barıştırmaya çalışıyorlar hele eşinin tarafı sürekli arıyor barışın diye
Anladım da...
Gerçekler ortaya çıkınca daha çok üzülmezler mi?
boşanma sürecini yaşamamış olacaklar bitince öğrenecekler,belkide yanlış düşünüyoruzdur
Yanlış demedim estağfurullah.
Herkesin doğrusu kendine sonuçta.
Ablanız için hayırlı olsun inşallah...
zaten ortada evlilik diye bir şey kalmamış.....aileler duymadan boşanma olmaz ki.hıı boşanırlar ondan sonra söylerler bu daha mantıklı bence...ayrıca devlet memuruymuş işten atılma vs durumu da yok neden altından kalkamasın.....
ayrıca boşanınca bence ailesının yanına gelsın en azından çocugu güvende olur....
enişte bey çok uyanık kimseye çaktırmadan bekar hayatı yaşayacak oh ne ala
ablan evli gibi yaşayacak enişte kimbilir kimin koynundan çıkacak
bu haksızlık ablan kendini kullandırtmasın.
boşanacaksa annenlerın yanına taşınsın.
fatura yatırmak da zor değil bu kadar çıt kırıldım olmamak lazım
kendi çocuğuna güçlü olmak konusunda nasıl örnek olabilir ki fatura yatırmaktan tamirci çağırmaktan ürken bir kadın?
yok canım niye evli gibi yaşasınlar ablam kızıyla yaşayacak ben aynı şehirde yaşamak sorun olurmu acaba diyorum ,yoksa herkesin hayatı ayrı
O zaman neden saklayacaklar?
Enişten çocuğu vermez diye bi şey yok canım mahkeme genelde çocuğu anneye veriyo yüz kızartıcı bir şey yapmadıysa. Yanlış anlamayında ablan madem devlet memuru kendi ayakları üstünde duran bi kadın niye kendi kararını veremiyo istediği yerde yaşar ne demek burda kalıcaksan kolaymı tek başına bi şehirde kalmak 2 yaşındaki bebeği alsın kolaysa annesinden enişten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?