- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
Merhaba arkadaşlar, ben yeni evliyim. Ablam ve annem birlikte yaşıyorlar. Annem yaşlı ve hasta, babam ise rahmetli oldu. Ablam eşinden ayrıldı ama hala resmi boşanmaları tamamlanmadı. Benim size sorum şu, annem sık sık rahatsızlanıyor. Hastanede kalıyor. Bu sürede ablam da bizde kalıyor. Bu çok normal. Ama beni endişelendiren ablamın aşırı geçimsiz olması. Çok ama çok zor bir insan. Hiçbir ev işi yapmaz, kendi dağıttığı şeyi toplamaz. Kibar bir dille söylesem hem kırılır hem de sen benim psikolojimi anlamıyorsun benim üstüme gelme der. Çok tartışmacıdır. Aslında özünde iyi ve merhametli bir insan. Onun mutlu olması için çok dua ediyorum. Mesele barındırma değil kızlar lütfen yanlış anlamayın. Nasıl ifade edeyim bilmiyorum. Çok geçimsiz. Zaten annemle hep kavga ederler. Temizlik bilmez, yemek bilmez. Bir bardak su içse o bardağı kaldırmaz. Yaşadıkları kolay değil onun için kimse üzerine gitmiyor ama ben de evimde huzursuz olmak istemiyorum. Ablam nerede kalmalı, nasıl bir yol izlemeliyiz, tavsiyeleriniz var mı? Lütfen benimle paylaşın kızlar