Ablamın evi <3

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
kızlar ablamın Tekirdağdaki evi hem hatıra kalsın hemde sizler görün diye yükleme gereği duydum tekrar atama gerçekleşti İstanbul'a gelicekler o yüzden çok mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin

kızlar karışık oldu kusura bakmayın idare edersiniz artık

şömineyi sevdim, bir de vitrin gibi duran yuvarlak şey güzelmiş, dolapların bir parçası mı anlayamadım ama

güle güle otursun ablan sevgicim mutfağını ve salonunu beğendim allah ağız tadını bozmasın

cok ciciymis canim :) begendim ama mutfaktaki o dolaplarin icinden sarkan ortuler olmasa daha modern olabilirmis canim :) istanbula gelmelerine de cok sevindim.

şömineyi sevdim, bir de vitrin gibi duran yuvarlak şey güzelmiş, dolapların bir parçası mı anlayamadım ama

canım heralde mutfağın dolabını diyorsun amerikan mutfak o oval yapmışlar salona bakan kısmıda vitrin gibi olmuş çok enteresan ama çok güzel yapan adam kendi çizip yaptırmış
güle güle otursun ablan sevgicim mutfağını ve salonunu beğendim allah ağız tadını bozmasın

amin teşekkür ederim buraya gelince yeni evininde fotolarını çekip koyarım inşallah

cok ciciymis canim :) begendim ama mutfaktaki o dolaplarin icinden sarkan ortuler olmasa daha modern olabilirmis canim :) istanbula gelmelerine de cok sevindim.

bizden ilk evlenen ablam oldu annemde haliyle yaptırmıştı o yüzden ablamda nefret eder örtülerden zamanı gelince kaldırııp atıcağından hiç şüphem yok bende çok sevindim ailem yine bir arada olucak inşallah

Maalesef bende göremiyorum, bilgisayardan girdim halde.
Çok ta merak ettim şimdi.

Nede Görünmüyor? ımageshack veya hızlı resim yükle sitelerini denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…