Ablamın istediği yardım...!

oooo şekerparem ben sana ne kadar bu borç dıye soralı ne kadar oldu arkadaşlarda sormuş cevap vermemışsın :19:
çok merak ettım şımdı :19:
şöyle bırşey var eğer çok değılse bı şekılde bı ay ıdare edersın annenı ondan soruyorum yanlış anlama :27:

bende senden gelecek o tepki icin yazmadigini dusundum acikcasi :27:

Ben de öyle düşünüyorum açıkçası ama günah almak ta istemiyorum..Başka bir nedenle de siteden çıkması gerekmiş olabilir...Ama bir çıkmam lazım deseydi iyi olurdu.....

Böyle konuşurken pat diye giden insanları pek hazetmiyorum..Konu sahibine yönelik değil bu düşüncem..Genel düşüncem benzeri durumlarda hiç bir şey demeden kaybolan insanlar için....

Ablam dara düşmüş yardım istemiş bende düşüneceğim ölçüp tartacağımm hıı
Hiç tereddüt etmeden trink veririm yanii ondan kıymetli mii:20:

Ablam dara düşmüş yardım istemiş bende düşüneceğim ölçüp tartacağımm hıı
Hiç tereddüt etmeden trink veririm yanii ondan kıymetli mii:20:
Ölçüp tartmak değilde düşünceli hareket etmek olabilir.Belki ablam yanlış bir iş yapıyor. Söylese ne yaptığını belki uyarıcam yapma diyeceğim ya da gerekirse aileme söyleyeceğim bazen yanımızdakini insanı koruduğumuzu zannederek aslın da en büyük kötülüğü biz yapıyoruz..Tuhaf geldi gizli saklı borç almak .Bin bir türlü şey geldi aklıma...

Son düzenleme:
Ölçüp tartmak değilde düşünceli hareket etmek olabilir.Belki ablam yanlış bir iş yapıyor. Söylese ne yaptığını belki uyarıcam yapma diyeceğim ya da gerekirse aileme söyleyeceğim bazen yanımızdakini insanı koruduğumuzu zannederek aslın da en büyük kötülüğü biz yapıyoruz..Tuhaf geldi gizli saklı borç almak .Bin bir türlü şey geldi aklıma...
İlaç parası dedi ya arkadaş:26:

Back
X