Ablamın istediği yardım...!

ılaç ıçın olduğunu pek düşünmüyorum ben nedense :19:
zaten konu sahıbı arkadaşda demış tam olarak ne ıçın borç almış bılmıyorum dıye
kafam karıştı ıyıce

keşke en azından ne kadar borç almış onu öğrenseydık
fıkrımızı söyleyebılırdık
:44:

Ben de öyle düşünüyorum açıkçası ama günah almak ta istemiyorum..Başka bir nedenle de siteden çıkması gerekmiş olabilir...Ama bir çıkmam lazım deseydi iyi olurdu.....

Böyle konuşurken pat diye giden insanları pek hazetmiyorum..Konu sahibine yönelik değil bu düşüncem..Genel düşüncem benzeri durumlarda hiç bir şey demeden kaybolan insanlar için....

aynen katiliyorum...:46::46::46:

ılaç ıçın olduğunu pek düşünmüyorum ben nedense :19:
zaten konu sahıbı arkadaşda demış tam olarak ne ıçın borç almış bılmıyorum dıye
kafam karıştı ıyıce

keşke en azından ne kadar borç almış onu öğrenseydık
fıkrımızı söyleyebılırdık
:44:

Banada pek inandırcı gelmedi
Meblanında öyle büyük bi miktar olduğunu hiç zannetmiyorum

Ablan ne kadar borc almıs bılmıyorum sormuyorum da soylememekte ısrarcısın sanırım...
Ilac parası almıssa bunu esınden gızlemesı cok celıskılı bır durum...Bu durumda senden de bırseyler gızledıgı kesın cunku...Bence durumu kımseye soylememek sartıyla annene anlatıp dogruyu bır sekılde annen sen ve ablan konusup ortaya cıkarmanız gerekıyor...

canım burda yaptığımız yorumlar bazen kafa karıştırıcı oluyor
ben diğer arkadaşlar gibi parayı nereye harcadığına pek takılmadım
ihtiyaç olmuş olabilir bizde üç kız kardeşiz ve böyle durumları yaşıyoruz
belliki ablan ilk defa para istemiş senden ona bu parayı taksitlede gönderebilirsin
çok zor durumda kalana kadar annene anlatma bence ama mecbur kalırsan babanın haberi olmaması şartını koş
kardeşler bu günler içindir unutma:2::2:

annene babana söylediğinde bu enişteyin kulağına gidecekse annene de söyleme bence..bi arkadaş çok zorda kaldı borç verdim felan de..bi de anlamadığım anneniz sizden zorla mı para alıyor yani gönüllü veriyorsanız ne diye size bu ay az para veriyorsun diye sorabilir ki???? ablanıza yardım edin ve onu bu durumdan kurtarın derim.. çünkü erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz.. keşke başta eniştenize danışaralk iş yapsaydı..

Hangi abla kardeşini bu kadar zor durumda bırakır ki?
Ben borç aldığını değil şimdi senden para almak için böyle bir hadiseye girdiğini düşnüyorum.

Akşamdan beri bütün kızlar mebla ne kadar diye sormuş ,konu sahibi devlet sırrı mı söyleyeceğin iki kelime ..

Ablanız sizden yardım istemiş ve bu aranızda kalmalı.. Kesinlikle başka biriyle paylaşmamalısınız ki bu anneniz bile olsa.

Belliki ihtiyacı olmuş ve almış parayı, ödeyebilecek durumda olsa sizden isteme gibi zor bir duruma düşmezdi.

Annenize kısa bir süre başka bir harcamam için kesiyorum diyeceksiniz hepsi bu.

İnşaallah kolaylıkla ödersiniz.

Ayy annenizde kuruşu kuruşuna hesap soruyor herhalde:19:
Kusura bakmayında evladına özellikle kız evladına bu kadar para konusunda karışılmasından hiç haz etmem..
Ne yani borcum vardı verdim, arkadaş borç istedi verdim, lazım oldu anne bu ay veremiycem idare et v.s gibi şeyler söylenebilir.
Ne bu canım..
Madem yardım ediyorsun neden az verdin demez heralde..

Ablanda kaç yıllık kardeşinin huyunu biliyor demekki ilk başta snden borç istememiş yazık arkadaşından istemiş şimdide
senden istemiş mecbur kalmış demekki..
E belli ki böyle annene söyleyebileceğini ya da çekine çekine vericeğini biliyor..
Siz kardeşsiniz yahu ne sorgulaması?
En önemlisi sizin yeğenleriniz var orda maddi olarak sıkılsınlar mı?
Ay çok garip ne kardeşler var ya:20:

annen eğer kesinlikle babana söyler diyosan, arkadaşıma borç verdim de. sonra da geri alamadım falan dersin.

bence annene söylemelisin ama babana söyleyeceğine eminsen ozaman söyleme, paranın hesabınıda sorarsa ablama hediye alıp gönderdim dersin yada burdan bana sipariş ettiği birşey vardı onu alıp gönderdim falan dersin ,aslında ailede yalan olmamalı ama ablanın huzuru için...

yalan söyleme taraftari degilim ama konu biraz karisik.. annene güveniyorsan kimseye anlatmayacagini ona gercegi söyleyebilirsin.. olmazsa birine borc verdigini söylersin, sonucta öyle bir yalan degil sadece üstü kapali bir sekilde dogruyu söylemis olursun...

Back
X