Ablamın nişanı :)

zeynepcee_

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
22
0
16
İstanbul
Sorum başlıkla ilgili değil ama kusura bakmayın.
Ablamın nişanı var ve saçıma karar veremedim..aşağıdaki elbisem.saçım uzun ve dalgalı.ya maşa yapıp saçımı yana atıcam yada at kuıyruğu yaptırıcam hangisi daha iyi olurrr yaşım 16 ve hangisi yaşıma daha uygun olur ?? İnternetten bulduğum istediğim gibi saç modelleri .. ve 2. saç modelini yaparsam çok mu abartılı olur çnkü elbisem braz abartılı olduğu için ben şöyle düşündüm elbisem abartılı diye at kuyruğu braz daha sade model diye yaptırmayı düşünüyordum fakat yanılmışım galiba herkez 2.model dedi :)

Eklentiler

• $at-kuyrugu-modelleri-4.webp
    $at-kuyrugu-modelleri-4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 111
  • $Görüntü0444.webp
    $Görüntü0444.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
2. model güzel yaşınada uygun. buna benzer şekillerde yaptır. salabilirsinde. sonuçta elbisen salık saçı kaldırır. ama sakın topuz filan yaptırma. ben yaptırmıştım. 20 yaşında 30 yaşında görünmüşüm. makyajınıda hafif yaptır. yaşından büyük göstermesin seni sonra çok pişman olursun

Anladım teşekkür ederim bende öyle düşünüyordum aslında ama çok kararsız kalıyorum ablamda maşa yaptırıp yana at dedi ama bazı arkadşlarım at kuyruğu diynce kafam karıştı:)

2. model kesinlikle.. straplez elbiseye en çok yakışan model bence.. yalnız unutma saçını yana atarken, çiçeklerin olmadığı tarafa at, kuaförde elbisen üzerinde olmazsa, gözden kaçabilir ;)

Teşekkür ederim :) Zaten bende dikkat ettim gülleri olmayan tarafına atıcam saçımı :) elbisem straplez ama elbiseme kol yaptırmak zorunda kaldım yani artık straplez dğill :( :)

Son düzenleme:
Elbiseniz güzelmiş.. :) ben de ikinci modeli çok beğendim.. ilk mesajınızı okurken, elbiseyi görünce dedim ki kendi kendime, "ikinci modelin saçı güzel, saçlarını da elbisenin güllerinin tam aksi yönüne toplarsa harika olur.." baktım benden önce envyme yazmış.. :) aynı fikirdeyim yani.. ablanıza mutluluklar.. =)

Çook teşekkür ederiim:) sayenizde gerçekten fikir edindim çnkü çok kararsızdım :) Fakat aklıma takıldı elbsem braz abartılı saçımıda dediğiniz gbi maşa yaparsam abartılı olurmu sizce ?

bence abartılı olmaz.. çok ince bukleler yaptırma ama, iri bukleler olsun.. yoksa gelin başı gibi olur..

Bence asla 2. değil. Elbisen zaten hareketli ve o yaptığın saç o elbiseyle çok hareketli olacak ben bu tür saçları dümdüz hiç hareketi olmayan ebielere yakıştırıyorum üstelik o saçta yaşına o elbiseyle beraber çok avam kaçar. Düğün topuzlu abartı teyzelerden farkın kalmaz. 1. saçla daha yaşın gibi ve şık olursun. Bence tabi.

bende at kuyruğunu beğendim.elbisen zaten hareketli 2.model de hareketli ters tarafa atacaksın bde çok göz yorar gibi.ama zevkler tartışılır.bide o modeli yapabilecek kuaförde önemli.ben ablamın hem kınasında hem düğününde katalogtan tam elbiseme göre modeller buldum yemin ederim arkadaşımın nişan için kendi elleri ile yaptığı saç daha güzeldi.güya kuaför olacaklar benzerliği bir tarafa bırak sanki bigudi ile sarmışımda eğrelti tutturmuşum gibi oldu.makyajıda silip kendim tekrar yaptım.erzurumda hiç kuaför yok ya adam gibi üffffffffff

Son düzenleme:
canim kesinlikle atkuyruğu yaptır elbise zaten çiçekli maşa da yaptırırsan karmakarışık bişey olur

Artık çok geçç. ablamın nişanı dündü ve maşa yaptırdım ama pişman oldum çnkü hiçç istediğim gbi olmadı ama iyiki at kuyruğu yaptırmamışım çok sade olurdu ama daha sonra kendim saçımı düzeltim faln..

Elbisene at kuyruğu daha hoş gider. Yaşına da uygun olacağını düşünüyoeum. İkisi de abartılı olursa hoş durmaz.

bu konuyu nasıl taşımıyolar adminler buradan ! Bile bile yanlış yere konu açıyorsun kirlilik yapıyorsun!

Daha yeni kayıt olduğum için pek bilmiyorum ama sennde böyle kötü bir şekilde söylemene gerek yoktu.Başındada yanlış yere yazdım kusura bakmayın dedim zaten eğer anlasaydın böyle yazmazdın. Bana burda o kadar insan fikir verdi saçını şöyle böyle yap dşye ama kmse senn dediğini demedii ne yazıcağını birkaç kere daha düşün öyle yaz!!

Sorum başlıkla ilgili değil ama kusura bakmayın.
Ablamın nişanı var ve saçıma karar veremedim..aşağıdaki elbisem.saçım uzun ve dalgalı.ya maşa yapıp saçımı yana atıcam yada at kuıyruğu yaptırıcam hangisi daha iyi olurrr yaşım 16 ve hangisi yaşıma daha uygun olur ?? İnternetten bulduğum istediğim gibi saç modelleri .. ve 2. saç modelini yaparsam çok mu abartılı olur çnkü elbisem braz abartılı olduğu için ben şöyle düşündüm elbisem abartılı diye at kuyruğu braz daha sade model diye yaptırmayı düşünüyordum fakat yanılmışım galiba herkez 2.model dedi :)

Tatlım elbisen çok hoş bencede 2.saç modelini yaptır..Ama makyajın hafif olsun..:34:

Back
X