bana sorarsan ablan kurtulmuş çok şukur ama o kadınında kocasınında bılmesı gerek karısının ne halt oldugunu.şımdı sız bılıyosunuz ve bunu soylemıyasanız aslında bu da bı vebal bana sorarsan bı şekıld ebelkı yuz yuze deılde dolaylı yoldan kadının kocasına soylenmesı gerek ablana yazık deılmı onlarda çeksın cezalarını.
Çok geçmiş olsun, boşanmak ablan için en güzel kurtuluş yolu olmuş.
Canım ablanın bu durumu atlatması kolay değil, her ne kadar kurtuldum diye sevinse de,
içinin acısını dindirmesi çok zor.
Ablan değişik ortamlara girerek, daha önce yapmadığı şeyleri yaparak, kafasını dağıtabilir,
kendi ile kalmasın, hep bi uğraşı olsun canım, zamanla morali de hayatı da düzene girecektir.
Bir de eşini aldatan kadın durumu var ki çok hassas bir konu.
Ablanın intikamını almak adına değil de;
insanlık görevi adına bu durumu söylemelisiniz canım. Bakalım çocuk kimden?
Belki susalım, ortalık karışmasın, bizden duyulmasın diyebilirsiniz ama hiç duyulmayabilir,
bir erkek ömür boyu kendinin olmayan bir çocuk ile kandırılabilir.
Siz bu aldatma olayını biliyorsunuz madem, hiçbirşeyden çekinmeyin,
bu vicdan azabı ömür boyu bırakmaz sizleri,
söyleyin ve insanlıksızlara karşı insanlık görevinizi yapın derim ben.
Doyumsuzluk aldı başını gidiyor aldatma bir bayana derin yaralar veriyor malesef bize zarar veren yine hemcinslerimiz ablanız yolunbaşında ya evli olup çoluk çocuğu olsaydı o zaman daha zor ablamdan biliyorum acımayacaksın erkek milletine 3 sene nasıl anlamamış ablan cnm hareketleri falan değişir, ilgisi falan azalır...vb.
Beni yanlış anlmayın ama ben bu önceden nikah işine çok karşıyım hatta imam nikağına bile. Nişan demek zaten insanların birbirini tanıması demek bide bu arada nikah yapmak herşeyi adamın eline vermek. Çevremdede var böle örnekler ve maalesef hiç biri gerçek düğünle sonlanmadı.
Hiç bir şeyin garantisi yok hele senelerce süren evlilikler bile 1 günde bitebiliyorsa.
yok canım tanısalı 1 yıl oldu 6 aydırda nıkahlılar dıger kadınla 3 yıldır bırlıkte gerızekalı adam ve o kızla hem nısanlılıgında hemnde evlılıgınde devam etmıs tum bunlar yanı bız yenısyız onlar eskı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?