• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla kızı için tartışdım doğrumu yanlışmı yapıyorum

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
kızlar merhaba doğrumu yapıyorum yanlış mı bilemedim ve hemen buraya geçtim.bana akıl verirseniz sevinirim belki birazda kendimize yardımcı olmuş oluruz sorunumu anlatayım.
ablamla 5 dk önce tartışdık kızı yüzünden uzun zamandır zaten içimde tutuyordum.kızımız 14 yaşında boy endam inanılmaz güzel dikkat çeken bi kız ama gel gelelim kafa çalışmıyor.aklı hep gezmekde dolaşmakda ortamlara girmekde işte bilirsiniz gençleri tamam kanka muck bilmem ne bu sene sınıfta kaldı lise 1 de ikinci senesi ve öğrendimki 8 tane zayıfı varmış zaten büyüdükce bana karşı ağız burun eğmeler ufff puffff çekmeler.yazın burdaydı çok konuştum kızım bak böyle bak şöyle oku hayatını kurtar hedefin büyük olsun yaparsın başarırsın yeterki iste yanındayım hertürlü gel yanımda oku.neler neler konuştum ortamın kötü olduğunu arkadaşlarına uymamasını nasıl olsa zamanı geldiğinde yapacağını bunlara izin vereceğimize ama önce istikbalinin olduğunu ay konuştumda konuştum ama cevap olarak ayy teyze çok sıkıyosun oldu.ve dedesi sınıfta kaldığını bilmiyor.çünkü onlar için çok uğraşıyor.ablamlada çok konuştum abla bak izin verme gitmesin sen algötür gezdir tamam gitsin ama ayda 1 olsun gelen ona gelsin gözünün önünde olsun ama hanımefendi hep bi kılıf uydurdu tamam kızı kıyamıyo ama bukadarda özenilmezki. hiç mi düşünmüyo ablamla ne konuşuyosam hep bi bahane bi kılıf az önce derslerini sordum ve 8 zayıfının olduğu söyledi bende hmm iyii yapacak bişey yok dedim cevap olarak bana evet yok diyince benim tepem attı.şuan ne dediğimi hatırlamıyorum ama bana akıl ver fikir ver dedi bende yazın g... yırttım anlattım çok konuştum ama ana kız bana ağız burun eydiniz dedim şimdi ne yapıcan aklımı naparsanız yapın o kızına kıyamıyosun ama yakacaksın dedim çok uğraştım ben al senin eserin dedim.bu sefer bana cahilsin bilmem ne akıl verme abuk sabuk konuşmalar yaptı bende sana diyeceğim ben şimdi bişey demiyorum ama o kız bu sene sınıfta kalsın ben ozaman diyeceğimi biliyorum dedim.o da bana iyi ozaman dersin dedi ukalaca ya bu kız bu sene sınıfta kalırsa okul hakkı bitio ve dedesi bilmio duyarsa ne eve sokar ne anneme ne ablama ne bana hora geçirmez bu konuda uzunsoru olursa cevaplarım.hadi bunlar bikenara başına bi iş gelecek ya az önce öğrendim arkadaşımın yeğeni oda 14 yaşında bi erkekle beraber olmuş kız intihar etti öyle çıktı ortaya çıldırdım zaten bunu duyunca tetiklendim.bu nedemek yaaa bu gençlik napıyo nereye gidiyo ne düşünüyolar tamam bizde yaptık zamanında ama vallahide billahide biz el ele tutmaya utanırdık yaaa:17:.ben bu kızın sonundan kötü olmasından çok korkuyorum kızlar ben sinirimden ordan burdan anlatmış olabilirim sorunuz olursa cevaplarım.ben artık karışıyım mı karışmayayımmı napayım bilemedim

Son düzenleme:
bu tür kişilerin aklı hiç bi zaman dankk!! etmez. sadece tartışma olduğunda kendini haklı savunur sizi suçlar. siz böle yapmasaydınız bende şöyle yapmazdım tarzında.

bir soylersin iki soylersin baktın hala aynı istemiyorlar karısmanı yapacak birsey yok kendi kızı neticede nereye kadar karısacaksınki

bir soylersin iki soylersin baktın hala aynı istemiyorlar karısmanı yapacak birsey yok kendi kızı neticede nereye kadar karısacaksınki

evet benim söylediklerim hep rahatsız ediyo ya ağız burun eğilip uff puff çekiliyo yada bi bahane uyduruluyoo ama yakacak kızı vallahi bi gün yine konu açarım kızımızın başına bu geldi diye allah korusun ama gidiş hat o.çok özeniyo çokk ben kötü bişey demiyorum ki çalış çalış yaparsın başarırısın bak kızım mesleğini al eline istediğini yap diyorum ama yok sanki ben başka şey söylüyorum

bu tür kişilerin aklı hiç bi zaman dankk!! etmez. sadece tartışma olduğunda kendini haklı savunur sizi suçlar. siz böle yapmasaydınız bende şöyle yapmazdım tarzında.

dankk edecek ama kötü şeyler olunca.evet az önce tartışırken bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı konuştu sonra bana ağır konuşuyosun kötü konuşuyosun dedi.bende ben doğruları konuşuyorum ama sen sadece laf yetiştiriyosun dedimm daha nediyim yaa

siz elinizden gelenii yapmışsınız inatla hala kendi bildiklerini okuyolarsa yapacagınız bişi yok, konuştukça kötü olan siz olursunuz. boşverin bundan sonra

evet benim söylediklerim hep rahatsız ediyo ya ağız burun eğilip uff puff çekiliyo yada bi bahane uyduruluyoo ama yakacak kızı vallahi bi gün yine konu açarım kızımızın başına bu geldi diye allah korusun ama gidiş hat o.çok özeniyo çokk ben kötü bişey demiyorum ki çalış çalış yaparsın başarırısın bak kızım mesleğini al eline istediğini yap diyorum ama yok sanki ben başka şey söylüyorum

yası daha kucuk su evrede kontrol altında tutulması gerekiyor henuz kendi kararlarını verebilcek olgunlukda degil yonlendirmek lazım mantıklısı bu simdiki nesil gercekten de yaslarından cok buyuk davranmayı marifet biliyorlar ama annesinin biraz oterite kurması lazım cunku sen ne kadar dersen de annem karısmıyor sana ne oluyor muhabbetide yapar bence uzak dur biraz hayır yani birsey olur sana da kalır sucu:26:

hay ağzına sağlık yaaa tercüman oldun bana... bende 14yasındaki kardeşim için aynıyım. dersleri çok kötü değil aşırı gezip tozmuyo da ama süslenip püslenmeye meraklı, erkek arkadaş edinmeyi bi halt sanıyor. dersleri sevmiyor. aklı havada.
çok konuştum akıl verdim iyi dille anlattım...sadece susuyo cevap veremiyor tabi.
haklısın sen doğru bildiğini yapmışsın iyi de yapmıssın. ablan da yeğenınde senı anlar birgün.
şimdiki çocukların haline içim parçalanıyor. allah sonlarını hayır etsin... biz de bazı şeyler gördük ama uymadık be kardeşim doğruyu yanlışı bilirdik.
şimdikilerin umrunda değil, etraf ne der aileme laf gider mi... ortamlar kötü artık. allah korusun küçüklerimizi

merhaba oncelıkle sakın olun ,anladıgım kadarıyla ablanız bosanmıs ve sıınle beraber kalıyor,ve babasız buyuyen bır kız tabı yanlıs anlamıyorsam,baba otorıtesı olmadan sız kendınızı hıc uzmeyın ama olmaz,dedesının sınıfta kaldıgını bılmesı lazım enınde sonunda ogrenıcek ,bazı seylerın ustu kapandıkca legallesır durum ,sız ustunu ortmekle ona ıyılık degıl kotuluk yapıyorsunuz,babanızın torunuyla konusması ıyı olur bu kızın sızı dınleyecegını sanmıyorum ,hıc kendınızı uzmeyın ve ugrasmayında onun sımdı hayata bakıs acısı cok farklı maddı anlamdada fazla para vermeyın yokluugu bılsın ,arpa elden su golden yasamasın,endam ve boy maalesef karın doyurmuyor,sımdılık yapıcak en ıyı sey sızın karısmamanız ııs dahada ında bıner ve puskullenır sonra sınırlerınız harap olur ,babanız gormus gecırmıs ınsan nasıl yaklasacagını bılır.

Son düzenleme:
Sen fazlasıyla müdahale etmişsin zaten, bırak ne halleri varsa görsünler. Bir musibet bin nasihatten iyidir, acı ama gerçek...

öğüt, vereni rahatlatırmış...
malesef bazı insanlar tecrübe etmeden neyin ne olduğunu anlamıyor
bence üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız
"ihalenin sizde kalmaması açısından" bir müddet uzak durmakla iyi edersiniz diye düşünüyorum
:6:

Ben bu yeni nesilden çok korkuyorum ya :44:
Siz yeteri kadar uğraşmışsınız bırakın gerisini ablan ve yeğenin düşünsün.İnş. ileride pişman olmazlar

merhaba oncelıkle sakın olun ,anladıgım kadarıyla ablanız bosanmıs ve sıınle beraber kalıyor,ve babasız buyuyen bır kız tabı yanlıs anlamıyorsam,baba otorıtesı olmadan sız kendınızı hıc uzmeyın ama olmaz,dedesının sınıfta kaldıgını bılmesı lazım enınde sonunda ogrenıcek ,bazı seylerın ustu kapandıkca legallesır durum ,sız ustunu ortmekle ona ıyılık degıl kotuluk yapıyorsunuz,babanızın torunuyla konusması ıyı olur bu kızın sızı dınleyecegını sanmıyorum ,hıc kendınızı uzmeyın ve ugrasmayında onun sımdı hayata bakıs acısı cok farklı maddı anlamdada fazla para vermeyın yokluugu bılsın ,arpa elden su golden yasamasın,endam ve boy maalesef karın doyurmuyor,sımdılık yapıcak en ıyı sey sızın karısmamanız ııs dahada ında bıner ve puskullenır sonra sınırlerınız harap olur ,babanız gormus gecırmıs ınsan nasıl yaklasacagını bılır.

hayır canım ablam evli o başka ilde biz başka ilde bende evliyim ama babamlar yan binada oturuyorlar.ama babasının otoritesi yok çünkü ablam enişteme karıştırmıyor.babama yani dedesine böyle birşey söylemem felaket olur.çünkü dedesi inanılmaz otoriter disiplinli hemde fazlasıyla ve sporcu olması için çok uğraştı ama istek yok hep yalan konuşturdular gidemez okulda şu var bu var falan diye.maddi açıdan zaten sıkıntı içinde evt boy endam doyurmuor ama işte benim demek istediğim korkutan bu kızımız bu yaşta bunu bişey zannediyor etrafda çok çakal var dikkat çeken biri olduğu için kötü şeylere kapılabilir bunları bişey zannediyo.

bende cıldırıyorum bazen bu genclıgın tavrını gördükce ben cok buyumedım 23 yasındayım ama bende genctım zamanında anneci babacıydım arkadasım coktu ama dersimi zamanında arkadasları zamanında ve gezmeyı zamanında bildim şimdikiler lafda dınlemıyor bı alemler cok korkuyorum bu yuzden bebegım olcak nasip olursa ama oda böyle olursa dıye cok korkarım ınsallahda olmaz ama olursa cekecegı var

okurken bile sinirlenıyorum bu gençliğe ya bızde gençtik bn 28 yaşındayım evliyım şuan
bizim zamanımız derken bile sankı 30 yıl öncesi gibi gelıo ınsanlara
lisedeyken anneden izinsiz nereye gidilir arakdaşa gidilse o evın telefonu verılır anne arar
sonra cep tel. çıktı dışardayız anne "eve gel" dıye aradığında daha telefona "tamam" derken kapıdan çıkardık bekletmeyelım diye

ama şimdi teyzemın kızı tıpkı sizin yiğeniniz gibi aklı havada lise son sınıfta cebini ararsın ararsın sattlerce açmaz ölürsün meraktan artık eve gelir telin sesi kısıktı noldu ki der
ben büyüdüm bişe olmaz ,siz kimsiniz de karışıyosunuz bı ukalalık bi bilmişlik
canım teyzemin burnundan getirdi hayatı kadının kolu bacağı uyuşuyo artık

biz doktora destek alması için doktora götürdük 1 sefer gitti inşallah iyi gelir de işe yarar umudumuz o

sizede allah kolaylık versın durmunuzu anlıyorum :5:

bende cıldırıyorum bazen bu genclıgın tavrını gördükce ben cok buyumedım 23 yasındayım ama bende genctım zamanında anneci babacıydım arkadasım coktu ama dersimi zamanında arkadasları zamanında ve gezmeyı zamanında bildim şimdikiler lafda dınlemıyor bı alemler cok korkuyorum bu yuzden bebegım olcak nasip olursa ama oda böyle olursa dıye cok korkarım ınsallahda olmaz ama olursa cekecegı var

allah hayırlısıyla kucağına versin canım.
kesinlikle ve kesinlikle bence anne babanın yetiştirmesiyle alakalı ve bunun maddiyatla hiç alakası yok nekadar çok arkadaş gibi olunursa açık açık anlatılırsa herşey bence farklı olur.ve ben konuştukça böyle allahım dağlamıorum kimseyi bahane vermiyorum diorum sen koru yavrumu diyorum çünkü çok korkuyorum

Back
X