- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
Herkese merhaba, umarım iyisinizdir. Direkt konuya girmek istiyorum: ablamla aynı odada kalıyoruz ben küçükken pek karşı çıkamayan biriydim o yüzden arkadaşlarıyla telefonda konuşurken beni odaya almazdı, saatlerce odaya girmek isteyip salonda oturduğum zamanlar olurdu bu durumu çok suistimal ediyordu yani. Sonrasında ben büyüdüm haliyle büyüdükçe odaya girmeme izin vermemesine karşı çıkmaya başladım ve o da çok üstelemedi sonrasında kendisini düzeltti. Yine de bazen konuştuğu zaman odaya giremediğim oluyor veya girsem bile hoşuna gitmediğini anlıyorum ama bu durumla ilgili tavrımın doğruluğundan emin olamıyorum. Bir yandan zaten çalışıyor evde olduğu zaman da özel hayatı olmasın mı diye düşünüyorum diğer yandan bana geçmişte neredeyse zorbalığa varacak şekilde davrandığı için anlayışımı hak etmiyor diye dolduruyorum kendimi. Ben normalde de mesajlaşarak iletişim kuruyorum ve arkadaşlarımla çok nadir telefon konuşması olursa da odamızda balkon var oraya çıkıyorum rahatsız olmasın diye ama kendisi saatlerce telefon görüşmesi yapıyor. Onun dışında kendisi uyurken ses çıkarsa ve uyanırsa gerçekten üç gün geriliyoruz senin yüzünden uykumdan oldum diye ama ben uyurken kendisi benimle sanki uyanıkmışım gibi konuşuyor sinirlendiğimi çok kez belirtmeme rağmen. Kendisine karşı daha anlayışlı davranmak istiyorum ve böyle geçmişte olan şeyleri de hesap ettiğim için üzülüyorum ama ister istemez oluyor. Sizce nasıl davranmalıyım?