• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla oda problemim

Benim kızların odası aynı, ranza aldık altlı üstlü yatsınlar dedik. Oda rahat, tv, çalışma masası, dolap vs herşey var. Ama benim 8 yaşındaki ufaklık bi gece almış yastığını yorganını küçük odadaki çekyata transfer olmuş. Ranza boş duruyor şimdi. Ufaklıklar bile anlaşamadı. Büyükler hep baskın oluyor bir şekilde, küçüklere de idare etmek düşüyor.

Evlenince odaya alinmamayi uykusuz kalmayi gerilmeyi bile cok ozliceksin bosver bunlari kafaya takmayin ablamla ne kavgalar ederdik ayni odada kaliyordk simdi ikimizde evliyiz ablama 1400 km uzakdayim hergece telefonda odada uyku tutmadiginda oymadigimiz sessiz sinemalari konusup gulme krizine giriyorz ne kavgalarimjz aklimizda ne kizginliklarimkz meger cok anilarimiz olmus ayni odada.Cok ozluyorm ablami eminim oda ayni benim gibi dusunuyordur❤
Nr guzel ne sanslisiniz. Burnumun direği sızladi

Valla bizde iki kızdır 1+1 evde salonu ortak paylaşıyorduk. O zamanlar çok bunaldığım oldu sizin ablanız yine iyiymiş odadan kovuyormuş benim ablam arkadaşları eve gelecek diye haftanın iki günü beni evden kovuyordu. Arkadaşları da kendi eviymiş gibi beni evden kovuyordu.
Ama bi gün bu işin patlama noktası oldu. Siz kimi kimin evinden kovuyorsunuz diye hepsini evden kovdum. Öfke patlaması herşeyi çözdü. Bi daha beni kendine göre değil kendini bana göre şekillendirdi. Bence bi kriz herşeyi çözer.

Öyleyse bahsetseydin güzelim? Müneccim bku yemedim. Ev nüfusu, kaç kişi yaşandığı oda sayısı ortalıkta yok. Ancak bu kadar yorum yapabildim anlatma kabiliyetinize rağmen üstelik. Ablanızdan ayar yemeye alışmışsınız burada ters konuşacağım vs bana ayar vermeye kalkışıyorsunuz. Önce bir şey anlatırken kilit noktaları anlatmayı öğrenin.
Yorum yapmak için yapmak, saçma sapan yerlede çıkış yapıp güya altettim moduna girmek.... Uyuz olunacak bir stiliniz var.

Valla bizde iki kızdır 1+1 evde salonu ortak paylaşıyorduk. O zamanlar çok bunaldığım oldu sizin ablanız yine iyiymiş odadan kovuyormuş benim ablam arkadaşları eve gelecek diye haftanın iki günü beni evden kovuyordu. Arkadaşları da kendi eviymiş gibi beni evden kovuyordu.
Ama bi gün bu işin patlama noktası oldu. Siz kimi kimin evinden kovuyorsunuz diye hepsini evden kovdum. Öfke patlaması herşeyi çözdü. Bi daha beni kendine göre değil kendini bana göre şekillendirdi. Bence bi kriz herşeyi çözer.
Sizinki daha kötüymüş ya, neyse ki sonradan halletmişsiniz. Benim de bir sıkıntı çıkmazsa evdeki son senem o yüzden tatlı tatlı konuşmak en iyi seçenek sanırım benim durumumda.

Back
X