Ablamla tuhaf ilişkim

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
303
162
18
22
Bunu neden yazıyorum bilmiyorum sadece anlatacak kimsem yok içimi dökmek istiyorum ablamı çok seviyorum benim icin mikkemel biri 2.annemdir ama ablam sanırım beni pekte sevmiyor en küçük kavgalarda beni öyle aşşağılıyor ki çok zoruma gidiyor sesim titriyor cevap verirken birde ağla istersen diyor ben psikolojik sorunlarım yüzünden üniversitemi dondurmak zorunda kaldım geldiğimden beri yüzüme vurulur o ayrı bugün ablam yine yüzüme vurdu ki hoş hicbir zaman aferin lafını duymadım hep benden utandığını keşke ablan olmasam der çingenesin şu kuyruğuna basmışlar gibi bağırma aşşağılıksın der durur hatta bazen keşke olmasaydın der bugünde onlardan biriydi sleepy yerine ıslak mendil verdiğim icin senden bi bok olmaz elin iş tutmuyor oldu sabah uzatmadım akşam oldu anneme abarta abarta anlattı tamam abla diyip geçtim konu uzadı hakaretler oldu sen ünide bok yerken ben burda napıyodum,elinden hiçbir bok gelmiyo ne işe yarıyosun diye tonlarca laf söyledi sesim titreyince eziksin ağla istersen diyince tutamadım sende garsonsun ben sana bişey diyor mıyım dedim(ailede ilk garsonluk yapıp işe başlayan benim)bundan seneler önce de benim pek hatta hiç arkadaşım yoktu yine kavga arasında yapayalnızsın kimsen yok demişti 5 6 yıl önce unutmam asla.sürekli en kücük tartısmada bu kızı evlendirin gitsin,bıktım,insallah bu kızınla aynı yere asla düşmem gibi şeyler söyler elbet benimde hatam vardır benim max bağırarak evet tamam aynen kes derim cünkü karşılık verirsem ağlarım ben kendimi biliyorum okulu dondurup geldğim icin ben tekrar çalışıyorum yksye suan bir gün laf arasında ablam boşuna çalışıyorsun ocakta başlıcam ve seni geçiçem dedi o an şok geçirdim ne olduğunu anlayamadım ne gülebildim ne tepki verebildim neden böyle bişey dedi hala anlamış değilim bana hep yalnız olacaksın başına hep kötü şeyler gelecek çünkü kötü birisin der durur ben bilmiyorum belki de öyleyim bu yüzden kuyruğumu hep dik tutmaya calısıuorum herkesi kendimden uzaklaştırıyorum kimsenin beni sevmesine izin vermiyorum bu yazıyo yarın silicem büyük ihtimalle ama kalbim çok kırık

Sanırım seni pekte sevmiyor değil seni sevmiyor. Manipüle ediyo. Manipülelerine gelme gül geç aşağılarsa aşağıla zevk alıyo şuan seninle aşık atıyo. Sen nejla o leyla jdjdj söylendikçe duymayıp telefona bak şarkı söyle he he de sinirlendikçe üstüne gelie

Ablanın tedavi edileceği tek yer bakırköy deli hastanesi
Ablanın psikolojik sıkıntıları var gibi görünüyor. Bu yüzden söylediklerini sakın ciddiye alma. Seni kıskandığı ve kendini seninle kıyasladığı çok belli. Boş ver gitsin. Annenle baban size nasıl davranıyor peki?

Ablan ikinci anne değilde baş düşmanın gibi duruyor,seni ezen aşağılayan insanları mükemmel görmek gibi bir sıkıntın var galiba.İnsan normal şartlarda birey olmayı, iyiyi kötüden ayırmayı ,hakkını savunmayı önce ailede öğrenir.Sen aşağılanmayı normal görüyorsan lütfen tedavi ol git okuluna devam et,bu aile içinde kaldığın sürece iyileşmen imkansız kendine ait bir hayat kur ve ezilmeyi normalleştirme....

Yazdıklarından sorunlu biri gibi duruyorsun. Ben şunu anladım, normal biri asla olmadığın icin hep Arkan toplanmış ve bıkmış kadın.
Psikolojik sorundan dolayı üniv dondurnak nedir, böyle bir lüksün mu var?
Bitir okulunu al eline mesleğini. Siktiri boktan bir okul değilse gir çalış düzgün bir işe ki inkar da emeklerinin karşılığını alsınlar.
Para ver değil bu, sen kendi ayakların üzerinde dur anlamında.
Çok kotulemissin ablanı, bı de ona sorsak ve kadar problemli biri oldugun ortaya çıkabilir.

Ablan anlattıklarına göre çok kötü biri gibi duruyor ama ben de biraz da taraflı anlatıyorsun gibi hissediyorum. Mesela ne okuyorsun, niye dondurdun? Psikolojik sıkıntın için tedavi görüyor musun? Ailenin maddi durumu ne? Ablan neden üniversite okumadı?

Benimle bu şekilde konusamazsin..
Hepsini sana iade ediyorum..
Üslubun ne kadar basit ,belliki değersizlik duygusu içindesin..
Bu şekilde seninle konuşamam.
Bir müddet konuşmayalım..
Daha olgun olman gerekirken su ergen hallerine bak..
... Böyle şeyler söyleyip uzaklasmani tavsiye ederim..

bazı kişiler konu açıp böyle anlatmaya başladığında ablam şöyle annem böyle diye benim de aklımdan geçiyor yazdıklarınız ne yalan söyleyeyim
ağır psikolojik sorun mu yaşadınız ne yaşadınız konu sahibi U user12390

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…