- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi defneevrl_
Merhaba bu konu çok canımı sıkıyor bende hem anlatmak hem de dışarıdan yorum almak istiyorum benim 2 tane ablam var ikisinin yaşları büyük benden biri 14 diğeri 12 yaş büyük ben ikisiyle de anlaşamıyorum. İkisiyle de hiç kardeşlik bağı yok aramda en büyük ablamdan söz edeyim kendisi ben küçükken bana baya bakmış üzerimde hakkı olduğunu söyler hiçbir bağ veya ortak özellik yok aramızda kendisi ben daha ilkokuldayken başka şehirde çalışmaya başladı sonra 5. Sınıfken evlendi benim yaşadığım şehirden uzak bir yerde yaşıyor kendisini 3 yıldır görmüyorum ailem falan yılda 2-3 defa görür olaylar şöyle ablamın kocası beni hiç sevmiyor bundan 5-6 sene önce olaylar başları eniştem çok yobaz birisi benim de yaşım genç x kuşağı kafasında biriyim ve beni çok özgür birisi olarak görüyor bence eskiden ben hiçbir şey demediğim halde sürekli bana laf sokar laf söylerdi aşağılardı bildiğin küçücük çocuğun aklı seninkinden iyi gibisinden şakaya vurarak veya sen şort giyersen sana bakarlar tabi derdi ben de altta kalmazdım genelde yüzüne yobazsın dediğim oldu hatta bir defa bize gelmişlerdi kalmaya ben o zamanlar sınav senemdi kütüphaneye giderdim hep sen kütüphanelere diye çıkıp nerelere gidiyorsun diye ima yapmıştı bana bir şeysin demediği kalmadı bende bunları evden kovmuştum bu olay 4 sene önce yaşandı ondan beri aramız baya kötü eniştemle zaten konuşmuyorum ablamla da aram kötü oldu eniştrm sadece bana karşı değil anneme bile laf söylemişliği var kavga olmuştu aileler arasında bu evden kovma olayından sonra ablamla da konuşmadın kendisi beni hiç savunmadı kocasına karşı ben üniversite kazandım tebrik bile etmedi arayıp sonrasında başka şehire üniversiteye gittim 1 buçuk sene hiç konuşmadık bazen anneme soruyormuş napıyor o kadar sonrasında ben kötü bir olay yaşadım beni aradı ondan sonra tek tük konuştuk bu sene 2 defa mesaj attı napıyorsun diye öyle şuan da ailemin yanındalar hepsi bi arada ben üzülüyorum baya onlarla aramın kötü olmasına hem de böyle şeyleri hak ettiğimi düşünmüyorum biraz önce annemi görüntülü aradım konuşmak için ablam olduğunu bilmiyordum yanında ni napıyorsun bile demedi bana hiçbir şey benden bekledi muhtemelen bende bir şey demedim annem nılursa olsun o senin ablan diyor ama bilmiyorum aramız hep böyle mi kalacak diğer ablamla daha iyiyim ama onla da çok samimi değilim onunda bana karşı kıskançlığı var eskiden ablamlar gençken babamın maddi durumu kötüymüş ben doğduktan sonra düzelmiş onlar gen,ken benim şuan sahip olduğum imkanlara sahip olamammışlar bana tablet alındı ortanca ablam onu bile kıskandı bize alınmadı diye koskava kadın kemdi mesleği de var onla konuşuyorum arada arıyor ama sınırlı o da tabi beni ikisinde bir türlü benimseyemediler evet birlikte büyümemiş olabiliriz ama yine de ben onların kardeşiyim ben gidip te ablamın kocasının bu laflarını hak etmedim sanki onlar ayrı aile ben yokum gibi dışlanmış hissediyorum var mı benim gibi olan
İ
İ