• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamm

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Günlerim zehir oldu

Arefe gün annemlere uğradık memlekete eşyalarımızı bıraktık (Ağustos'ta izinliyim burda kalacağım) eşimin ailesine geçtik 2. Gün akşam buraya geri gelecektik

bayramın 1. Günü ablamların evinde yangın çıkmış ev yanmamış ama berbat durumda bikaç gün geç gelsen diye aradı annem iş güç var bizde kalacaklar dedi diğer ablam da burdaydı ben de tamam dedim

iki gün yerine beş gün kaldım annem diğer ablan gitti gel sen evde çocuklarınla kalırsın biz gider onun evini hallederiz diye beni çağırdı ama ablam ben geliyorum diye sorun çıkarmış

babam da benim evime gelene kimse karışamaz diye kızmış
Ablam günlerdir afralı tafralı bugün de bu evdeki tüm eşyalarını toplamış anneme de bi süre görüşmeyelim demiş gitti

Bu olaylardan haberim olsa gelmezdim gelmiş bulundum gitsem işler büyüyecek çok kötüyüm

Ben ev yandığında burda olsaydım kv gitmemiş olsaydım babam beni geri mi göndermeliydi çocuğum var diye şaşırdım ne yapacağımı 😢

Son düzenleme:
Çok karışık yazmissiniz, ablaniz ayrı evde yaşıyor ve evinde sohben yandığı için annenize gidiyor ama sonra onlar kendi evlerine gecince anneniz gittiler gelebilirsiniz diye sizi çağırıyor ve abla bu duruma arıza çıkarıyor, doğru anlamissam eğer bu durumda ablaniza ne oluyor ?

Konuyu tam anlamadım ablan niye sen geleceksin diye sorun çıkartıyor?

Ablan niye siz geleceksiniz diye sorun cikardi bu onemli.

Oyle gorusmeme karari almasi icin illa birsey olmus olmasi lazim.

Aslen neye kizdi kendisi?

Keşke olayı tam olarak anlatsaydınızda yardımcı olabilseydik. Herkes sormak durumunda kalmış.

Çok karışık yazmissiniz, ablaniz ayrı evde yaşıyor ve evinde sohben yandığı için annenize gidiyor ama sonra onlar kendi evlerine gecince anneniz gittiler gelebilirsiniz diye sizi çağırıyor ve abla bu duruma arıza çıkarıyor, doğru anlamissam eğer bu durumda ablaniza ne oluyor ?

Ablam annemde kalıyor diğer ablam gidince evde yer var diye çağırıyor ama evi yanan ablam çocuklarım ve benden rahatsız oluyor neden bi sebebi yok bizim bildiğimiz annem ona yardım da ediyor kendi kv si de burda onda yardım ediyor bende akşama yemeklerini falan yapıyorum ama ablam onca iş güç arasında gelme kv de kal de demiş anneme annemde benim evimde hepinize yer var demiş bugün çıktı gitti kendi evine günlerdir kimse beni sevmiyo diye ağlıyor

Ablan niye siz geleceksiniz diye sorun cikardi bu onemli.

Oyle gorusmeme karari almasi icin illa birsey olmus olmasi lazim.

Aslen neye kizdi kendisi?

Görüşmeme kararını annemin kendisini sevmediğini düşündüğü için aldı

Ben gelirsem iki çocukla kalabalık yapacağım için istemiyor beni ama ben babamın evine geldim zaten

Keşke olayı tam olarak anlatsaydınızda yardımcı olabilseydik. Herkes sormak durumunda kalmış.

Aslında çok net ama anlamsız olduğundan anlayamamışsınızdır diye düşünüyorum biz 3 kız kardeşiz bir ablam ve ben farklı şehirdeyiz biri ailemin yanında ve Bayram için ben son gün gelecektim onlar burdaydı ablamın evinde yangın çıktı diye ayakbağı olmamak için gelmedim bikaç gün sonra geldim ablam da onun evi tamamen normale dönene kadar gelmemi istememiş ve geldim diye herkese bozuk atıyor

Son düzenleme:
Noktalama işareti kullanmak bu kadar zor olmamalı, cümlenin nerede bittiğini anlamlandırmaya çalışırken okuduklarımı unutuyorum.

Ablam annemde kalıyor diğer ablam gidince evde yer var diye çağırıyor ama evi yanan ablam çocuklarım ve benden rahatsız oluyor neden bi sebebi yok bizim bildiğimiz annem ona yardım da ediyor kendi kv si de burda onda yardım ediyor bende akşama yemeklerini falan yapıyorum ama ablam onca iş güç arasında gelme kv de kal de demiş anneme annemde benim evimde hepinize yer var demiş bugün çıktı gitti kendi evine günlerdir kimse beni sevmiyo diye ağlıyor

Bi abla daha varmış onu belirtmemissiniz karışmış o yüzden. Ablaniz gereksiz tribe girmiş. Oraya onun olduğu kadar sizin de gitmeye hakkıniz var ama belki başka bi sıkıntısı vardır ondan tepki vermiştir öyle.

keşke anneniz bu durumdan size bahsetmeseydi de abla kardeş birbirinize bilenmeseydiniz. Bence büyütülecek bi mesele değil sorununun sizinle oldugunu sanmiyorum, çoluk çocuk, gürültü kalabalık kaldıracak ruh halinde değildi belki de. Çok takılmayin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi abla daha varmış onu belirtmemissiniz karışmış o yüzden. Ablaniz gereksiz tribe girmiş. Oraya onun olduğu kadar sizin de gitmeye hakkıniz var ama belki başka bi sıkıntısı vardır ondan tepki vermiştir öyle.

keşke anneniz bu durumdan size bahsetmeseydi de abla kardeş birbirinize bilenmeseydiniz. Bence büyütülecek bi mesele değil sorununun sizinle oldugunu sanmiyorum, çoluk çocuk, gürültü kalabalık kaldıracak ruh halinde değildi belki de. Çok takılmayin bence

Annem bahsetmedi ama ablamın tavrı bariz belli günlerdir de beni annemler sevmiyor diye ağlıyor ortalık karıştıran gibi oldum ama iznimi çok önceden ayarlamıştım

ablanla aranda bır sorunmu var pek anlamadım olanları

Hayır normalde hiç bir sorunumuz yok öyle ki gelirken eşinin kendinin çocuğunun hediyelerini falan aldım gayet normal geldim

Sadece normalde takıntılı biridir annemler 1 sene bende kaldılar diye yalnız kaldım burda falan diye sorun çıkarmıştı

kendi annenizin evinde kalmak için ablanızdan izin alacak değilsiniz heralde.amaan bırakın konuşmasın, onun nazıyla oynayacak haliniz yok ya.evi yandığı için psikolojik olarak pek iyi durumda değildir belki ama yine de yaptığı bana bencilce ve şımarıkça geldi.

kendi annenizin evinde kalmak için ablanızdan izin alacak değilsiniz heralde.amaan bırakın konuşmasın, onun nazıyla oynayacak haliniz yok ya.evi yandığı için psikolojik olarak pek iyi durumda değildir belki ama yine de yaptığı bana bencilce ve şımarıkça geldi.

Annem ve babam da aynen böyle düşünüyor ama suçlu hissettim yinede

Back
X