Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adamın düşüncesi iğrenç ama siz neden düğüne gitmediniz ki tanısın tanımasın bir ay olsun 5 ay olsun tanışmaları siz nedne takıyorsunuz?ben eşimle beş ay çıkıp evlendim evlilik şans...
enişteniz bi sebep düşünmekte haklı ama sebebi çok iğrenç olmuş...keşke mantıklı bi bahane bulup da öyle gitmeseydiniz..
yazik ablaniz icin gercekten cok üzüldüm
benimde kiz kardesim bu yaz evlendi hemde hic istememistik
yasi kücük ve birbirlerii fazla tanimiyorlar diye isemeye heldiklerinde ablamlarla ben kiyameti koparttik sonuc kardesim istedi ve evlendiler ve hapimiz o gün yaninda olduk sorunumuz enisteyle alakali degildi
ama dügün boyunca en ufak bir tebessüm bile edemedim icimden gelmedi
keske sizde gitseymissiniz sonucta ablanin hatasi degil büyüklerin hatasi
enisteniz belliki ruh hastasi ablaniza sözlü siddet uyguluyor remen
belki ablaniza misafirlige gitseniz en azindan o eniste olacak sahis belki ablaniza bunu yapmaktan vazgecer
düğüne gitmeme sebebiniz bana hiç inandırıcı gelmedi bende ablamın eşini hiç sevmedim ama düğününede gittim ,evinede giderim hatta ablamın hatırı için cokta iyi geciniriz
sonucta arada kardesim var !!!
tencere dibin kara seninki benden kara olmus sizin iş arkadasım
enişteyi bilmem benım takıldıgım yerde ablanın duğunune ne hakla mudahale edebiliyorsun
yanlıs bır karar olabılır o ayrı mesele
30 yasında ınsan daha annen baban var onunde bu ablanın bıecegı ıstır
sen kararı onaylamasanda kardes olarak saygı duyup yanında olmalıydın
kardesım benden 6 yıl once evlendı
evlılık kararımı ona danısarak almadım onunda bu konuda tavır yapmasını anlayamam
fıkrını soyler ama evlılk gıbı bır kkonuda kendısı karar mekanızması degıldır
bence bu konuyu ıyıce dusunmelı ablandan ozur dılemelı durumu duzeltmelısın.
dugumume gelmeyen kardesın ozrunu cok zor kabul ederdım kendı acımdan ama kardes sonucta et tırnaktan ayrılmazmıs.