Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçta istemesen bile düğün olmuş ne olursa olsun kardeşinizin düğününe gitmeliydin. kardeş bu her zaman desteğine ihtiyaç duyar.eniştenin endişe duyması normal durup dururken niye düğüne gelmiyorlar diye.bide eğer sizin istemediğinizi duyduysa ondan kızmıştır..
bu nasıl bir düşünce.delirmek üzereyim.ben 6 yıllık evliyim.kızım var.ablamın yaşı 30..görücü usulü ile 1 ay içinde nişan düğün derken evlendi.tabi annemin sonsuz desteği ile..ben bu duruma karşı çıkarak tartıştım annemle.bu kadar acele etmelerinin yanlış olduğu konusunda çok direttim.ve aldığım cevap "işimize karışma biz kararımızı verdik"şeklindeydi.hiç tanımadığımız bir aile..biran önce evlilik olsun diye çok acele ettiler..ben adını bile bilmediğim yüzünü görmediğim ,nasıl birisi anlayamadığım bu damat adayı ile yapılan düğüne gitmedim.çok zor bir karardı benim için
sorun şu.yeni eniştemiz evlendiği günden beri ablama baskı yapıyormuş.neden düğüne gelmediğimizi ,neden küs olduğumuzu sorup durmuş ısrarla .enişten sana birşeymi yaptı demiş.en sonunda ablamın cep tel.değiştirmiş.neden biliyormusunuz? eniştenlemi görüşüyorsun diye...bu yobaz,,dar zihniyetli insanla napacağımı şaşırdım.daha yüzünü bile görmedim.ablamın mutsuz olmasını istemiyorum.bir akıl verin bana.tamamıyla kendi zihninde uydurduğu bir düşünce..başkalarının namusuna dil uzatmak bu kadar kolaymı,,