Ablamn Kocas, benim Eimden Ablam kskanyor.Evlilikleri cehenneme dnd aresizim

nasil yanii???siz 1 ay icinde evlendi diye kizip dugune gitmiyorsunuz..bence baska ve cok gecerli bir sebep olmali..hem ablan kararlarini verebilecek yasta biri siz neden karisiyorsunuz ki?
ayrica damat durup dururken dememis anladigim kadariyla sizin dugune gelmemeniz dolayisiyla boyle bir tahminde bulunmus..yada baska duydugu birsey var..yoksa durup dururken neden sizin esinize taksin ki??zaten dugunede gitmemissiniz samimi olmadiginizi dusunup takmazdi kocanizi..

sonuçta istemesen bile düğün olmuş ne olursa olsun kardeşinizin düğününe gitmeliydin. kardeş bu her zaman desteğine ihtiyaç duyar.eniştenin endişe duyması normal durup dururken niye düğüne gelmiyorlar diye.bide eğer sizin istemediğinizi duyduysa ondan kızmıştır..

aynı şeyleri yazacaktımki sen yazmışsın.bencede hatayı ablanızı düğünde yanlız bırakarak siz yapmışsınız ve ilk adımı atarak siz ablanızın gönlünü alın.eşine de yanlış düşündüğünü izah edin

ya arkadaşlar adama yobaz yazıyorsunuz ama adama demekki mantıklı bir açıklama yapılmıyor.yada başka nedenler var yapılamıyor.siz olsanız ne düşünürsünüz

hepimiz mantıksız açıklamalar karşısında aklımıza bu tür nedenler getirmeyizmi hatta biz kadınlar ne kadar kötü senaryo varsa 5 dakikada yazarız.

tek nedenin ablasının 1 ayda evlenmesi olmadığını düşünüyorum ben nedense

bu firsati eline vermicektin damat beyin

sonucta ati ALAN üsküdari gecmis

sizde hala neyin kavgasini yapiyorsaniz anlamadim gitti

biz kardesler niye variz ,iyi günde kötü gunde destek olmak icin

damada kizmayin kendinize kizin

bu laflarin agzina dolanma sebebi sizsiniz arkadasim

kardeşim bu kadar saçma bir sebeple düğünüme gelmeseydi eğer bir daha yüzümü göremezdi. sanırım sen haklı çıkmak istiyorsun, eniştenın kötü çıkması, herkesin seni tebrik etmesini bekliyorsun. bana sende bir sorun var gibi geldi. olayları buyutuyor olabılırsın. ama sana bir şey söyleyım mı; gerçek bir kardeşsen haklı çıkmak istememelisin, bırak sen yanlış çık ama ablan mesut olsun. önyargılı davrandıgın için senden hiç hoşlanmadım.

allah allah neden durup dururken böyle eşine karşı bir tavır almış olabilir ki. gerçekten sadece bu nedenden dolayı bunları yapıyorsa hakkatten biraz dar düşünceli gibi geldi hatta biraz sorunlu biri gibi geldi...

Ablan kocasına sizinle neden görüşmediğinin ve sizin düğün gibi önemli bir cemiyete neden katılmadığınızın cevabını mantıklı bir şekilde veremediyse, eşinin de aklına bu şekilde saçma bir neden gelmiş bence..

Senin de ablanın düğününe gitmeme sebebini anlamadım..Acele ile düğün yapıldıysa,olayın direkt muhatabı sen değilsin ki, sen neden gitmedin?

Sanırım bilmediğimiz ayrıntılar var..
Bu soğukluk durumu da eniştenin kafasını karıştırmış bayağı anlaşılan..

Ama eniştenin aklına bu tarz şeyler gelmesi tabii ki yanlış..Ne alaka?

Bence uygun bir zamanda buzları eritin, al eşini ablana gidin..

Ortada bana göre düğüne gitmeyecek görüşmeyecek sorun yok(anlattığın kadarı ile) ama dediğim gibi ayrıntıları sen bilirsin.

neden ablanı böyle bir günde tek bıraktın camım ya onun ençok yanında görmek isteyeceği insanlardan biri sensin ama artık olmuş olan
bide senin eşini bile görmeden nasıl kıskanıyor yada fikir yürütebiliyor bu adam anlamadım ben

siz yanlış, enişte sizden yanlış..
evlenen siz değilsiniz, bu kadar karşı çıkmak düğüne bile gitmemek; ablanızın evlendiği insanın yüzünü bile görmemek sadece aceleyle evlendi diye mi???
benim kardeşim bana bu şekilde davransa ömürmce affetmem gibi geliyor.
ablanızda bence kocasına sizin neden ne düğününüze ne de evinize gelmediğinin mantıklı bir açıklamasını yapamıyor; gerçi yok da neyse..
ama bu bile böylesi çirkin bir yakıştırmayı gerektirmiyor.
siz kocanızı alıp ablanıza gitmek için hala ne bekliyorsunuz onu da anlamadım??

Ablanızı siz önemsiyor musunuz ki? şimdi üzülüyorsunuz anlamadım. ınsan ablasının düğününe gitmez mi? Ayrıca çevrede o kadar bin türlü çapraşık aile var ki, her ne kadar siz 1 ayda tanıyıp ne idüğü belirsiz diyorsanız, o da sizin için aynı şeyi düşünüyor olabilir. 1 aylık bir evlilikte %100 güven beklemeniz saçma olur. Eniştenin de paranoyak olduğu belli. Benim gibi zahir kaydirigubbakcemile Olan ablanıza oluyor, böyle bi kardeş, öyle bi koca

bu nasıl bir düşünce.delirmek üzereyim.ben 6 yıllık evliyim.kızım var.ablamın yaşı 30..görücü usulü ile 1 ay içinde nişan düğün derken evlendi.tabi annemin sonsuz desteği ile..ben bu duruma karşı çıkarak tartıştım annemle.bu kadar acele etmelerinin yanlış olduğu konusunda çok direttim.ve aldığım cevap "işimize karışma biz kararımızı verdik"şeklindeydi.hiç tanımadığımız bir aile..biran önce evlilik olsun diye çok acele ettiler..ben adını bile bilmediğim yüzünü görmediğim ,nasıl birisi anlayamadığım bu damat adayı ile yapılan düğüne gitmedim.çok zor bir karardı benim için
sorun şu.yeni eniştemiz evlendiği günden beri ablama baskı yapıyormuş.neden düğüne gelmediğimizi ,neden küs olduğumuzu sorup durmuş ısrarla .enişten sana birşeymi yaptı demiş.en sonunda ablamın cep tel.değiştirmiş.neden biliyormusunuz? eniştenlemi görüşüyorsun diye...bu yobaz,,dar zihniyetli insanla napacağımı şaşırdım.daha yüzünü bile görmedim.ablamın mutsuz olmasını istemiyorum.bir akıl verin bana.tamamıyla kendi zihninde uydurduğu bir düşünce..başkalarının namusuna dil uzatmak bu kadar kolaymı,,

Yazık ya..
Valla ablanıza olmuş olan..
Sizin garip inadınız,eniştenin korkunç düşünceleri..
Allahım kolaylık versin ablanıza inşallah..:delphin:

ben adını bile bilmediğim yüzünü görmediğim ,nasıl birisi anlayamadığım bu damat adayı ile yapılan düğüne gitmedim.çok zor bir karardı benim için

canım sen başta hata yapmışsın hem ne olursa olsun herşeyden önce karşında ablan var senin üstelik o evden ayrılmışsın 6 senelik bir evliliğim var diyorsun tabi karışmak hakkın ama bir yere kadar !

enişte beyinizin böyle düşünmesinide tasvip etmiyorum ama yanlış yönlendirmeler olmuş olabilir bence küçük olarak sizin üzerinize düşen görevler var; aradaki buzları eritmeye çalışmak gibi ....

a.s.

Senin enişteni tanımana gerek yok ki demekki ablanız bu evliliği istemiş, bir kızkardeşin ablasının düğününe gelmemesinin altında ancak böyle bir neden yatabilir diye düşünmüştür enişteniz de ne kadar yanlışta olsa düşüncesi, sizin inadınız ablanızla araya buzdağı sokmak olmuş bence.

sız aynı candan aynı kandansınız..
sızın yerınızde olsam madem dugune gıtmedınız gecmıs gecmısde kaldı ozaman bundan sonra ablam ıle aramdan su sızmaz..ıdı..asla bırakmayın ablanızı..asla..sız ablanız ıle ıletısımı guclendırdgnız takdırde belkı enıstenızınde dusuncelırı degıse bılır..

keşke düğüne gitseydiniz ablanızı yanlız bırakmasaydınız. farkındayım acele kararla sizin tasvip etmediğiniz bir evlilik olmuş ama aile bütünlüğünü korusaydınız iyi olurdu...
paronayak bir yapıya sahipmiş demek ki enişteniz. umarım ablanız gerekli yeterli açıklmayı yapar ve sorun ortadan kalkar.

ablanın evlenmesine sen karar veremezsin karşı gelmiş aile içinde bunu konuşmuş olabilirsin ama sonuçta ablanda istemiş ailende bunu yüzünden küsülüp düğüne gitmemezlik edilmez. nedenini sorduğunda böyle saçma sapan bir cevap enişteni tatmin etmemiştir doğal olarak. şimdi sizin yapacağınız ailenizin evinde toplanıp durumu anlatmak. işte seni tanımadığımız için çok erken dedik kusurumuza bakma. bizim istediğimiz ablamın mutlu olması felan deyin. eniştenin baskı yapmasına gelince unun altında bir sebep vardır aslını ablana sor bence başka birisyle görüşüyor olabilir.

Back
X