• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Bende ekran görüntüsünü atabilirim dediniz
Ama attığınız görüntü de konu sahibi sadece bilgisayar müh yazmış. Bilkentib b si bile geçmemiş mesajında
Çamur atıp durmayın artık
Zaten kız ailesinden darbe yemiş
Bir de siz asılsız ithamlarda bulunuyorsunuz
Oncesinide atarimda orada herkesin gormesini istemedigi seyler var. Ben uzulmustum haline. Ki banane yani ne ithamda buluncam. Usluba dikkat biraz lutfen. Camur falan

Dedektif ama en beceriksizi, okuduğunu anlamayanı ve delil toplayamayanından.

Kız üniversitem ankara üniversitesi semtim bilkent demiş bu üniversitem bilkent üniversitesi anlamış

Kız özel mesajda bil.müh misiniz demiş. Sanırım bu bil. İ bilkentin kısaltılmışı sanmış bi heves açık yakaladım yehuu popüler oldum diye buraya koymuş ama rezil oldu :KK70:
Sen ne diyorsun be? Terbiyeni takin..populer olmak? Kadinlar kulubunde populer olmak gibi bir derdim yok allaha sukur. Dunyam o kadar kucuk degil. Ama sen bunu populer olmak saniyorsan hmmm uzuldum adina biraz

Oncesinide atarimda orada herkesin gormesini istemedigi seyler var. Ben uzulmustum haline. Ki banane yani ne ithamda buluncam. Usluba dikkat biraz lutfen. Camur falan

Taam taam bura yorum yapan onlarca üye saf ki sizin gibi konunun fake olduğunu anlamadılar. Enn zeki sizsiniz. Özür dileriz hanımefendi... Bu üstün başarınızı diğer "fake " olduğunu "düşündüğünüz" konularda da görmek isteriz

Dedektif ama en beceriksizi, okuduğunu anlamayanı ve delil toplayamayanından.

Kız üniversitem ankara üniversitesi semtim bilkent demiş bu üniversitem bilkent üniversitesi anlamış

Kız özel mesajda bil.müh misiniz demiş. Sanırım bu bil. İ bilkentin kısaltılmışı sanmış bi heves açık yakaladım yehuu popüler oldum diye buraya koymuş ama rezil oldu :KK70:
Dikkatimi çekti, bir bakayım neler yazmış dedim. Okudukça ben sinirlendim, çatladım. Gerçekten çok sinir bozucu ama çok komik duruma düşmüş. :))

Sen ne diyorsun be? Terbiyeni takin..populer olmak? Kadinlar kulubunde populer olmak gibi bir derdim yok allaha sukur. Dunyam o kadar kucuk degil. Ama sen bunu populer olmak saniyorsan hmmm uzuldum adina biraz

Hayırdır içine yediremedin mi de mesajını editleyip daha uzun yazdın yoksa sonradan mı aklına geliyor. Acele etme düşün biraz. Belki bana da yalan yanlış ithamlarda bulunacak şeyler gelir aklına :D

Taam taam bura yorum yapan onlarca üye saf ki sizin gibi konunun fake olduğunu anlamadılar. Enn zeki sizsiniz. Özür dileriz hanımefendi... Bu üstün başarınızı diğer "fake " olduğunu "düşündüğünüz" konularda da görmek isteriz
Guzel yaz..heyecanlanmana gerek yok. Taam taaam nedir?

Dikkatimi çekti, bir bakayım neler yazmış dedim. Okudukça ben sinirlendim, çatladım. Gerçekten çok sinir bozucu ama çok komik duruma düşmüş. :))

Aa öyle deme o kk nın en zeki kadını
Baksana bizler görememişiz
Semtim bilkent cümlesini bilkent üniversitesi olarak algılayamamışız

Bizim eksikliğimiz çok üzülüyorum :(

Konu sahibi bazı detaylarda yalan söyleyebilir ben de tanıdık bir üyeye denk gelirim diye zaman zaman detayları (Zaman, mekan vs.) değiştirerek yazıyorum, bunu ortaya çıkarınca ne olacak aferin mi alacaksınız? Kaldı ki yalan da söylememiş. Şu hale bak kız derdini yazıp yardım istemiş konu nerelere gelmiş.

Eniste bey akilliymis benim burnuma hic hos kokular gelmiyor. Sana bi zarari olurmu bilemem o kendi keyfinde gibi sanki
canım ya bişey sorucam yeni katıldım bi konu açmam lazım ama nerden acılıor bir türlü bulamadım bana yardım eder misin nrden yapıcam :(

Amcanla konustugun zaman bizide bilgilendrr msn ?

Konu sahibi bazı detaylarda yalan söyleyebilir ben de tanıdık bir üyeye denk gelirim diye zaman zaman detayları (Zaman, mekan vs.) değiştirerek yazıyorum, bunu ortaya çıkarınca ne olacak aferin mi alacaksınız? Kaldı ki yalan da söylememiş. Şu hale bak kız derdini yazıp yardım istemiş konu nerelere gelmiş.
Hayirdir herkesin bir yarasina mi dokunduk? O halde yardim et haydi kiza

Kız semt okul vs adı yazma kendini ifşa etme ne gerek var?

Konu dağılıyor , fake vs. olduğunu düşünmedik zaten galeyana gelme:)

Back
X