• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Kızdırmaaa benii! Oldu da amcandan çekindiğin an geldi. Senin kendi harçlığın olsun. Üniye başladığında para şeker gibi eriycek. Bi kitabımız 76₺ ydi bizim. Yemesi içmesi gezmesi. Başvur sen. Özel ünide okuyanlar bile alıyo. Fazladan 330₺ göz çıkarmaz.. İhtiyacın var senin zaten. Devlet güvencesiyle gelen para nerde başkasından gelen nerde.

başvuru tarihlerine bakıyım o zaman başvururum çok teşekkür ettim:KK15:

baslarim boyle askin izdirabina. ablana okkali bi kufur savurasim geldi.
alsin nisanlisini da gitsin nereye gidiyorsa ! acik goz.
direk dayina ispiyonla

baslarim boyle askin izdirabina. ablana okkali bi kufur savurasim geldi.
alsin nisanlisini da gitsin nereye gidiyorsa ! acik goz.
direk dayina ispiyonla

ilk fırsatta konuşucam amcamla zaten düşününce ablama hayır diyebileceğimi anladım

ilk fırsatta konuşucam amcamla zaten düşününce ablama hayır diyebileceğimi anladım
inan onlar evli olsa sen yanlarinda kalmak istesen yurt kapisina koyardi enisten seni.
simdi belesten siginti olacagi ev bulmus benim icin sorun degil diyor.
sen kimsin la hirbo

Okul basladiginda butun ogrenciler mecburi olarak 15 kredilik bir etkinlige katilmak zorunda. Yani soylesiler, film etkinlikleri vs. Maksat ogrenciler kaynassin. Okulun ilk senesi alamasanda mezun olmadan illaki vermen gereken birsey
Ankara üniversitesinde böyle bi sey hic duymadım

yerinde olsam 2 kız arkadaşımı eve getirir, kız arkadaşlarım da bizimle kalacak derdim. giysinler minicik şortu, gezsinler evde sonra ablan da nişanlısını yaşatsın yine o evde :KK53:
Bacısını düşünmüyo kıskançlık olsa istemez. Sanmıyorum sorun etsin.

doğru düşünüyorsun kalınmaz ... yalnız burda birşey dikkatimi çekti ablan ve nişanlısı seni kullanarak amcana eşya aldırmışlar .bence ablanın evde kalması önceden planlanmış gibi görünüyor

ölmek için çok genç değil miyiim? :KK17:ablam beni hunharca katleder:KK53:
Yok kiz. Dersin abla senin paran ev gecindirmeye yetmiyo. Yarin iki arkadasim gelip yerlesicek. Ev kirasi vericekler biraz olsun rahatlariz diyceksin. Sonra minicik sortlarla dolascaklar. Bak gor tipis tipis nasil gondercek cocugu :D onlar sana emrivaki yapiyosa sen de onlara emrivaki yapicaksin. Sonucta ev senin icin kuruldu ablan icin degil. Bisey olsa amcan ilk onlari gondericek seni degil

kiraladığımız evin kirasını,içindeki eşyaları hepsini amcam karşılıyo. kendim eve çıkmam ki ablama diyorum siz kendi eşyanızı alın başka eve çıkın tamam tek kalırım diye beni rezil mi ediceksin o zaman yurda git tek başına evde napıcaksın diyo.
Senin hatrina amcan tarafindan odenen kira alinan esyalar sen yurda gidersen odenmeye devam edilecek sanki..
Ablanin nazi amcaya gecmedigi icin seni kullanmis sonrada nisanliyi sokmus araya..
Kesinlikle geri adim atma..
Ne yapacakmissin yalniz evde..
Pasa pasa yasicam sana ne de dahada muhattap olma..
Ben yasamam sizinle bu ev de esyalar da benim icin tutuldu alindi de..
Ben nisanlini kabul etmiyorumm isine gelmiyorsa cikar kendin gidersin de..
Hala pislik yapiyosa herkese duyur olayi zaten o zaman istese de yasayamaz.

Birde sanki sen yurda ayrilsan kimse anlamicak sanki bu iste bir is var diye..

Senin hatrina amcan tarafindan odenen kira alinan esyalar sen yurda gidersen odenmeye devam edilecek sanki..
Ablanin nazi amcaya gecmedigi icin seni kullanmis sonrada nisanliyi sokmus araya..
Kesinlikle geri adim atma..
Ne yapacakmissin yalniz evde..
Pasa pasa yasicam sana ne de dahada muhattap olma..
Ben yasamam sizinle bu ev de esyalar da benim icin tutuldu alindi de..
Ben nisanlini kabul etmiyorumm isine gelmiyorsa cikar kendin gidersin de..
Hala pislik yapiyosa herkese duyur olayi zaten o zaman istese de yasayamaz.

Birde sanki sen yurda ayrilsan kimse anlamicak sanki bu iste bir is var diye..

dayanamadım ablamı aradım."sen ablanı en zor gününde yalnız mı bırakıcaksın sude senden beklemezdim" dedi."abla sen beni bıraktın ama" dedim. amcama söyleyeceğimi de dedim. "söylersen söyle adama 100milyar masraf yaptırdın geri mi alıcak sanki amcan senin için canını verir yeni ev açsın yeni eşya alsın cömerttir o" diyo.dalga geçiyo ya sinirden kudurdum.amcam geldi şimdi hal hatır sorup giricem konuya hemen yarına hepsi belli olur bundan sonra acımam bile dediklerine bakar mısınız..

Okurken içim daraldı. İnsanlar kendilerinden güçsüz birini gördüler mi aile maile dinlemeyip sömürüyorlar. Ezdirme kendini, enişteyle kalınır mı bence kalınabilir ama buna senin karar vermen lazım. Hiç kimse seni istemediğin bir şeye zorlayamaz. Madem ablan her şeye tek başına karar vermek istiyor o zaman kendi hayatını kuracak. Biz burda eşi ya da kayınvalidesi tarafından ezilen kadınlara kendinizi ezdirmeyin diye kendimizi parçalıyoruz ama bazen işte elin adamı değil bizzat insanın anası ablası bile böyle şeyler yapabiliyor.

Back
X