• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Ne demek yurtta kal yaa. Esyalar sana aliniyor. Enisten olacak o acikgoz sana alinan esyali evde oturacak . Ve ustune ustluk sanki kirayi o veriyormus da esyalari o olmis gibi kalmasi sorun degil diyor senin icin. !!
Ablanla konus canim diger arkadaslara katiliyorum ben. Cok istiyorlarsa ayri ev tutsunlar. Bu ne genislik yahu.!
Eger hala git yurtta kal diyorsa amcana soyle boyle boyle de. Cekinme. Ablan seni dsunmuyorsa sen onu dusunme. Kendini dusun. Ortada mi kalacaksin yani...

son zamanlarda en çok sinirlendiğim konulardan biri oldu. kesinlikle kabul etme. ablan ve işgüzar nişanlısı keyiflerine bakacaklar diye seni huzursuz etmelerine izin verme sakın. çıkmıyorum o da bu eve gelemez de. çok istiyorlarsa başka eve çıksınlar. daha da ısrar ederse amcana anlat. hatta annene de söyle. ara konuşmuyoruz ama kızının ne durumda olduğundan haberin olsun de. bi zahmet sahip çıksın!!!!

Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Aaaa senin ablanın göbekadı Zekiye galiba.! Ne münasebet, sen hiçbir yere gitmiyorsun birdefa, ablacın nișanlısına ev tuttursun döșettirsin yanına tașınsın.

Bu konuda önemli olan anne ve babanın son sözü söylemesi yani orda kalmasının doğru olmayacağını söylemesi gerekirdi

ablan çok çok tuhafmış gerçekten. zaten evleneceksin insan kardeşini yurda gönderip nişanlısıyla kalmak ister mi hiç. evlilikte bile neler neler yaşanıyor kırgınlıklar vs. sonunda umarım bir ayrılık olmaz. bence ailene söyle yani şikayet et.

Kesinlikle ablan haltlar karistircak diye sessiz kalinmamali.. Annene babana ve ya eşyaları sizin hatriniza dizen amcaniza soylemelisiniz..O nasıl bir abla ya..Ablaniz sizi dusunmuyor siz de onu düşünmeyin.. Kendinizi düşünün.

Su konuda "ablami da nisanlisini da def ettim,
yeni evimin keyfini suruyorum ohh" tarzinda bir msj gormeden rahat edemicem....

Nisanlisini kabul etmedim,amcama soyledim zaten. Aksam evime yerlesmeye gidiyorum ablam da yanimda olmiycak sanirim. Hoppa

Amcanı devreye sok. Ablanı arayıp bir ayar versin böyle saçmalık olmaz. Ortalığı kat birbirine haha hiçbişi olmaz hallet işini bi şekilde

Nisanlisini kabul etmedim,amcama soyledim zaten. Aksam evime yerlesmeye gidiyorum ablam da yanimda olmiycak sanirim. Hoppa

meraba son durum bu ise senin adına çok sevindim. ne kadar enişte de olsa senin için bir yabancı. ve sen 18 yasında genç bir kızsın. Kaldı ki üniversitede bir sürü kız arkadaşın olucak beraber zaman geçiriceksiniz. ama boyle bır durumda sen arkadaslarını cağıramıycaksın senın kişisel bir hayatın olmamış olucak. en doğru kararı almışsın bence. öyle ki ne sen ne onlar rahat etmenız mumkun degıl. ki nişanlı olmalarına ragmen aynı evi paylaşıcaklarsa onlarında bir özel hayatı olucağı ortada. bu durumda hiçbiriniz rahat edemez ve bir süre sonra aranızdaki tüm ilişkiler kırılma noktasına gelir. hakkınızda hayırlısı olsun.

sonuç gayet iyi olmuş sevindim..
zira daha tam enişte bile değil sadece nişanlılar..

ha zaten enişte adayı da çok uyanık anlattıklarından onu çıkardım.. belli ki ablanı kullanacak ve ayrılacak. ne demek sen git çalış ben sınava hazırlanayım ben kesin kazanırım yuh yani.. erkek adam hem çalışır işinde hem de sınava hazırlanır. ben bir bebeğimle hem işe geldim hem sınava hazırlandım isteyince oluyo..o kendini çok uyanık sanıyor sanırım..

siz ablayı uyarmışsınız artık yapacak bir şey yok kendi bilir çocuk değil..

Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..

ablan avukat olmuş ama akıl edememiş olamayacağını canım, cıks... olmaz... olmamalı... riskli... yüksek riskli....

kusura bakmayın da ne uyanık ablanız varmış öyle ohh dayalı döşeli eve kurulun bir de kendilerininmiş gibi yayılın
amcanıza söyleyin o halletsin ya da annenize babanıza
ve siz o evden neden gidecekmişsiniz onu anlamadım amcanız sizin hatrınıza eşya aldı ablanıza gelinlik ev dizmedi ki adam rahatlığa bak sen ya
enişte bey az yesinde kendine ev tutsun dayasın döşesin öyle gelin alsın hazır eve konarak değil
hiç bir yere gitme eniştenizinde o evde kalmasına müsade etmeyin.

ablana de ki; beni zor durumda bırakırsan bu olayı herkese anlatırım. Ben bu evde kalıcam istiyorsan sende kal ama ben erkek istemiyorum dersin. resti çek kısaca. bu ne saygısızlık.

ablanı ve nişanlısını gayet iyi anlıyorum, stajyer avukat maaş almaz, 300-500 lira harçlık alır bürosundan, eh aileden gelen de bellidir, hazır bir ev tutulmuşken maliyeti düşürmek, ellerindekini gezmeye tozmaya veya evlilik hazırlığına harcamayı arzu etmiş olabilirler. seni de anlıyorum, kendinize diye bir düzen kurmaktasın, elin adamı damdan düşüyor. bu noktada tamamen ilişkileriniz devreye girer. enişte bey düzgün, oturmasını kalkmasını bilen, saygılı bir tipse, oladabilir neden olmasın. sen tanırsın onu en iyi.

ya ne saçma amcan ne güzel sana yardım etmiş eşyalarını salan takımına kadar almış yani ablan da şıppadanak fırsattan istifade edip nişanlım da kalacak demesi ne ayıp yani hem annenlere de söyle olmaz böyle canım . kesinlikle kalma derim ben ablan da çok istiyorsa eşyasını felan alıp çıkmak istiyorsa başka eve söyle bunu o ev senin sakın ha kabul etme onlar düşünsünler

Back
X