annen haklıMerhabalar sevgilimle 6 senelik bi birlikteligimiz var uni okuyoruz. Bu 6 senelik iliskimizde ayrilmamiz da olmuştu. Asıl konum ablasi erkek arkadasima yarin bize gelin demis. Daha once hic tanismadim konusmadim. Cok utanirim kipkirmizi olurum bu durumlarda. Bahane de bulamadim. Simdiden heyecan bastirdi nasil tanisicagimmbide annemin de haberi olmucak. Iliskimi az cok biliyor ama ablasiyla tanisacagimi bilse hayir diyebilir ve anneme demeyede utaniyorum. Ya nasil yapicam cok heycanliyim bu durumlardan gecmis olanlar yardimci olabilir mii?
Merhabalar sevgilimle 6 senelik bi birlikteligimiz var uni okuyoruz. Bu 6 senelik iliskimizde ayrilmamiz da olmuştu. Asıl konum ablasi erkek arkadasima yarin bize gelin demis. Daha once hic tanismadim konusmadim. Cok utanirim kipkirmizi olurum bu durumlarda. Bahane de bulamadim. Simdiden heyecan bastirdi nasil tanisicagimmbide annemin de haberi olmucak. Iliskimi az cok biliyor ama ablasiyla tanisacagimi bilse hayir diyebilir ve anneme demeyede utaniyorum. Ya nasil yapicam cok heycanliyim bu durumlardan gecmis olanlar yardimci olabilir mii?
Annenden saklamanı gerektirecek bi durum yoksa söyle. Hatta karşı taraf söylediğini bilsin.
Annenden gizli gelmişsin durum hoş değil. İzin vermezsede gitmezsin somuçta annen bırakmamışbize ayıpmış gibi geliyor ama böyle davranınca çok kıymetli oluyor insan
Aynen öyle sonra çok pişman oluyor insan. Çok gördüm. Evliliğimde kv kpin bana aileme saygısı varsa eğer bu yalnızca benim arada kurduğum siyasettendir. Aileni onların nezdinde yüksekte tutacaksın sözlerini dinleyeceksin ki onlarda ailenden çekinsinler saygı duysunlar sen şimdi gizlersen ilerde anneni hiçe saymalarına engel olamazsınkesinlikle katılıyorum
ailenden gizli saklı gitmen ile annenin haberi olarak gidip/gitmemen, onların gözünde farklı durur bence de
sen saklayarak annene saygısızlık etmiş olacaksın
ve sonra, ileride birgün onlardan ailene saygı göstermelerini bekleyeceksin
hem 21 yaşındasın daha
15 yaşında başlayan 6 yıllık bir ilişki....
bence annene söylemeden gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?