absolut'un zayıflama macerası :)

absolut

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
376
21
643
arkadaslar 1 yıllık evılıyım evlendıgımde 57 kıloydum suan ıse 61 kıloya kadar cıktım boyum 168 neredeyse hıc gobegım yok ama butun kılom kalcamda ve bacaklarımda toplanmıs ..kılom fazla olmadıgı ıcın zor verıyorum ama ısın sırrını çözdüm gibi:)

tam bır ay surecek olan bu macerayı sonrasında bır hayat seklı halıne getırıp verdıgım kıloyu korumayı hedeflıyorum ..
kılo vermek ıstememın bır dıger sebebı artık bebıs ıstıyorz ve zayıf hamıle kalmak ıstıyorum:)(Allah nasıp ederse tabı)

kısaca yapacaklarımı anlatayım
kahvaltı :bol salatalık ,domates ,maydonoz ..peynır ,zeytin ,yumurta 2 dılım cavdar ekmek

ogle :sebze yemegı yanında bol salata bır dılım ekmek (cavdar yada kepek)

aksam :olabıldıgınce hafıf bır aksam yemegı (sebze yemegı yada corba olabılır yanında 1 dılım ekmek )

yemekler yavas yenecek ıyı cıgnenerek sındırılecek ve yemek aksam 6ya kadar yenmıs olacak 6 dan sonra sadece salatalık gıbı kalorısı dusuk su oranı yuksek sebzeler tuketılebılır

ve hergün 45 dakıka hızlı tempoda yurunecek hedef 5 kılo :65:

kızlar diyetimi begenenler benımle birlikte bu dıyetı yapar ve bana destek olurlarsa cok sevınırım :4:
yapacagım dıyet hakkında görüş ve önerilere de açığım :)

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN :64:

arkadaslar 1 yıllık evılıyım evlendıgımde 57 kıloydum suan ıse 61 kıloya kadar cıktım boyum 168 neredeyse hıc gobegım yok ama butun kılom kalcamda ve bacaklarımda toplanmıs ..kılom fazla olmadıgı ıcın zor verıyorum ama ısın sırrını çözdüm gibi:)

tam bır ay surecek olan bu macerayı sonrasında bır hayat seklı halıne getırıp verdıgım kıloyu korumayı hedeflıyorum ..
kılo vermek ıstememın bır dıger sebebı artık bebıs ıstıyorz ve zayıf hamıle kalmak ıstıyorum:)(Allah nasıp ederse tabı)

kısaca yapacaklarımı anlatayım
kahvaltı :bol salatalık ,domates ,maydonoz ..peynır ,zeytin ,yumurta 2 dılım cavdar ekmek

ogle :sebze yemegı yanında bol salata bır dılım ekmek (cavdar yada kepek)

aksam :olabıldıgınce hafıf bır aksam yemegı (sebze yemegı yada corba olabılır yanında 1 dılım ekmek )

yemekler yavas yenecek ıyı cıgnenerek sındırılecek ve yemek aksam 6ya kadar yenmıs olacak 6 dan sonra sadece salatalık gıbı kalorısı dusuk su oranı yuksek sebzeler tuketılebılır

ve hergün 45 dakıka hızlı tempoda yurunecek hedef 5 kılo :65:

kızlar diyetimi begenenler benımle birlikte bu dıyetı yapar ve bana destek olurlarsa cok sevınırım :4:
yapacagım dıyet hakkında görüş ve önerilere de açığım :)

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN :64:

bendeeeeee bende varım hadi birlikte zayıflayalım birbirimize destek olalım diyetini beğengim bende beş kilo versem süpppper olucakkk irtibatımızı koparmayıp önerilerde bulunsak olurmu ben kurban bayramına kadar 5 kilo vermek istiyorum

bendeeeeee bende varım hadi birlikte zayıflayalım birbirimize destek olalım diyetini beğengim bende beş kilo versem süpppper olucakkk irtibatımızı koparmayıp önerilerde bulunsak olurmu ben kurban bayramına kadar 5 kilo vermek istiyorum

yaaaaaaaaaa cok sevındım süpersin ..tamam ben hergun burada yaptıklarımı yazıp rapor verıcem ,sen de ara ara durumun hakkında bılgı verrsın bırbırmızı gaza getrrz ,ama gelmezsen peşını bırakmam söyleyim:4: benden kaçış yok kurbana kadar 5 kilo fıstık gıbı gırelım kurbana :54:

yaaaaaaaaaa cok sevındım süpersin ..tamam ben hergun burada yaptıklarımı yazıp rapor verıcem ,sen de ara ara durumun hakkında bılgı verrsın bırbırmızı gaza getrrz ,ama gelmezsen peşını bırakmam söyleyim:4: benden kaçış yok kurbana kadar 5 kilo fıstık gıbı gırelım kurbana :54:

inşallah arkadaşım bırakma yapış yakama zaten tek başıma üşeniyordum destekçim yoktu umarım bu işin üstesinden gelicez
bende hergün yazıcam konuşuruz teşekkür ederim arkadaşımmmm:26::26::26::54:

Slm kızlaaarrrr bnmde 5 kg fazlalıım var.bnde varımmmmmmmmmmmmmmmmmm :66: yarın pazartesi..yarından itibaren baslıyorum bırakmayalım birbirimizi...kurbanda cıtır olalımmmmmmm

benimde boyum 167-168 gibi kilom 60 :(vucudum biraz orantısız o yuzden vermek istiyorum biran once :49: ama nedense diyet felan uygulayınca hep yarım kalıyo bi anda kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum :19: o yuzden artık diyet yok saglıklı beslenme varr :21::21: umarım veririz kilolarıı :61::61:

merhaba bende 163 boyunda 58 kiloyum bende başlamak istiyorum zaten diyetle vermiştim baya ama 1 haftadır diyette değilim yarın başlamam lazım benide al bnmde hedef 5 :) ve liste yap katılan arkadaşarı :) bakalım kimler ne kadar ulaşıcak yarış gibi olsun :):97::52::52::54::54:

aynı durum bende de var kıtlıktan cıkma olayı canım ya... bi gün aksama kadar yemiyorum sonra bi yiyorum..uff durdurana ask olsun...ama yok bi daha olmayacak !! :20: kendime , bedenime söz verdim.. eziyet ediyorum resmen kendime..yiyorum ondan sonrada pişman oluyorum.. yarından itibaren saglıklı beslenecegim Rabbiminde izniyle.. eğer benim gibi düşünenler varsa berbare el ele verelim kiloları..bu arada bnm kilom 56.5 ...52 olmak istiyorum..

kızlar cok sevındım :46:kılolarımız da yakın bırbırmıze anladıgım kadarıyla ..esincan bu saatten ıtıbaren bırbırmızı kontrol edıyroz ben artık bırakmıyorum senı:54: bunu dıger arkakadaslar ıcınde soyluyorum tabı .. hatta bır cızelge yapalım yarın sabah herkes kalkıp tartılsın ve kılolarımızı yazalım hepımızn hedef kılosu bellı zaten 5 kılo:32: hafta hafta verılen kıloları da yazalım ve pazartesıye kadar da tartılmayalım ne dersınz ?

kızlar ben hıc cok kılolu olmadım ama ortaokuldan berı hıc de 55 kılo olmadım ama bu sefer hep beraber basarıcz bunu
:54:

aynı durum bende de var kıtlıktan cıkma olayı canım ya... bi gün aksama kadar yemiyorum sonra bi yiyorum..uff durdurana ask olsun...ama yok bi daha olmayacak !! :20: kendime , bedenime söz verdim.. eziyet ediyorum resmen kendime..yiyorum ondan sonrada pişman oluyorum.. yarından itibaren saglıklı beslenecegim Rabbiminde izniyle.. eğer benim gibi düşünenler varsa berbare el ele verelim kiloları..bu arada bnm kilom 56.5 ...52 olmak istiyorum..

bence kıtlıktan çıkmış gibi olmamızında sebebi diyet diyince akla hep kısıtlamalar sınırlamalar geliyo.. sanki bi daha sevdigimiz seyleri yiyemycegiz gibi geliyo.. herseyden biraz yesek sorun yokta :97::97:

kızlar cok sevındım :46:kılolarımız da yakın bırbırmıze anladıgım kadarıyla ..esincan bu saatten ıtıbaren bırbırmızı kontrol edıyroz ben artık bırakmıyorum senı:54: bunu dıger arkakadaslar ıcınde soyluyorum tabı .. hatta bır cızelge yapalım yarın sabah herkes kalkıp tartılsın ve kılolarımızı yazalım hepımızn hedef kılosu bellı zaten 5 kılo:32: hafta hafta verılen kıloları da yazalım ve pazartesıye kadar da tartılmayalım ne dersınz ?

kızlar ben hıc cok kılolu olmadım ama ortaokuldan berı hıc de 55 kılo olmadım ama bu sefer hep beraber basarıcz bunu
Bence harika bi fikir beraber verelim kiloları :1: haftada bi gun tartılmakta en iyisi sonra kotu oluyo 500gr vermisim 200gr almışım felan :66:

ama söyleyim her gün yazarım yakanıza yapışırım kopan olursa yansın haline vcnm bana kendizin üstüne yemin edin bedeniniz üstüne vermesenizde takip edicez birbirimizi :)

evet birbirimize destek olalım konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim inşallah sen vesile olursun bende kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum çıtır çıtır hatunlar olalım:62::62::62::62:

canım benım bır gun dıyet yapıp ertesı gun saldırmanın sebebı ac kalman ac kalmamız lazım yoksa verdgmız gıbı gerı alırz ..onemlı olan cok ıyı bır kahvaltı doymak lazım kahvaltıda ..hayatımızdan bızı doyurmayan kan sekerımızı dusuren hıcbır ıse yaramayan abur cubur ve sekerı cıkaryz ,ogle ve aksam yemeklerıne yagsız kofte et tavuk ve yagız yogurt eklersek hem tok kalır hem daha cok kılo verrz ama onemlı olan ac kalmıycz nefsızmızı koreltıcz ..az az herseyden ve yavas yavas ..bır ayda 5 kıloyu cok rahat verrz diye dusunuyorum

cizelgem 64 den 58 di hedef te 55 ama artık değiştirdim yoksa verdiğim kilolar ile mutlu olup devam edemicektim :) şimdi ise devam :) baştan başlamış gibi ve temiz bi sayfa :)

Kızlar valla bencede bırakmayalım birbirimiziiii.... ztn cok bi fazlalıgımız yok herkesin hedef kilosu aynııııı..5 kiloda ne var yaa :24: millet 30 40 kilo veriyo... azcık azim kızlaaaarrrrr... bakın ne dicem.. herkes kurban bayramı için bi kıyafet hayal etsin kendine ve onun içine girmk için verelim bu kilolarııııı :52:

bırakma bacım beni dediğin herşeye varım sabah tartılıp yazıcam sonrada haftaya pazartesi tartılıcam bu arada eşim verebileceğime pek inanmıyor sinirlerim bozuluyor:43::43::43: ona inat kendime güvenicem ve yine vücudum çok güzel olucak

canım benım bır gun dıyet yapıp ertesı gun saldırmanın sebebı ac kalman ac kalmamız lazım yoksa verdgmız gıbı gerı alırz ..onemlı olan cok ıyı bır kahvaltı doymak lazım kahvaltıda ..hayatımızdan bızı doyurmayan kan sekerımızı dusuren hıcbır ıse yaramayan abur cubur ve sekerı cıkaryz ,ogle ve aksam yemeklerıne yagsız kofte et tavuk ve yagız yogurt eklersek hem tok kalır hem daha cok kılo verrz ama onemlı olan ac kalmıycz nefsızmızı koreltıcz ..az az herseyden ve yavas yavas ..bır ayda 5 kıloyu cok rahat verrz diye dusunuyorum
evet canım cok haklısın önemli olan nefsi köreltmek.. her seyden az az yemek..cok kalorili bişey varsa sadece tadına bakmak ... ztn ben kendi adıma konusuyum cok yiyen biri oldugum için dikkat edersem eger 1 ayda 5 kiloyu rahat veririm

ama söyleyim her gün yazarım yakanıza yapışırım kopan olursa yansın haline vcnm bana kendizin üstüne yemin edin bedeniniz üstüne vermesenizde takip edicez birbirimizi :)

yemin ettimki vericem allah izin verirse bırakmayalım birbirimizi canlar

Back
X