- 24 Ekim 2007
- 376
- 21
- 643
arkadaslar 1 yıllık evılıyım evlendıgımde 57 kıloydum suan ıse 61 kıloya kadar cıktım boyum 168 neredeyse hıc gobegım yok ama butun kılom kalcamda ve bacaklarımda toplanmıs ..kılom fazla olmadıgı ıcın zor verıyorum ama ısın sırrını çözdüm gibi:)
tam bır ay surecek olan bu macerayı sonrasında bır hayat seklı halıne getırıp verdıgım kıloyu korumayı hedeflıyorum ..
kılo vermek ıstememın bır dıger sebebı artık bebıs ıstıyorz ve zayıf hamıle kalmak ıstıyorum:)(Allah nasıp ederse tabı)
kısaca yapacaklarımı anlatayım
kahvaltı :bol salatalık ,domates ,maydonoz ..peynır ,zeytin ,yumurta 2 dılım cavdar ekmek
ogle :sebze yemegı yanında bol salata bır dılım ekmek (cavdar yada kepek)
aksam
labıldıgınce hafıf bır aksam yemegı (sebze yemegı yada corba olabılır yanında 1 dılım ekmek )
yemekler yavas yenecek ıyı cıgnenerek sındırılecek ve yemek aksam 6ya kadar yenmıs olacak 6 dan sonra sadece salatalık gıbı kalorısı dusuk su oranı yuksek sebzeler tuketılebılır
ve hergün 45 dakıka hızlı tempoda yurunecek hedef 5 kılo
kızlar diyetimi begenenler benımle birlikte bu dıyetı yapar ve bana destek olurlarsa cok sevınırım
yapacagım dıyet hakkında görüş ve önerilere de açığım :)
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
tam bır ay surecek olan bu macerayı sonrasında bır hayat seklı halıne getırıp verdıgım kıloyu korumayı hedeflıyorum ..
kılo vermek ıstememın bır dıger sebebı artık bebıs ıstıyorz ve zayıf hamıle kalmak ıstıyorum:)(Allah nasıp ederse tabı)
kısaca yapacaklarımı anlatayım
kahvaltı :bol salatalık ,domates ,maydonoz ..peynır ,zeytin ,yumurta 2 dılım cavdar ekmek
ogle :sebze yemegı yanında bol salata bır dılım ekmek (cavdar yada kepek)
aksam

yemekler yavas yenecek ıyı cıgnenerek sındırılecek ve yemek aksam 6ya kadar yenmıs olacak 6 dan sonra sadece salatalık gıbı kalorısı dusuk su oranı yuksek sebzeler tuketılebılır
ve hergün 45 dakıka hızlı tempoda yurunecek hedef 5 kılo

kızlar diyetimi begenenler benımle birlikte bu dıyetı yapar ve bana destek olurlarsa cok sevınırım

yapacagım dıyet hakkında görüş ve önerilere de açığım :)
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN