absolut'un zayıflama macerası :)

aksam salatamı ve tavugumu yedım hıc aclık hıssetmyrm halsızlk de yok bakalım 13 gunde kac kılo verebılcm ..

daha once bu dıyetı yapanlar varsa tavsıyelere acıgım

slm bayanlar ve tabiki konu sahibi absolut =) zayıflamadan yana çok derdim var daha önceleri bir yerdeki başlığada ufak bir anlatımım olmuştu ben 57 kilodan 78 hatta 80 lere çıktıktan sonra şuan 66 da kilitlenmiş bir kiloya sahibim hani öyle çok çirkin bir görüntüm yok herşey orantılı duruyo fakat sorun şu ki ben artık sıkıldım zayıf olmak istiyorum nasıl desem kot bedenim 29 onun 27 hatta 26 olmasını istiyorum bana artık insanlar çok zayıfsın kilo al biraz desinler istiyorum :51: işin en kötü tarafıda yemekle çok aram olmamasına rağmen veremiyorum ve inanılmazda hareketli bir hayatım var şuan diyet yapmıyorum yada yapmıyordum ama artık bende başladım hedefimde 10 kilo vermek sizlerle beraber benide aranıza kabul edin lütfeeeennnn :93:

günaydın absoltçumm canım nasıl gidiyor ??????
ben biraz önce tartıldım 61.60 kilodayım yavaşda olsa gidiyor kilolar
şuan ılık suyumu içiyorum birazdanda nesfit yicem ama öğlen ve akşam belli değil karar verince onlarıda yazarım
bide şu kocamın ısrarla ye demesi olmasa daha iyi verebilirim mhtemelen neyse görüşürüz:48:

absolut selam canım, tekrar aramıza katılmana cok sevındım. yalnız bırakma bizi.

slm bayanlar ve tabiki konu sahibi absolut =) zayıflamadan yana çok derdim var daha önceleri bir yerdeki başlığada ufak bir anlatımım olmuştu ben 57 kilodan 78 hatta 80 lere çıktıktan sonra şuan 66 da kilitlenmiş bir kiloya sahibim hani öyle çok çirkin bir görüntüm yok herşey orantılı duruyo fakat sorun şu ki ben artık sıkıldım zayıf olmak istiyorum nasıl desem kot bedenim 29 onun 27 hatta 26 olmasını istiyorum bana artık insanlar çok zayıfsın kilo al biraz desinler istiyorum :51: işin en kötü tarafıda yemekle çok aram olmamasına rağmen veremiyorum ve inanılmazda hareketli bir hayatım var şuan diyet yapmıyorum yada yapmıyordum ama artık bende başladım hedefimde 10 kilo vermek sizlerle beraber benide aranıza kabul edin lütfeeeennnn :93:

hosgeldın canım aramıza :)eger kılon takıldı kaldıysa benımle beraber ısvec dıyetı yapabılırsın tıkır tıkır ınıyor valla kılolar :) ah canım senı oyle ıyı anlıyorum kı ben de ıncecık olmak ıstıyorum benım de hedef kot bedenım 26 :)

günaydın absoltçumm canım nasıl gidiyor ??????
ben biraz önce tartıldım 61.60 kilodayım yavaşda olsa gidiyor kilolar
şuan ılık suyumu içiyorum birazdanda nesfit yicem ama öğlen ve akşam belli değil karar verince onlarıda yazarım
bide şu kocamın ısrarla ye demesi olmasa daha iyi verebilirim mhtemelen neyse görüşürüz:48:

su kocalar hep aynı galıba benımkı de ben dıyet yapıyorum dıye 5 karıs surat evde sureklı laf sokuyo kızıyo bana ..aman kılo alsak bu sefer de kılo aldın derler ne ıstedklerını bılmıyor bunlar ..bosver bız ıncecık olalım da catlasınlar:)

absolut selam canım, tekrar aramıza katılmana cok sevındım. yalnız bırakma bizi.

sagol canım :)bu sefer tam gaz dondum valla cok sıkı ısvec dıyetı yapıyorum:)13. gun 54 kılo olcam planlarıma gore verrsm :)senn nasıl gıdıyor mu kılolar ?

evet artık 63 kıloyum gecen bır yıl bana 3 kılo daha kazandırdı :)

spor +dıyet le 17 eylule kadar (okullar acılıyor) 57 olmayı hedeflıyrm ..daha sonra ıse 55 omalıyım ve kocısım sehır dısından geldıgınde benı ıncecık gormelı :) bu benım ıcın cok buyuk bır fırsat baska hıc bır ısım yok zayıflamaktan baska ..kosu bandı da aldım hergun yarım saat yuruyecegım bana katılmak ısteyen buyursun

Back
X