Absürd GSM hataları yaşayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hele vodafone o şirket benim ömrümü yiyor hiç bir elemanıyla analşamıyoruz işlerine gelinde eksilere inip telsiz ücreti alıyorlar işlerine gelmedin mi eksilere inemiyoruz olmuyor diyorlar kaç kere tartıştık allah bilir hele birde internet paketleri var ona hiç girmiyorum bile

Mesela 300-400 kadar mesaj hakkınız kalmış olması gerekirken bitmesi mümkün mü :53:
Kendi kendini yemesi :53:
Günü de geçmedi üstelik :53:
5 6 yıl önce 10 dakika konuşma 1 kontör olan malum operatörden hat almıştım rahat rahat konuşabilmek için ama 1 defa bile 10 dakika konuşamadım, 3.dakikada hat düşerdi:1:

22 şubat saat 00.00 dan sonra sms sürem dolacaktı.ama gece yarısı olmadan bi saat önce 3 mesaj gönderdim hepsi iletildi durum raporu geldi.sms paketim olduğu için tl'den düşmemesi gerekiyordu.ama gece yarısını geçtikten sonra (saat yaklaşık olarak 01.30 civarıydı) birden 3 defa ayrı ayrı tl düştü ne olduğunu anlamadım önce.sonra baktım ki mesajlara karşılık olarak tl düşmüş.şimdilik pek önemsemedim ama tekrar böyle bi durum olursa şikayette bulunacam.ben operatörümü 9 sene oldu kullanıyorum ilk defa böyle bi şey yaşadım.

4 GB internet paketimin sadece 2 GB a yakın bir kısmı bitmişten paket bitmek üzeredir diye uyarı geldi. :37:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X