AÇ KALIYORUM

aysaysbeybii

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
55
23
30
Offf yine saçma sapan bi takıntımı çözmeye çalışıyorum sizdende yardım almak istedim kızlar. 1.5 yıllık bi ilişkim var. Ve ne zaman dışarı çıksak ki haftada en az 3 kere buluşuyoruz ben hep aç kalıyorum.. evet aynen öyle aç kalıyorum. Çünkü hesap ödetememe gibi bi takıntım var. Sadece sevgilim için geçerli bu onun dışında böyle değilim. Ödüm kopuyo yemek yiyelim dicek diye. Çok çocukca evett ama napiyim böyle bi çekiniyorum ama aslında yanında her konuda çok rahatım ama bu konuda sanki öyle beleşciymiş gibi. Kompleksliyim bu konuda sanırım. Hep o yiyo ben yok aç değilim yok karnım ağrıyo şimdi falan geçiştiriyorum ama nereye kadar. Bu sorunumu nasıl aşabilirim o_O

:KK70: ben de utanırdım şimdi utananlar özgvensiz gıbı gelıyor...cok saçma..kıbarlıgı bozmamak şartıyla ıstahlı sekılde yemek yıyen kadınlara erkekler doğal ve içten gozuyle bakıyor...mutlu mutlu yicen yemegını ne oyle o yıcek sen bakıcan,, bari boş durma dondurma ye meyve suyu iç tatlı ye :KK70:

1.5 yillik iliskide hala boyleyseniz ve sevgiliniz de bunu anlamayip hapir hupur karsinizda yemegini yiyorsa o iliskiden bir cacik olmaz.
1.5 yilda askim yaaa canim pasta istedi yiyelim mi, bi iskender ne iyi giderdi yeaaaa kivamina gelmeniz lazimdi.
Arada siz odersiniz boylece belesci konumunda da gormezsiniz kendinizi.
Ama bu saatten sonra o odun adam yontulur mu bilemem.

Canım çok güldüm bu durumuna ben yaaa hadi sen aç değilim diyorsun peki çıktığın çocuk böyle desen bile senin çekiniyor olma ihtimalini düşünüp birşeyler ısmarlaması lazım.

kesinlikle ağzına bişeyler tutmalı hiç değilse..istem dışı yalanıyosundur yahu can bu yani :KK70:
hayret bıseysın ben olsam dırek anlarım..insan tokken bile acıkıyor bırı yerken

Çok saçma geldi.
Belkide sevmiyorsun takılıyorsun.
Maddi olarak da acıyorsun insaflı davraniyorsun :)

Bende aç değilim derdim ama o yerse yerdim yani niye seyredeyim. Teklifsiz hesap ödersin ondan önce davranıp olur biter. Sinemaya gideceksek ben biraz önce gidip bileti alırım mesela bazen. kızar ama geçer yani. Söyledim de kendimi rahat hissetmiyorum bırak ben ödeyim arada bir ki yediğim yemekten keyif alayım diye.

bence arada paranın lafı bile olmamalı..bır anda sen elini cebıne attıgında o durmalı o atınca da sen..
yemek yahu alt tarafı yemeğin hesabı mı yapılır..iki tarafın da ısmarlaması ayrı güzel şeyler..ama genelde erkek uzatır kasaya uygunu o..

Valla o gayette yiyo :KK70: alman usulunu teklif ettim erkek gururu işte kabul etmiyo
Kabul etmez tabii... Gururdan falan değil üstelik, seninle oturup yemek yemek keyif almak istiyor adam.Belki seni elleri ile besleyecek, ama sen bu zevki ona bırakmıyorsun ki.Ödemek istiyor bırak ödesin. Cebinde parası yoksa veya hesabın onu zorlayacağını düşünse zaten seni yemeğe götürmez. Bu kadar ince düşünme.

X