Acaba ?? Acilll

Nz_esma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
26
12
3
kızlar merhaba , adetime birkaç gün var hatta bugün yarın olmak üzereyim. Ama dün birliktelik oldu eşimle.
Adet gününe yaklaşık hamile kalmak mümkünüdür? Ella çok pahalı geldi alamadım

Yönetim paraya kıysın bi ultrason cihazı alsın artık olmuyor böyle :KK53:

Hamile olabilirsin tabi neden olmayasın?

İstemiyorsan da bi ton yöntem var.
"En pahalısı değilse, hiç birini kullanmam" mi dedin naptın anlamadım?

kızlar merhaba , adetime birkaç gün var hatta bugün yarın olmak üzereyim. Ama dün birliktelik oldu eşimle.
Adete 4 gün kala bende yaşadım aynı şeyi ama hamilelik oluşmadı çok küçük de olsa hamile kalma ihtimali varmış ama çok zor yanı

Yumurtlama döngünüz düzenliyse ona göre hesaplayın

Yani telaşınızı anlıyorum ama bu gibi bilgileri aktif cinsel hayatını olan kadınların bilmesi lazım.

Bilgiye ulaşmak çok kolay
Gelip burda "hamile kalırmıyım acaba" demekten daha kolay ;)

büyük ihtimal bişey olmaz ama %100 garanti diye bir şey yok tabiki. biz adetim bittikten sonraki 1-2 gün korunmasız ilşkiye giriyoruz ama sonra regl tarihine kadar dikkat ediyoruz.

benim merak ettiğim bişey var, korunmasız ilişkide en azından halk tabiriyle geri çekme yöntemi de kullanılmıyor mu? hani korunulmuyor ama çocuk da istenilmiyor ya, riski düşürmek açısından en azından bu yapılmalı sanki. karşındaki kişi kendini tutamıyor mu yahu
:rolleyes:aklımda bu sorular oluşuyor

Aslında düzensiz adetim yumurtlama günüymüş ovulasyınmus catlamaymıs falan kafam karışıyor . Normal şartlarda olmam gerekirdi bugün yarın adet :işsiz: düşükte olsa bir ihtimal varmış yani . Benım zaten adet olacakmısım gibi sancım var belim çok ağrıyor adet belirtilerinin üstüne birliktelik oldu . Ben bunları yasıyorum hamilemiyim demiyorum . Birliktelikten önce adet belirtisi vardı.

dünkü birliktelikten bugün hamile olup olmayacağını anlayamazsın ki. hamile kalmak istemiyorsan bugün içinde ertesi gün hapı alabilirsin veya bekleyip göreyim diyorsan reglini bekleyeceksin gecikirse bi gebelik testi alır bakarsın.

benim merak ettiğim bişey var, korunmasız ilişkide en azından halk tabiriyle geri çekme yöntemi de kullanılmıyor mu? hani korunulmuyor ama çocuk da istenilmiyor ya, riski düşürmek açısından en azından bu yapılmalı sanki. karşındaki kişi kendini tutamıyor mu yahu
:rolleyes:aklımda bu sorular oluşuyor

yav gelişine sevişiyorlar işte. random random.. sen de soruyorsun..

Aslında düzensiz adetim yumurtlama günüymüş ovulasyınmus catlamaymıs falan kafam karışıyor . Normal şartlarda olmam gerekirdi bugün yarın adet :işsiz: düşükte olsa bir ihtimal varmış yani . Benım zaten adet olacakmısım gibi sancım var belim çok ağrıyor adet belirtilerinin üstüne birliktelik oldu . Ben bunları yasıyorum hamilemiyim demiyorum . Birliktelikten önce adet belirtisi vardı.

telefonda uygulamalar var.
onlarda günleri girdiğinde doğurgan günlerin görünüyor.

Normalde nasil korunuyorsunuz bu kadar duzensizse?

Konuda geçen eşin aslında eş olmadığını tek düşünen ben miyim :işsiz:

Back
X