Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba , adetime birkaç gün var hatta bugün yarın olmak üzereyim. Ama dün birliktelik oldu eşimle.
Adet gününe yaklaşık hamile kalmak mümkünüdür? Ella çok pahalı geldi alamadım
ultrasonumu getirinkızlar merhaba , adetime birkaç gün var hatta bugün yarın olmak üzereyim. Ama dün birliktelik oldu eşimle.
Adete 4 gün kala bende yaşadım aynı şeyi ama hamilelik oluşmadı çok küçük de olsa hamile kalma ihtimali varmış ama çok zor yanıkızlar merhaba , adetime birkaç gün var hatta bugün yarın olmak üzereyim. Ama dün birliktelik oldu eşimle.
Yönetim paraya kıysın bi ultrason cihazı alsın artık olmuyor böyle
Hamile olabilirsin tabi neden olmayasın?
İstemiyorsan da bi ton yöntem var.
"En pahalısı değilse, hiç birini kullanmam" mi dedin naptın anlamadım?
kızlar merhaba , adetime birkaç gün var hatta bugün yarın olmak üzereyim. Ama dün birliktelik oldu eşimle.
benim merak ettiğim bişey var, korunmasız ilişkide en azından halk tabiriyle geri çekme yöntemi de kullanılmıyor mu? hani korunulmuyor ama çocuk da istenilmiyor ya, riski düşürmek açısından en azından bu yapılmalı sanki. karşındaki kişi kendini tutamıyor mu yahu
aklımda bu sorular oluşuyor
Aslında düzensiz adetim yumurtlama günüymüş ovulasyınmus catlamaymıs falan kafam karışıyor . Normal şartlarda olmam gerekirdi bugün yarın adetdüşükte olsa bir ihtimal varmış yani . Benım zaten adet olacakmısım gibi sancım var belim çok ağrıyor adet belirtilerinin üstüne birliktelik oldu . Ben bunları yasıyorum hamilemiyim demiyorum . Birliktelikten önce adet belirtisi vardı.
yav gelişine sevişiyorlar işte. random random.. sen de soruyorsun..
Normalde nasil korunuyorsunuz bu kadar duzensizse?Aslında düzensiz adetim yumurtlama günüymüş ovulasyınmus catlamaymıs falan kafam karışıyor . Normal şartlarda olmam gerekirdi bugün yarın adetdüşükte olsa bir ihtimal varmış yani . Benım zaten adet olacakmısım gibi sancım var belim çok ağrıyor adet belirtilerinin üstüne birliktelik oldu . Ben bunları yasıyorum hamilemiyim demiyorum . Birliktelikten önce adet belirtisi vardı.