acaba affetmek iyi bir fikir miydi ? :/

ya kusura bakma kaç gündür giremiyorum çünkü eşimin yanında böyle bir siyteye girmek hoş olmazdı :P merak ettiğini tahmin etmiştim :) her sey yolunda çok güzeldi günlerimiz hatasından ders almıs hatta bilgisaraya aile kiliti bile koyduk bundan sonra asla böyle bi olay yasamamayı diliyorum sadece :) sen neler yaptın bu arada hemen anlatmalısın bende merak ediyorum cunku :)) bu arada sana mesaj atamıyorum şuan 100 tane yorum olmamıs daha benimki :P

korkmaya endişelenmeye başlamıştım :5:
bize gelince o durumu atlattık ufak başka bişi çıktı onu da atlattık
iyiyiz :1:
sana gelince de inan dua ettim Allahım güzel gönlüne göre versin.. ağzınızın tadı bol olsun.. :1: :1: :1:

xmxx kaç yıldır birliktesiniz?yani kaç yıldır tanışıklığınız var eşinle?merak ettim :)

korkmaya endişelenmeye başlamıştım :5:
bize gelince o durumu atlattık ufak başka bişi çıktı onu da atlattık
iyiyiz :1:
sana gelince de inan dua ettim Allahım güzel gönlüne göre versin.. ağzınızın tadı bol olsun.. :1: :1: :1:

Çok sevindim senin adına :) evlilik arifesi biraz anlaşmazlıklar olur tatlım bu aralar biraz alttan almak en güzeli çünkü erkekler doğası gereği evlilik arifesi hassas oluyorlar yeni bir hayat kolay değil :P ilk zamanlar sabret ondan sonra ipler sende olacak güven bana :)) ama bir şeyi itiraf etmeliyim sen olmasan o gün o kadar sakinlesemezdim bunun için minnettarım sana :)

Çok sevindim senin adına :) evlilik arifesi biraz anlaşmazlıklar olur tatlım bu aralar biraz alttan almak en güzeli çünkü erkekler doğası gereği evlilik arifesi hassas oluyorlar yeni bir hayat kolay değil :P ilk zamanlar sabret ondan sonra ipler sende olacak güven bana :)) ama bir şeyi itiraf etmeliyim sen olmasan o gün o kadar sakinlesemezdim bunun için minnettarım sana :)

canım benim ne zaman istersen her türlü yanındayım ben senin!
özelden yazacağım bu arada :16: :16: :16:

Back
X