acaba affetmek iyi bir fikir miydi ? :/

eşya gelinlik zırt zurt derken onu ihmal ettim ben yaaa..
yuvamızı yapayım derken garibime bir ıhlamur yapıp götürmedim :(
10 gündür hırıl hırıl öksürüyor ama ben koşuşturmaya dalıp bide üstüne kpss tercihti falan derken kendi derdime düştüm ve onunla ilgilenemedim..
kırdım onu..
alışkın da değildir..

onu anlayabiliyorum aslında bu durumda kendini ona affettirmen gerekicek :) bizde de benim üstüme esim düşer daha çok bi öksürsem hapşursam hemen üzülür hayıflanır ve böyle davranmadığı zamanlarda bi eksiklik hissederim kendimde nişanlında benim gibi alışkanlık mağduru sanki ihmal edilmeye hiç gelemeyiz biz :P

genelde nazlı taraf benimdir aslına bakarsan ama işte bu sefer bızdıkım sonuna kadar haklı..
ama heyecandan bende ne bileyim daldım işte..
istediğim gelinliği bulamadım sonra buldum tarihte sıkıntılarımız oldu
onu atlattık düğün tarihinde problem oldu..
ben onları falan sorgularken biraz uslup hatası yapınca bizimkide bastı yaygarayı :(

genelde nazlı taraf benimdir aslına bakarsan ama işte bu sefer bızdıkım sonuna kadar haklı..
ama heyecandan bende ne bileyim daldım işte..
istediğim gelinliği bulamadım sonra buldum tarihte sıkıntılarımız oldu
onu atlattık düğün tarihinde problem oldu..
ben onları falan sorgularken biraz uslup hatası yapınca bizimkide bastı yaygarayı :(

o dönemlerde bayanlar için özellikle tam sancılı dönemlerdir aslında ama böyle tatlı bir heyecan anlattıklarını bizzat yaşamış biri olarak sana hak veriyorum öyle anlarda her şey mükemmel olsun istiyoruz öyle oluncada sevdiklerimizi ihmal ediyoruz :) ama kesinlikle üzülecek bir durum yok senin açından onun şifası sensin ıhlamur falan bahane bence seni özlediği için hassas bir anında o da bi özlem gidermek en güzel şifa olur onun için :)

:) yüzümü gülümsettin..
yarın sefertasına en sevdiği yemekleri yapıp kuryeye vercem bi saat sonra da ıhlamurla işyerine kendim gidicem :16:
mutlu olur yumağım dimi?

:) yüzümü gülümsettin..
yarın sefertasına en sevdiği yemekleri yapıp kuryeye vercem bi saat sonra da ıhlamurla işyerine kendim gidicem :16:
mutlu olur yumağım dimi?

mmmm kesinlikle mutlu olur :) eminim istediği şey biraz ilgi alaka :) sabah olmuş altı buçukta yanına gidicem bende özledim de açıkçası :)) siz fazla görüşemiyorsunuzdur bu aralar gider gitmez öpmelisin bence bu onu şaşırtıcaktır ama hoşuna gider inan bana :)

mmmm kesinlikle mutlu olur :) eminim istediği şey biraz ilgi alaka :) sabah olmuş altı buçukta yanına gidicem bende özledim de açıkçası :)) siz fazla görüşemiyorsunuzdur bu aralar gider gitmez öpmelisin bence bu onu şaşırtıcaktır ama hoşuna gider inan bana :)

yok bu aralar öpmek fena etkiler yaratıyor :17: :17: :17:

küçük küçücük masumane bi öpücük çok hoşuna gidecektir iyileşmesine yardımcı olur hatta :P dene bence erkeklerin hoşuna gider o tarz hediyeler :)

e tecrübeyle sabitlenmişse....
yarın yapayayım bişicikler
ters teperse akşam görüşürüz amaaa :3: :3:

ya o değilde sürekli mesaj atıyordu eşim dayanamdım cevap verdim bazen acaba benden bıkar mı diye bi düşünce giriyor aklıma :) bazen yalnız bırakmak istiyorum ama hemen mesaj atıyor sürekli :)

kız insan sıkılacağı kişiye mesaj atar da yazışmanın devamlılığını sağlarmı hiç :1:

ardemir sohbetin için minnettarım sana teşekkürler :) şimdi bi duş alıp hazırlanmaya başlasam iyi olucak :)

hiiihh kıyamam uyanmış mesaj atmışşş
"en güzel beraberlik seninle uyanmak biliyorum.. nasıl en korkunç yalnızlık sensiz uyanmaksa.."

ardemir sohbetin için minnettarım sana teşekkürler :) şimdi bi duş alıp hazırlanmaya başlasam iyi olucak :)

ne demek ne zaman istersen xmxx..
ayrıntıları bekliyorum bak ha.. sakın unutma sen onun için cansın :1:

merak etme yazıcam yine bende bekliyorum yine sihirli öpücük işe yarayacakmı meraktayım :)) hoşçakal :)

canım bence o kdr takılma çünki eşin cinsellige düşkün farklı şeyler istiyo olabilir senden fantazi felan yapın bişeyler deneyinn derim her erkek izliyo vala yapvak bişey yok adamlar ne kadar aşık olursa olsn hoşlarına gidiyor fakat sen rahatszsan bu drumdan farkılı fantaziler yaparak unuttrabilirsin bnm fikrim :)

keyifle.. :1: hoş kal..

ya kusura bakma kaç gündür giremiyorum çünkü eşimin yanında böyle bir siyteye girmek hoş olmazdı :P merak ettiğini tahmin etmiştim :) her sey yolunda çok güzeldi günlerimiz hatasından ders almıs hatta bilgisaraya aile kiliti bile koyduk bundan sonra asla böyle bi olay yasamamayı diliyorum sadece :) sen neler yaptın bu arada hemen anlatmalısın bende merak ediyorum cunku :)) bu arada sana mesaj atamıyorum şuan 100 tane yorum olmamıs daha benimki :P

canım bence o kdr takılma çünki eşin cinsellige düşkün farklı şeyler istiyo olabilir senden fantazi felan yapın bişeyler deneyinn derim her erkek izliyo vala yapvak bişey yok adamlar ne kadar aşık olursa olsn hoşlarına gidiyor fakat sen rahatszsan bu drumdan farkılı fantaziler yaparak unuttrabilirsin bnm fikrim :)

aslında bir bakıma haklısın ama benim eşim öyle bir insan değil çünkü ben ona istediğini fazlasıyl veriyorum ;) sadece bir meraktı onunki hepsi bu şuan bir sorunumuz yok :) yine de yorumun için teşekkürler :))

Back
X