Acaba ah falan mi aldik?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
Kizlar biraz once nisanlimla konusuyorduk.

Bayramdan sonra dugunumuz var ve bizim hic bir isimiz 3 gunden fazla yolunda gitmedi. Yani cevresel etkenlerden dolayi hep bir sekilde moralimiz bozuldu. En son annem ceyizlerimin hepsini cope atti beni evden kovduktan sonra. Durum bu derece yani.

Ha butun sorunlar mutlaka ki cozuldu hatta bekledigimizden de olumlu sekilde cozuldu bir sekilde ama olmayacak seyler oldu yani. Herkes sorun yasar, biz aksiyon filmindeymisizcesine gitti hep. Neyse ki haftaya nikahimiz var. Bitecekmis gibi hissediyorum sorunlar. Buyuk ihtimal bitmez tabi.

Yasli sayilmayiz ama gencligimizde mi diyeyim bekarligimizda mi bilmiyorum. Ikimiz de bayagi hizli capkin yasadik. Benim de evlenmeye hic gonlum olmadi, onun da olmamis. Ama ikimizin de onunla evlenmek icin cirpinan birer adet eski sevgilisi var. Benim ayrilma sebebim "ben bu sevgili islerine pek sey yapamiyorum kusura bakma yaa" gibi aptal bir bicimde oldu. Bahsettigim kisi 2 ay icinde evlendi. Sonra bosandi ya da ayrildi bilmiyorum. Fbooktan baktigim kadari bu. Nisanlimin evlenmek icin cirpinan sevgilisinde ise ayrilik sebepleri benim. Kiz evlenmek istiyor, nisanlim istemiyor, benimle tanisiyor, ondan ayriliyor, biz sevgili olup 3 hafta icinde evlilik karari aliyoruz. Detayli bilmiyorum. Tanidigim bildigim vs biri degil. Yine fbooktan baktigim kadari ile benim profilimi engellemis, herhangi bir etkilesimimiz olmadi kesinlikle. Arada nisanlima mesaj attiginda bile mudahil olmadim konuya.

Acaba diyoruz biz ah mi aldik da evlilik surecimiz boyle sikintili geciyor? Yoksa herkesin ki boyle de bize mi degisik geliyor? Cidden cok sacma seyler yani yasadiklarimiz? Ah aldiysak napicaz, almadiysak da napicaz?

Herkeste oluyor di mi bunlar? :/

Kizlar biraz once nisanlimla konusuyorduk.

Bayramdan sonra dugunumuz var ve bizim hic bir isimiz 3 gunden fazla yolunda gitmedi. Yani cevresel etkenlerden dolayi hep bir sekilde moralimiz bozuldu. En son annem ceyizlerimin hepsini cope atti beni evden kovduktan sonra. Durum bu derece yani.

Ha butun sorunlar mutlaka ki cozuldu hatta bekledigimizden de olumlu sekilde cozuldu bir sekilde ama olmayacak seyler oldu yani. Herkes sorun yasar, biz aksiyon filmindeymisizcesine gitti hep. Neyse ki haftaya nikahimiz var. Bitecekmis gibi hissediyorum sorunlar. Buyuk ihtimal bitmez tabi.

Yasli sayilmayiz ama gencligimizde mi diyeyim bekarligimizda mi bilmiyorum. Ikimiz de bayagi hizli capkin yasadik. Benim de evlenmeye hic gonlum olmadi, onun da olmamis. Ama ikimizin de onunla evlenmek icin cirpinan birer adet eski sevgilisi var. Benim ayrilma sebebim "ben bu sevgili islerine pek sey yapamiyorum kusura bakma yaa" gibi aptal bir bicimde oldu. Bahsettigim kisi 2 ay icinde evlendi. Sonra bosandi ya da ayrildi bilmiyorum. Fbooktan baktigim kadari bu. Nisanlimin evlenmek icin cirpinan sevgilisinde ise ayrilik sebepleri benim. Kiz evlenmek istiyor, nisanlim istemiyor, benimle tanisiyor, ondan ayriliyor, biz sevgili olup 3 hafta icinde evlilik karari aliyoruz. Detayli bilmiyorum. Tanidigim bildigim vs biri degil. Yine fbooktan baktigim kadari ile benim profilimi engellemis, herhangi bir etkilesimimiz olmadi kesinlikle. Arada nisanlima mesaj attiginda bile mudahil olmadim konuya.

Acaba diyoruz biz ah mi aldik da evlilik surecimiz boyle sikintili geciyor? Yoksa herkesin ki boyle de bize mi degisik geliyor? Cidden cok sacma seyler yani yasadiklarimiz? Ah aldiysak napicaz, almadiysak da napicaz?

Herkeste oluyor di mi bunlar? :/
annen çeyizlerini neden çöpe attı:KK57::KK57:nişanlın senin için mi ayrıldı yoksa anlaşamayıp mı ayrılmış

Ah alıp almadığınız biz bilemeyiz ama keşke başınıza tüm bunlar gelmeden önce düşünseydiniz kırdığınız kalpleri.

Zamaninda bilemiyoruz ki iste. Ha evlencem evlencem deyip de donmek gibi bir durum yok ama yine de acaba diyoruz. Yani absurd otesi bi surec bu.

annen çeyizlerini neden çöpe attı:KK57::KK57:nişanlın senin için mi ayrıldı yoksa anlaşamayıp mı ayrılmış

Beni evden kovali da 1.5 2 ay oldu. Taksitlerinden dolayi cope atti. Evden kovarken ona birakmistim. Yatirmamis. Aramis tabi adamlar. Sonra madem yatirmiyorsun yok ceyizlerin diye atmis. Mesajda soyledigi o.
ayrilik sebebi de benim gibi duruyor. Devlerin askini yasamiyolarmis zaten de, benimle olmak icin bitirmis.

Beni evden kovali da 1.5 2 ay oldu. Taksitlerinden dolayi cope atti. Evden kovarken ona birakmistim. Yatirmamis. Aramis tabi adamlar. Sonra madem yatirmiyorsun yok ceyizlerin diye atmis. Mesajda soyledigi o.
ayrilik sebebi de benim gibi duruyor. Devlerin askini yasamiyolarmis zaten de, benimle olmak icin bitirmis.
neden evden kovdu bu konuyu bilmiyorum ben.Eğer senin için ayrıldıysa ah almak değilde hani derler ya yuva yıkanın yuvası olmazmış diye öyle düşünüyorum ben ama zaten ayrılacaksa da sen bahane olmuşsun bitmesinde gibi

ikinizinde ilişkisi karmakarışık başlamış ama sonu hayırlı biter inşallah. sevgili şey yapamıyorum yaa lafını sizmi dediniz eski sevgilinizmi o tarafını anlamadim..

sorunlar çözülür ama hikayede benim tek takıldığım nokta çok kısa sürede evlilik kararı almışsınız. eğer sağlam temeller üzerine oturtabildiyseniz sorun olmaz. mutluluklar.

neden evden kovdu bu konuyu bilmiyorum ben.Eğer senin için ayrıldıysa ah almak değilde hani derler ya yuva yıkanın yuvası olmazmış diye öyle düşünüyorum ben ama zaten ayrılacaksa da sen bahane olmuşsun bitmesinde gibi

Insallah oyledir.

ikinizinde ilişkisi karmakarışık başlamış ama sonu hayırlı biter inşallah. sevgili şey yapamıyorum yaa lafını sizmi dediniz eski sevgilinizmi o tarafını anlamadim..

Benim lafimdi o. Insallah hayirli biter.

sorunlar çözülür ama hikayede benim tek takıldığım nokta çok kısa sürede evlilik kararı almışsınız. eğer sağlam temeller üzerine oturtabildiyseniz sorun olmaz. mutluluklar.

3 haftada aldik karari fakat yildonumumuzde evleniyoruz. Seneyi doldurduk yine.

Nisanli olmadan, evli olmadan, beraber bir yuva kurulmadan önce yikilcak bir yuvada yok....
Bu tamamen nisanlisinin hatasi... konu sahibinin bir bahanesi yok bence

Ah aldik mi diye dusunmeyin.
Ne buyuk felaketlere sebep olan insanlar var.
Adam olduren, tecavuz eden bu liste uzar gider. Bu kisilerden bile hic sorun sikinti yasamadan hayatina devam edenler var.
Butun suclarimizin gunahlarimizin hesabinin sorulacagi yer bu dünya degil.
Bence kötü dusunuyosun, tedirgin oluyorsunuz bu nedenle isleriniz yolunda gitmiyor.
Olumlu olmaya, bardagin dolu tarafini gormeye calisin.

Birgün başkası için de sizi terkederse nişanlınız hiç şaşırmayın birde nişanlınız bunu size niye anlatmış oda saçma bak senin için sevgilimden mi ayrıldım dedi bu adama nasıl güvendiniz ben onu anlamıyorum bildiğim birşey varsa sizinde aynısını yaşamanız çok büyük bir olasılık

Şunu söyliyeyim,herkes yedek bulur öle gıder,lakın o ilişki sırasında verılen sözler önemli ah için,benım bir ilişkim vardı,karakterdızmış,bana evleneceğiz derken başka bırylede konuşuyormuş ,ben çok geçmeden öğrendim,ıtıraf etti bıttı,kızda bılıyormuş,ama kıza be Anlattı bılmıyorum,o kızla evlenmış,bır kaç yıl sonra öğrendım,o kızda o zaman demişki benden için benı arasın Yada ben arayayım düşer yakandan falan,halbuki duyduğum dk bıraktım bır daha asla işim olmadı,neyse kız Zafer kazandıya,aldım elinden diye mesaj atmıştı,çok uzattım şu an ıkısınde öle bir hastalığı varki,Güneş'i bile görecek durumda değiller,helâllık için aradılar,ettım ,senı bılmem ama erkek Arkadaşının anlattığı kadarını bılıyosun,acep kıza neler dıyordu

Anlattiklarindan gordugum bazi noktalar var
Bir anne kizinin ceyizlerini atiyor ilginc bir durum taksitleri odemeyen sensin sanirim neden kadinin basina yiktin orayi anlamadim
Nisanlin eski sevgilisinden senin yuzunden ayrilmis anladigim kadariyla bu nisanlinin buyuk bir hatasi
Uc hafta evlilik karari almak icin fazlasiyla erken
Pek saglikli bulmadim iliskinizi ah almis olmaktan cok acele ve tedbir almadan davranmissinizsimdi de onun sonuclarini cekiyorsunuz gibi geldi bana
Neyse madem kararli olmussunuz bir arada kalmak icin insallah hayirli olur ikiniz icin de

İlerde boşanma ihtimaliniz normal şartlarda evlenen insanlara göre daha olası. Sıkılıp sizi bırakabilir, daha fazla aşık olduğunu düşündüğü başka birini de seçebilir. Çünkü bu gerçekten karakter ile alakalı.
Ah alma kısmını ise sanmıyorum. Ona kalırsa ben evlenirim tamam diyerek rahat 5 kişiyi yarı yolda bırakmışımdır. Sağlam beddua ve ah ettiler bana. Ha bugün ha yarın ailesiyle tanışacağım diyerek süreyi uzatan sonra birden ortadan kaybolan biriydim. Çok aşık oldum evlendim, şimdi yine bekarlık hayatımı özlüyorum. Yukarıda yazdığım gibi bu tür şeyler karakter ile alakalı bende de ortaya çıktı sonuçta eski hallerim.

Bi konudan hatirliyorim sizi. Nisanliniz en buyuk ahi almis. Kadin dul diye cinsel anlamda kullanmis kullandigi kadar fakat kadina evlenme sozu vermemismis o yuzden kadin cirpinamazmis falan filan gibi seyler demisti size. Ve siz de bu adami kabul etmistiniz!!
Ve sizinle tanisip o kadini terk etmisti.
O kadinin ahi omrunuz boyunca sizi birakmaz.. Yani bir masumun bedduasi var ustunuzde...

Bi konudan hatirliyorim sizi. Nisanliniz en buyuk ahi almis. Kadin dul diye cinsel anlamda kullanmis kullandigi kadar fakat kadina evlenme sozu vermemismis o yuzden kadin cirpinamazmis falan filan gibi seyler demisti size. Ve siz de bu adami kabul etmistiniz!!
Ve sizinle tanisip o kadini terk etmisti.
O kadinin ahi omrunuz boyunca sizi birakmaz.. Yani bir masumun bedduasi var ustunuzde...
valla siz değil de nişanlınız ah'ın kralını almış,geçmiş olsun.

X