- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Endesslove
Acı gerçek ama evet aldatılıyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinizda hayırlısı olsun .Amin. Oyle karisik ki . Rabbim buyuktur.insallah bunu sonuca baglayacagim
Yani adamlar gelip benimle konustu fakan heosini bu ayarlamis olabilir miAcı gerçek ama evet aldatılıyorsun.
Hım. O zaman başka yoldan yürüyeceksin. Ben Konunuzu çok anlayamadım ama sunu biliyorum ki yanlış yapan birinin allah ayağına dolaştırıyor. Sizin eşinizinki De böyle olmuş. Birde ne ara yapıyor demissiniz ya size su kadarı bu söyleyeyim burada bir üye yazmıştı kadının esi eski sevgiliyle yazışırken yakalanmış ve birgün bir caminin avlusunda yemin etmiş bir daha konuşmayacağım diye sonra kadın da tamam demiş sonra Bu namaz kılacağım diye içeri gitmiş herkes çıkmış bu çıkmayınca esi merak edip içeri girmiş bir de ne görsün içerde o kizla mesajlasiyor düşün artik ben okuyunca sok olmustum. Pes demiştim. Demem o ki erkeklerin aldatmak için ekstra bir sureye ihtiyaçları yok yeterki kafaya koysunlarYok baktim simdi .
Konu oyle karmasik ki hepsini yazsam okumaya sıkılırsin ve cok karisik . Haklisin isterse herkes herseyi yapr.Hım. O zaman başka yoldan yürüyeceksin. Ben Konunuzu çok anlayamadım ama sunu biliyorum ki yanlış yapan birinin allah ayağına dolaştırıyor. Sizin eşinizinki De böyle olmuş. Birde ne ara yapıyor demissiniz ya size su kadarı bu söyleyeyim burada bir üye yazmıştı kadının esi eski sevgiliyle yazışırken yakalanmış ve birgün bir caminin avlusunda yemin etmiş bir daha konuşmayacağım diye sonra kadın da tamam demiş sonra Bu namaz kılacağım diye içeri gitmiş herkes çıkmış bu çıkmayınca esi merak edip içeri girmiş bir de ne görsün içerde o kizla mesajlasiyor düşün artik ben okuyunca sok olmustum. Pes demiştim. Demem o ki erkeklerin aldatmak için ekstra bir sureye ihtiyaçları yok yeterki kafaya koysunlar
Minareyi çalan kılıfını hazırlar unutma. Takipte kal.Yani adamlar gelip benimle konustu fakan heosini bu ayarlamis olabilir mi
Baska bi konuya deginicem ben. Esini yakaladiginda ne yapicaksin? Bosanicakmisin?Oyle yapiyorum normalmis gibi takip ediyorum arabaya kayit cihazi koycam rabbim buyuk insallah oysa bi sekilde karsima cikaracaktir
Eşinizin telefonuna casus programı yükleyin. Bi süre gözlemleyin derim.Arkadaslar isin icinden cikamiyorum unutamiyorum biraz uzun olabilir. 3 hafta once esim aksam gelirken beni arar ekmek istermisin diye sorar her zman yine aradi ama konusmuyor sonra arkadan ses geldi evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi ama ben sesi esime benzettigim icin dinleyemeden kapattim sonra 3 defa aradim acmadi bu acinca ben bagirdim falan 1 dakika sonra eve geldi firinin ordaymis sefiyle konusmus arabaya binip beni aramis sef tekrar seslenince tel arabada kalmis bu inmis ben dinlerkende kapi avildi kapandi oyle.sesler geldi gercekten de arabada seyit ve hasan vardi duraga birakacaktim seyitttir dedi ben inanmadim disariya ciktim bu evde kaldi neyse ertsi sabah arabaya baktim telefon var ama sifreli cevapsiz cagri vardi hemen nunarayi yazdim aradim kadin benim esimi tarif etti bana dunya basima yikildi . Esim gidip telefonun sahibi olan arkadasini getirdi tabiki telefonu da inkar etti adam ayni esim yuzugu disinin olmamasi gozunun renkli olmasi ama sorun su ki kadina esimin resmini attim evet bu dedi. Esimin arkadasi da osmaniyeden kacip gelmis kime yıkılsam diye ugrasiyor dedi.o telefonu esimin iki evli arkadasi ortak kullaniyormus guya adam diyo ki herseyi anlatamam olaylar karisik ama esinin alakasi yok diyor. Gelelim esime aksam disariya cikmaz telefonu ortada durur. Bi yere gidecekse ki mac olur genelde saatinde gider saatinde gelir. Aradigim zaman acar. Mesai bitince evde gekir direk. Hafta sonu hep beraberizz..yatak odasinda da problem yok. Arada bir supriz yaoar kucuk de olsa. Bilmiyorum ya hepsi tesaduf olabilir mi. Son 3 haftadir da suclu psikoloji gibi degilde ben cok uzuldugum icin beni mutlu edebilmek icin elinden geleni yapiyor. Sizinde fikrinzii almak istedim. Ve bu arada kendini ispat etmek icin bi suru seyde yapri ama ben hala inanamiyorum icimde hep bi suphe. Arada daha cok sey yasandi sizi sıkmamak icin hepsini yazmadim
Esinin sesine benzetiyorsun. Kadinda esini tarif ediyor. Daha ne olsun ki. Esinin arkadasida yuva bozulmasin diye ortalik yatistirmaya calisiyor. Seni ayakta uyutuyorlar.Arkadaslar isin icinden cikamiyorum unutamiyorum biraz uzun olabilir. 3 hafta once esim aksam gelirken beni arar ekmek istermisin diye sorar her zman yine aradi ama konusmuyor sonra arkadan ses geldi evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi ama ben sesi esime benzettigim icin dinleyemeden kapattim sonra 3 defa aradim acmadi bu acinca ben bagirdim falan 1 dakika sonra eve geldi firinin ordaymis sefiyle konusmus arabaya binip beni aramis sef tekrar seslenince tel arabada kalmis bu inmis ben dinlerkende kapi avildi kapandi oyle.sesler geldi gercekten de arabada seyit ve hasan vardi duraga birakacaktim seyitttir dedi ben inanmadim disariya ciktim bu evde kaldi neyse ertsi sabah arabaya baktim telefon var ama sifreli cevapsiz cagri vardi hemen nunarayi yazdim aradim kadin benim esimi tarif etti bana dunya basima yikildi . Esim gidip telefonun sahibi olan arkadasini getirdi tabiki telefonu da inkar etti adam ayni esim yuzugu disinin olmamasi gozunun renkli olmasi ama sorun su ki kadina esimin resmini attim evet bu dedi. Esimin arkadasi da osmaniyeden kacip gelmis kime yıkılsam diye ugrasiyor dedi.o telefonu esimin iki evli arkadasi ortak kullaniyormus guya adam diyo ki herseyi anlatamam olaylar karisik ama esinin alakasi yok diyor. Gelelim esime aksam disariya cikmaz telefonu ortada durur. Bi yere gidecekse ki mac olur genelde saatinde gider saatinde gelir. Aradigim zaman acar. Mesai bitince evde gekir direk. Hafta sonu hep beraberizz..yatak odasinda da problem yok. Arada bir supriz yaoar kucuk de olsa. Bilmiyorum ya hepsi tesaduf olabilir mi. Son 3 haftadir da suclu psikoloji gibi degilde ben cok uzuldugum icin beni mutlu edebilmek icin elinden geleni yapiyor. Sizinde fikrinzii almak istedim. Ve bu arada kendini ispat etmek icin bi suru seyde yapri ama ben hala inanamiyorum icimde hep bi suphe. Arada daha cok sey yasandi sizi sıkmamak icin hepsini yazmadim