Acaba aldatiliyormuyum

Birkac erkek niye ortak telefon kullansin?
Kadin esinin fotografini gorunce onaylamis, daha ne olmasi gerekir ki aldatıldığını anlamak icin ?

Yok baktim simdi .
Hım. O zaman başka yoldan yürüyeceksin. Ben Konunuzu çok anlayamadım ama sunu biliyorum ki yanlış yapan birinin allah ayağına dolaştırıyor. Sizin eşinizinki De böyle olmuş. Birde ne ara yapıyor demissiniz ya size su kadarı bu söyleyeyim burada bir üye yazmıştı kadının esi eski sevgiliyle yazışırken yakalanmış ve birgün bir caminin avlusunda yemin etmiş bir daha konuşmayacağım diye sonra kadın da tamam demiş sonra Bu namaz kılacağım diye içeri gitmiş herkes çıkmış bu çıkmayınca esi merak edip içeri girmiş bir de ne görsün içerde o kizla mesajlasiyor düşün artik ben okuyunca sok olmustum. Pes demiştim. Demem o ki erkeklerin aldatmak için ekstra bir sureye ihtiyaçları yok yeterki kafaya koysunlar

Hım. O zaman başka yoldan yürüyeceksin. Ben Konunuzu çok anlayamadım ama sunu biliyorum ki yanlış yapan birinin allah ayağına dolaştırıyor. Sizin eşinizinki De böyle olmuş. Birde ne ara yapıyor demissiniz ya size su kadarı bu söyleyeyim burada bir üye yazmıştı kadının esi eski sevgiliyle yazışırken yakalanmış ve birgün bir caminin avlusunda yemin etmiş bir daha konuşmayacağım diye sonra kadın da tamam demiş sonra Bu namaz kılacağım diye içeri gitmiş herkes çıkmış bu çıkmayınca esi merak edip içeri girmiş bir de ne görsün içerde o kizla mesajlasiyor düşün artik ben okuyunca sok olmustum. Pes demiştim. Demem o ki erkeklerin aldatmak için ekstra bir sureye ihtiyaçları yok yeterki kafaya koysunlar
Konu oyle karmasik ki hepsini yazsam okumaya sıkılırsin ve cok karisik . Haklisin isterse herkes herseyi yapr.

Siz telefondaki sesi eşinize benzetmişsiniz. Kadın hem eşinizi tarif etmiş hem fotoğrafını görünce onaylamış.

Yani eşiniz ve arkadaşlarının anlattığı gibi olma olasılığı düşük bana göre.

Anlatılanlar karışık ve mantığa uygun değil, bir kere. Daha doğrusu size tam anlamıyla anlatmamışlar bile neler olduğunu, laf kalabalığı ile kapatmaya çalışmışlar mevzuyu. Hemen telefonu da almışlar elinizden.

Tarif etti kısmına kadar acaba mı dedim ama resme de evet diyorsa e kadın kör mü yani . Ne kadar benzeyebilir eşiniz ve adam . Kadın resimden nasıl karıştırsın . Allah'ınızı severseniz daha büyük ispat var mı ?

Arkadaslar isin icinden cikamiyorum unutamiyorum biraz uzun olabilir. 3 hafta once esim aksam gelirken beni arar ekmek istermisin diye sorar her zman yine aradi ama konusmuyor sonra arkadan ses geldi evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi ama ben sesi esime benzettigim icin dinleyemeden kapattim sonra 3 defa aradim acmadi bu acinca ben bagirdim falan 1 dakika sonra eve geldi firinin ordaymis sefiyle konusmus arabaya binip beni aramis sef tekrar seslenince tel arabada kalmis bu inmis ben dinlerkende kapi avildi kapandi oyle.sesler geldi gercekten de arabada seyit ve hasan vardi duraga birakacaktim seyitttir dedi ben inanmadim disariya ciktim bu evde kaldi neyse ertsi sabah arabaya baktim telefon var ama sifreli cevapsiz cagri vardi hemen nunarayi yazdim aradim kadin benim esimi tarif etti bana dunya basima yikildi . Esim gidip telefonun sahibi olan arkadasini getirdi tabiki telefonu da inkar etti adam ayni esim yuzugu disinin olmamasi gozunun renkli olmasi ama sorun su ki kadina esimin resmini attim evet bu dedi. Esimin arkadasi da osmaniyeden kacip gelmis kime yıkılsam diye ugrasiyor dedi.o telefonu esimin iki evli arkadasi ortak kullaniyormus guya adam diyo ki herseyi anlatamam olaylar karisik ama esinin alakasi yok diyor. Gelelim esime aksam disariya cikmaz telefonu ortada durur. Bi yere gidecekse ki mac olur genelde saatinde gider saatinde gelir. Aradigim zaman acar. Mesai bitince evde gekir direk. Hafta sonu hep beraberizz..yatak odasinda da problem yok. Arada bir supriz yaoar kucuk de olsa. Bilmiyorum ya hepsi tesaduf olabilir mi. Son 3 haftadir da suclu psikoloji gibi degilde ben cok uzuldugum icin beni mutlu edebilmek icin elinden geleni yapiyor. Sizinde fikrinzii almak istedim. Ve bu arada kendini ispat etmek icin bi suru seyde yapri ama ben hala inanamiyorum icimde hep bi suphe. Arada daha cok sey yasandi sizi sıkmamak icin hepsini yazmadim
Eşinizin telefonuna casus programı yükleyin. Bi süre gözlemleyin derim.

Büyük ihtimal ikinci telefonu var ve yanlışlıkla seni arayıp diğeriyle konuştu eve gelmeden.Arabada bırakıyordur tabiki.O numarayı biliyorsan başka bir hattan arayabilirsin.Beklemede kalman iyi olurdu.Şimdi tedbir alabilir.Esnaf veya bir işyeri falan yok degil mi eşinin?Vakti bol olanlarda bu tarz şeyler biraz daha fazla çünkü.

Arkadaslar isin icinden cikamiyorum unutamiyorum biraz uzun olabilir. 3 hafta once esim aksam gelirken beni arar ekmek istermisin diye sorar her zman yine aradi ama konusmuyor sonra arkadan ses geldi evet evliyim aramasamiydim begendim aradim.ben seni falan dedi ama ben sesi esime benzettigim icin dinleyemeden kapattim sonra 3 defa aradim acmadi bu acinca ben bagirdim falan 1 dakika sonra eve geldi firinin ordaymis sefiyle konusmus arabaya binip beni aramis sef tekrar seslenince tel arabada kalmis bu inmis ben dinlerkende kapi avildi kapandi oyle.sesler geldi gercekten de arabada seyit ve hasan vardi duraga birakacaktim seyitttir dedi ben inanmadim disariya ciktim bu evde kaldi neyse ertsi sabah arabaya baktim telefon var ama sifreli cevapsiz cagri vardi hemen nunarayi yazdim aradim kadin benim esimi tarif etti bana dunya basima yikildi . Esim gidip telefonun sahibi olan arkadasini getirdi tabiki telefonu da inkar etti adam ayni esim yuzugu disinin olmamasi gozunun renkli olmasi ama sorun su ki kadina esimin resmini attim evet bu dedi. Esimin arkadasi da osmaniyeden kacip gelmis kime yıkılsam diye ugrasiyor dedi.o telefonu esimin iki evli arkadasi ortak kullaniyormus guya adam diyo ki herseyi anlatamam olaylar karisik ama esinin alakasi yok diyor. Gelelim esime aksam disariya cikmaz telefonu ortada durur. Bi yere gidecekse ki mac olur genelde saatinde gider saatinde gelir. Aradigim zaman acar. Mesai bitince evde gekir direk. Hafta sonu hep beraberizz..yatak odasinda da problem yok. Arada bir supriz yaoar kucuk de olsa. Bilmiyorum ya hepsi tesaduf olabilir mi. Son 3 haftadir da suclu psikoloji gibi degilde ben cok uzuldugum icin beni mutlu edebilmek icin elinden geleni yapiyor. Sizinde fikrinzii almak istedim. Ve bu arada kendini ispat etmek icin bi suru seyde yapri ama ben hala inanamiyorum icimde hep bi suphe. Arada daha cok sey yasandi sizi sıkmamak icin hepsini yazmadim
Esinin sesine benzetiyorsun. Kadinda esini tarif ediyor. Daha ne olsun ki. Esinin arkadasida yuva bozulmasin diye ortalik yatistirmaya calisiyor. Seni ayakta uyutuyorlar.

Bence de eşin olayı kıvırmak için arkadaşından yardım istedi.
üstüne gitme hatta serbest bırak ve gizliden gizliye izle , gözlemle telefonuna program falan kur.

Bu olaylara cok sahit olan biri olarak yaziyorum çünkü büyük bir sitede güvenlik gorevlisiyim burda dönen o kadar pislik var ki artık master yaptim bu konuda ...Simdi eşiniz ve ortak arkadaşlar aynı hat üzerinden kandinlari ayartiyordur yada pazarlama kısmında çalışıyorlar . Sanki işten izin almak yada bir kaç saatliğine başkasına birakmak cok zor .bence eşiniz bu işin içinde arkadaşlar i yalan soyluyor hattı beraber kullaniyorlar olaylar o yüzden karışık tl konuştuğunuz kadında yalan konuşmaz bunu bilin ama karşı tarafın baskisana maruz kalıp farklı konuşabilir ...bizim burda günlük daireler saatliğine veriliyor ...bilmem anlatabildim mi ?

Son düzenleme:
Kadının numarası halen sendeyse konuş o kadınla nasıl emin olabilirsin kesin çözüm, eşinle misal bir kafe ye gidin yada restoranta bu kadına da nerde olduğunuzu bildirin. Sonra kadın gelince sizin masaya esin mi değil mi daha net anlarsın eşinin surat ifadesinden korkusundan şaşkınlığından küçük dilini bile yutar kesin ve garanti sonuç bu.

telefondaki digee hat kimin ustune ?
esinin e devletinden uzerine kayitli olan hatlari sorgula

2 telefonu olan ve birini eve giderken arabada veya işyerinde saklayan çok adam var. Yakalandıklarında da arkadaşları suçu üstüne alıyor çünkü o arkadaşlar da aynı kumaştan. Bu kadar tesadüf olmaz. Böyle bir adam arkadaşımla sevgili olmuştu ve evli olduğunu aylarca saklamıştı. Tc numarası ile nüfus müdürlüğünden sorguladığımda adamın evli ve 2 çocuklu olduğu çıkmıştı ortaya. Sonra da klasik bahane: evliyim ama mutsuzum, çocuklar yüzünden boşanamıyorum. Yine başka birine de neden karını aldatıyorsun diye sormuştum. Cevap : her kadın da başka bir güzellik buluyorum. Kiminin sesi güzel, kiminin masajı, kiminin ise teninin kokusu demişti. Ama asla boşanmazmış, sadece hayatına renk katmak için başka kadınlarla görüşüyormuş. Bi daha iş için bile görüşmedim o öküzle.

Back
X