Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Billmesini istedim kiz arkadaslarimla bi kac gun sehir disina cikicaz yerine sevgilimin yanina gidicem demek istedim,ayrica sevgilim de yalan soyleme gercegi soyle ded,ama galiba hata yaptim,aile de olsa her dogruyu soylemeye gerek yokmus
Anladım, doğruyu yapmışsın.
Annen ilişkinizin ilerisini düşünerek öyle söylemiştir. Senin iyiliğin için.
Sevgililik dönemi ile evlilik çok farklı. Sevgiliyken bu tarz şeyler erkek için hoş karşılanır. Onun egosunu tavan yaparsın. Hoşuna gider.
Evlenince iş değişir. Sana hiç acımadan en can alıcı noktandan vurur.
Tabi bu herkes için geçerli değil ama büyük çoğunluğu böyledir.
Gitme bu çok zor.. Bende hep sevdiğimle olup onu hediyelere sevgilere boğmak isterdim ama onu şımartmaktan baska bisey olmuyor bu.. Tabi ona bunu söylemiceksin. Yoğunsun gibi göstericeksin..
Gitme bu çok zor.. Bende hep sevdiğimle olup onu hediyelere sevgilere boğmak isterdim ama onu şımartmaktan baska bisey olmuyor bu.. Tabi ona bunu söylemiceksin. Yoğunsun gibi göstericeksin..
Nefret ediyorum boyleseylerden boyle taktikler yapmak ne kadar sıkıcı ne kadar yorucu,adı ustunde sevgili bu yahu neden sımarıyo neden icimizden geldigi gibi davranamiyoruz anlamak mumkun degil ama insan dogasi bu heralde off of