Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende tuzlu şeyler yiyebiliyordum hep en sevdiğim çikolata falan yiyemedim hiç. erkek dedi doktorumuz :) yani o ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi olayı bende tutmadı :)Bebeğinizin cinsiyeti aş ermelerine göre doğru çıktımı.kıZlar benim akşam bulantılarım çok ve tuzlu ekşi yiyorum tatlıdan migdem kalkıyor acaba cinsiyeti ne olabilir
Saol cnm 12 haftalık sağ tarafımda buluyo geneldeHayirli olsun kac haftalik hamilesin?doktor bebeyini ne tarafda buluyo?
Kısmet artık bakalım ama çok bulantısı olanın kızı oluyormuş diye duydum benim bulantılarım genelde akşam oluyocanım bende tuzlu şeyler yiyebiliyordum hep en sevdiğim çikolata falan yiyemedim hiç. erkek dedi doktorumuz :) yani o ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi olayı bende tutmadı :)
Canım hiç alakası yok 3.5 ay boyunca gece gündüz demedi bulantılarım, ekşi kız dediler ekşi yedim durdum karnın yavyan belli olmuyor kız dediler ama hepsi yanildi oğlum olacak :)Kısmet artık bakalım ama çok bulantısı olanın kızı oluyormuş diye duydum benim bulantılarım genelde akşam oluyo
Benim de aynı belirtiler aksama doğru bulantım oldu hep. 18 Şubat beklenen doğum tarihim. Doktor erkeğe benzettim dedi :)Bebeğinizin cinsiyeti aş ermelerine göre doğru çıktımı.kıZlar benim akşam bulantılarım çok ve tuzlu ekşi yiyorum tatlıdan migdem kalkıyor acaba cinsiyeti ne olabilir
Bence erkek ne zaman ogreniceksin?burdan yazarsinSaol cnm 12 haftalık sağ tarafımda buluyo genelde
Tabiki yazarım cnmBence erkek ne zaman ogreniceksin?burdan yazarsin
o hiç belli olmuyo canım ben belli bi süre ekşi tuzluya takıldım bi süre acayip tatlı yedim. hurafe onlar bi kaç haftaya gösterirse öğrenirsin sabret azıcık daha :)Bebeğinizin cinsiyeti aş ermelerine göre doğru çıktımı.kıZlar benim akşam bulantılarım çok ve tuzlu ekşi yiyorum tatlıdan migdem kalkıyor acaba cinsiyeti ne olabilir
Canım oğlumda bulantıyoktu cin takvimi oğlan dedi tuttu bunu kız diyo bakalım haftaya belli olcak söylerimBebeğinizin cinsiyeti aş ermelerine göre doğru çıktımı.kıZlar benim akşam bulantılarım çok ve tuzlu ekşi yiyorum tatlıdan migdem kalkıyor acaba cinsiyeti ne olabilir
Selamm ya cin takvimine otomatik hesaplamadan mi bakiyorsunuz yoksa yasiniz ve ay olarak mi?Canım oğlumda bulantıyoktu cin takvimi oğlan dedi tuttu bunu kız diyo bakalım haftaya belli olcak söylerim
Otomatik baktım yanlış olmasın diyeSelamm ya cin takvimine otomatik hesaplamadan mi bakiyorsunuz yoksa yasiniz ve ay olarak mi?
Otomatik bakimca cogu arkadasiminki yanloa cikiyor bende normal bakiorum ototmatik bakinca kiz yas ay olarak bakinca erkek cikiyor heyecanlardayimmm :))Selamm ya cin takvimine otomatik hesaplamadan mi bakiyorsunuz yoksa yasiniz ve ay olarak mi?