Doğuma Hazırlık Acaba bebeğimin cinsiyet i ne?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sibelim01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
108
39
13
38
Bebeğinizin cinsiyeti aş ermelerine göre doğru çıktımı.kıZlar benim akşam bulantılarım çok ve tuzlu ekşi yiyorum tatlıdan migdem kalkıyor acaba cinsiyeti ne olabilir

Canım çin takvimine bak isteersen. Ben daha hamile olmadığım için tecrübeleyemedim. Ama doğru çıktığını söylüyorlar.

Bebeğinizin cinsiyeti aş ermelerine göre doğru çıktımı.kıZlar benim akşam bulantılarım çok ve tuzlu ekşi yiyorum tatlıdan migdem kalkıyor acaba cinsiyeti ne olabilir
canım bende tuzlu şeyler yiyebiliyordum hep en sevdiğim çikolata falan yiyemedim hiç. erkek dedi doktorumuz :) yani o ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi olayı bende tutmadı :)

Bebeğimin cinsiyetine kadar surekli ekşi şeyler yedim özellikle yeşil erik. Ama arada tatlı krizi geliyordu ben kız zannettm ama oğlum olacak :) şimdi eksi şeyler midemi mahvediyor görmek dahi istemiyorm :)

canım bende tuzlu şeyler yiyebiliyordum hep en sevdiğim çikolata falan yiyemedim hiç. erkek dedi doktorumuz :) yani o ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi olayı bende tutmadı :)
Kısmet artık bakalım ama çok bulantısı olanın kızı oluyormuş diye duydum benim bulantılarım genelde akşam oluyo

Kısmet artık bakalım ama çok bulantısı olanın kızı oluyormuş diye duydum benim bulantılarım genelde akşam oluyo
Canım hiç alakası yok 3.5 ay boyunca gece gündüz demedi bulantılarım, ekşi kız dediler ekşi yedim durdum karnın yavyan belli olmuyor kız dediler ama hepsi yanildi oğlum olacak :)

Bende ekşi seylere duşkünüm tatli zerre kadar ilgimi çekmiyo bide lahmacun diye öluyorm valla enteresan:)ama yinede fazla baharatli seylerde hosuma gitmiyo ilk hamileligimdede böyleydim o kızdı bakalim şimdi ne olcak hayirlisi olsun tabiki çok yemek secmeye başladm birde

Benim de aynı belirtiler aksama doğru bulantım oldu hep. 18 Şubat beklenen doğum tarihim. Doktor erkeğe benzettim dedi :)

o hiç belli olmuyo canım ben belli bi süre ekşi tuzluya takıldım bi süre acayip tatlı yedim. hurafe onlar bi kaç haftaya gösterirse öğrenirsin sabret azıcık daha :)

Canım oğlumda bulantıyoktu cin takvimi oğlan dedi tuttu bunu kız diyo bakalım haftaya belli olcak söylerim

Konuyla ilgili bisey diyemicem de, ben bu asermeyi merak ettim hanimlar, nette yazinca birseye duyulan istek veya tiksinti yaziyor. Yani eksi aserdim derken, caniniz eksi mi cekiyor, yoksa eksi seylerden tiksiniyomusunuz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…