Doğuma Hazırlık Acaba bebegimin cinsiyeti ne

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kadin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
171
38
28
39
Arkadaşlar benim oğlumda hiç bi sıkıntı yoktu bunda mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşadım doktor daha söylemedi ama merak işte sağlıklı olsun da inş...

Bence hiç birşeyin cinsiyetle alakası yok bünyeyle kişiyle ya da hamile kaldığın dönemle yaşınla alakalı kız belirtisi olup erkek doğuranda var erkek belirtisiyle kız doğuranda he kimisinde tutuyodur belki bire bir o da şans diyelim :KK48:

Arkadaşlar benim oğlumda hiç bi sıkıntı yoktu bunda mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşadım doktor daha söylemedi ama merak işte sağlıklı olsun da inş...
Cevremde deli gibi kusup kalçaları genişleyip ekşi yiyerek erkek doğuranda var hiç kusmayıp dal gibi olup tatlıdan başka bişey yemeden erkek doğuranda hangisine inanıyım şimdi ben :KK70:

Evde yapılan bi test yok galiba beklicez...
Bi dünya var hemde parayla satılanı bile var google a yaz cinsiyet testi diye ya da cinsiyet öğrenme yöntemi diye baya bir şey çıkıyo araştırabilirsin ayrıca 14 haftalıksın 2 li tarama da öğrenmen gerekiyodu yaptırmadın mı

Aynen çok garip son iki hafta ama meraktan çatlıyorum cin takvimi kız diyo ama ...

Yaptırdım doktor bişey demedi ...ikili de zaten biraz risk çıktı kan testi verdim sonucu bekliyom

Bende hamileyim oglumda 12. Haftada ogrenmistik bende heycanla bekliyorum ama kiz erkek ikisinede sevinirim tek dilegim saglikli olmasi hayirlisini versin Rabbim

Bende hamileyim oglumda 12. Haftada ogrenmistik bende heycanla bekliyorum ama kiz erkek ikisinede sevinirim tek dilegim saglikli olmasi hayirlisini versin Rabbim
Sen hangi belirtileri yaşadın canım ya da yaptığın testler tuttu mu çin rus takvimi yüzük testi vs..

S Slhglkzc Oglumda yaptim ama tuttu mu tutmadi mi unuttum cin takvimini
Mide bulantim cok olmadi eksi tuzlu seyler istedim hep ilk zamanlar tatlida yedim ama gercekten en cok karnimdan kilo aldim
Simdide ayni gibi pek fark yok bakalim bunun cinsiyetini bilmiyoruz daha saglikli olsun insallah

Mor lahana ve karbonat nasıl oluyor şu ana kadar cin takvimi yüzük 2li hcg kız diyo ama...bide bunu deneyim

Bu arada oğlumda cin takvimi tuttu karnımdan kilo almıştım bunda kalçalar her taraf...

Mor lahana ve karbonat nasıl oluyor şu ana kadar cin takvimi yüzük 2li hcg kız diyo ama...bide bunu deneyim
Öncelikle kırmızı lahanaları küçük küçük doğrayarak işleme başlıyorsunuz. Doğradğınız lahanaları temiz bir kaba koyun. 2 bardak su ilave ettikten sonra kaynatın. İyice kaynadıktan sonra 10 dakika da kısık ateşte pişirin. Bir plastik bardak alın ve kaynattığınız sudan yarım bardak doldurun. Bir başka bardağa aynı eşitlikte idrarınızı doldurun. İdrar dolu olan bardağa diğer bardaktaki lahana suyunu ilave edin. Su renk alacaktır. Bebeğin cinsiyet tahmini için mor renk su olması kız çocuğa, kırmızı ya da pembemsi bir su rengi çıkması da erkek çocuğa işaret eder.

Öncelikle kırmızı lahanaları küçük küçük doğrayarak işleme başlıyorsunuz. Doğradğınız lahanaları temiz bir kaba koyun. 2 bardak su ilave ettikten sonra kaynatın. İyice kaynadıktan sonra 10 dakika da kısık ateşte pişirin. Bir plastik bardak alın ve kaynattığınız sudan yarım bardak doldurun. Bir başka bardağa aynı eşitlikte idrarınızı doldurun. İdrar dolu olan bardağa diğer bardaktaki lahana suyunu ilave edin. Su renk alacaktır. Bebeğin cinsiyet tahmini için mor renk su olması kız çocuğa, kırmızı ya da pembemsi bir su rengi çıkması da erkek çocuğa işaret eder.

Back
X