Benim de daha önce 2 kaybım var şuan 3.gebeliğim belirtilerim kaybolunca ağlıyordum doktora koşuyordum ki herşey yolunda. Doktorum gebeliğin uzun bir yol olduğunu söyledi bu yolda sürekli belirtiler ağrılar sızılar yaşamak ne kadar zor olur değil mi ? Ki öyle de olmuyor zaten bazen azalıyor bazen artıyor bazen geliyor bazen gidiyor. Bende mesela bazen çok yoğun olurdu bazen hiç olmazdı. Mesela bazen şiddetli göğüs ağrım olurdu uyuyamazdım ağrıdan kusmam bulantım olurdu su dahi içemezdim ama bi sabah uyanırdım iştahım açılmış herşey yiyorum göğüs ağrım kaybolmuş sıkıyordum ellerimle hatta denemek için yine de yok ağrı

ama hiçbir sorun yoktu birkaç gün sonra yeniden geliyordu hatta bazen daha şiddetli

yani demem o ki bu her dönemde oluyor gebeliğin ve herkeste oluyor özellikle 12.hafta sonrasında 3.trimestere kadar baya azalıyor kayboluyor o yüzden asla kafana takma stres yapma. Dediğim gibi daha önce 2 kaybım var ve onlarda bile pat diye kesilmedi belirtilerim hatta kürtaja girdim çıktım hala belirtilerim vardı yani gebelikte bir sorun olunca belirtiler kesilmiyor direkt korkma