Doğuma Hazırlık Acaba bebegimin cinsiyeti ne

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mor lahana ve karbonat nasıl oluyor şu ana kadar cin takvimi yüzük 2li hcg kız diyo ama...bide bunu deneyim
Evde hamile kişinin kendisinin rahatça uygulayabileceği bu yöntemde, bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekletildiğinde idrarın köpürmesi hamileliğin gerçekleştiği anlamını taşımaktadır. Karbonatın kabarıp köpürmemesi ise gebeliğin gerçekleşmediğinin göstergesidir.

karbonat-testi.jpg

Yine karbonat testi ile bebeğin cinsiyetinin de belirlenebildiği düşünülmüştür. Karbonatın üzerine hamilenin idrarı dökülüp bekletilerek yapılan testte karışımda kabarcıklar üste doğru çıkıyorsa bebeğin erkek olduğu eğer ki kabarcık oluşmadan küçük bir reaksiyon gösterirse de kız olduğu kabul edilmiştir.

Lahana bana uğraştırıcı geldi yapmadım karbonatı yaptım onda da hamile değilim çıktı 9 haftalığım şuan :KK45: tutmadı ama bi sen de dene bakalım
Tamam denicem karbonat tan ben de denedim bişey çıkmadı ama lahanası denicem yazarım

Lahana bana uğraştırıcı geldi yapmadım karbonatı yaptım onda da hamile değilim çıktı 9 haftalığım şuan :KK45: tutmadı ama bi sen de dene bakalım
Ya bişey sorayım sana konuyla pek alakası yok ama 2.5 kilo almışım normal mi sence

Ya bişey sorayım sana konuyla pek alakası yok ama 2.5 kilo almışım normal mi sence
İlk 3 ay kilo almanı istemiyorum demişti doktorum çünkü bebek kanından besleniyo kilonun onada sanada bi yararı yok dedi. 14 haftada 2.5 kg çok değil gibi ama sonraki aylarda aşırı hızlı kilo alınıyo dikkat et bence tabi hamile kalmadan önce ki boyun kilonda önemli ona orantılı şekilde almaya dikkat et

Cin ve Rus takvimi kız diyo bakalım bu sefer tutcakmi
Bana da çin erkek rus kız diyo başka bi takvim var burda biri paylaşmış onda da kız kalp atış hızı erkek yüzük testi erkek kese pozisyonu kız hamile kalmadan önce rüyalarımda hep kız bebek görürdüm canım hep çikolata istiyo ekşiyle hiç aram yok iştahsızlığım var bulantı kusma yok benimki baya karışık çözemedim :anneadayı::KK70:

Öncelikle kırmızı lahanaları küçük küçük doğrayarak işleme başlıyorsunuz. Doğradğınız lahanaları temiz bir kaba koyun. 2 bardak su ilave ettikten sonra kaynatın. İyice kaynadıktan sonra 10 dakika da kısık ateşte pişirin. Bir plastik bardak alın ve kaynattığınız sudan yarım bardak doldurun. Bir başka bardağa aynı eşitlikte idrarınızı doldurun. İdrar dolu olan bardağa diğer bardaktaki lahana suyunu ilave edin. Su renk alacaktır. Bebeğin cinsiyet tahmini için mor renk su olması kız çocuğa, kırmızı ya da pembemsi bir su rengi çıkması da erkek çocuğa işaret eder.
Lahana testini yapıyorum şimdi sonucunu yazarım...

Back
X