Acaba bebiş varmı

zehragnydn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
420
289
103
kızlar iyi geceler iyi sahurlar size bi sorum olcak sat 8mayısdı ve 14mayısta korunmasız ilişki oldu eşimle 28 günde bir adet olurum cok düzenlidir hatta subatta bos gebelikten kürtaj oldm sonrasındada adet tarhim hep düzenlidir adetim.haziran 5te adet olmam gerekiodu ama olmadı aranızda adetten 2 gün sonra hamile kalan var mı

Benim öyle duyduğum çok kişi var. Bana olmamıştı ama

Bi kaçgün daha bekle bakalım durumuna göre tekrar bakarsın daha sonrasında korundum mu peki
Ewet korundum beklicem artk canım cunku ilkinde bos gebelikti ve cok stresliydi bu sefer acele etmicem olursa ama adet gecikmesi insallah hayra alamettr baska baey olmasnda

e canım çizelgen var anlamadım ben şimdi hamile misin ?

Ewet korundum beklicem artk canım cunku ilkinde bos gebelikti ve cok stresliydi bu sefer acele etmicem olursa ama adet gecikmesi insallah hayra alamettr baska baey olmasnda
Benim de bu ay 3 gün geçti 4. Gün oldum ama pıhtılı ve yoğun geldi ertesi günü ise az geldi sanki adetim biticek miş gibi kafam çok karıştı ilk defa böyle oldum nedir ne değildir anlayamadım bende

Üstüne görme olmasn bi test yap bnce
Testim negatif çıkmıştı bide kimyasal gebelik mi ne öyle bişey varmış nasıl olduğunu bi bilsem benim korktuğum konu yada merak ettiğim diyim eşimle bende kan uyuşmazlığı var ilk çocuktan sonra iğne vuruldum eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…