- Emoji Skoru
- 289
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi zehragnydn
-
Benim öyle duyduğum çok kişi var. Bana olmamıştı amakızlar iyi geceler iyi sahurlar size bi sorum olcak sat 8mayısdı ve 14mayısta korunmasız ilişki oldu eşimle 28 günde bir adet olurum cok düzenlidir hatta subatta bos gebelikten kürtaj oldm sonrasındada adet tarhim hep düzenlidir adetim.haziran 5te adet olmam gerekiodu ama olmadı aranızda adetten 2 gün sonra hamile kalan var mı
Öğlen yaptım canım ama ilk idrar değildi negatif cıktıGebelik testi yaptın mı
Gerçekten mi bana imkansz gbi geliyo sanki hatta o yüzden korunmadımBenim öyle duyduğum çok kişi var. Bana olmamıştı ama
Bi kaçgün daha bekle bakalım durumuna göre tekrar bakarsın daha sonrasında korundum mu pekiÖğlen yaptım canım ama ilk idrar değildi negatif cıktı
Ewet korundum beklicem artk canım cunku ilkinde bos gebelikti ve cok stresliydi bu sefer acele etmicem olursa ama adet gecikmesi insallah hayra alamettr baska baey olmasndaBi kaçgün daha bekle bakalım durumuna göre tekrar bakarsın daha sonrasında korundum mu peki
Benim de bu ay 3 gün geçti 4. Gün oldum ama pıhtılı ve yoğun geldi ertesi günü ise az geldi sanki adetim biticek miş gibi kafam çok karıştı ilk defa böyle oldum nedir ne değildir anlayamadım bendeEwet korundum beklicem artk canım cunku ilkinde bos gebelikti ve cok stresliydi bu sefer acele etmicem olursa ama adet gecikmesi insallah hayra alamettr baska baey olmasnda
O eski hamileliğimin canm boş gebelik çıktı kürtaj oldum şubattae canım çizelgen var anlamadım ben şimdi hamile misin ?
Üstüne görme olmasn bi test yap bnceBenim de bu ay 3 gün geçti 4. Gün oldum ama pıhtılı ve yoğun geldi ertesi günü ise az geldi sanki adetim biticek miş gibi kafam çok karıştı ilk defa böyle oldum nedir ne değildir anlayamadım bende
O eski hamileliğimin canm boş gebelik çıktı kürtaj oldum şubatta
Hayırlısı olsn hakkında canım Rabbim ol derse oluyoranladım canım benim tez zamanda inşallah hamile kalırsın .. bende istiyorum ve bekliyorum rabbimden bu mucizeyi
Testim negatif çıkmıştı bide kimyasal gebelik mi ne öyle bişey varmış nasıl olduğunu bi bilsem benim korktuğum konu yada merak ettiğim diyim eşimle bende kan uyuşmazlığı var ilk çocuktan sonra iğne vuruldum eğer kimyasal gebelik geçirdiysem tekrar iğne olmam gerekir miÜstüne görme olmasn bi test yap bnce