Kızlar merhabalar böyle bir konu açmak istedim hem beraber belirtileri değerlendirelim hemde belirti arayanlara bir bilgi olsun istedim sizinle yaşadığım şeyi paylaşacağım 
Son adetim 26 aralık döngüm 28-30 gün arası değişiyor adet uzunluğum ise 3 gün yani 28 aralıkta adetim bitti ve genelde yumurtlamayı 14 düncü gün olduğu söyleniyor bence değil
Bu arada bir oğlum var 2 ci gebelik düşünmüyorum ( şuanlık) ama olursa da mutlu olurum tabiki 31 aralık yani yeni yıl akşamı gice yarısı korunmasız bir ilişkimiz oldu fakat dediğim gibi yumurtlama 14 düncü gün olacağı için 9 ocağa denk gelmesi gerekiyordu yani daha 2 gün var fakat ne tesadüf ise 2-3 ocakta acırı kasık ağrılarım sanki adet olacakmış gibi göğüs ağrılarım ve yumurtla akıntım oldu 2 gün ben adet olucakmış gibi yumutlamayı yaşadım yani demem o ki adetten 14 gün sonra deilde öncesinde de yumurtlamak mümkün çünkü şuan kururuk ve öyle şiddetli ağrılarım kalmadı
Daha sonra benim asıl merak ettiğim acaba döllenme oldu mu?
Okuduğum bir çok yer de yerleşme zamanlarnda belirti olmaz diğe yazıyor belkide olmaz bilemiyor ben sadece adet günüme kadar yaşadığım ağrıları buraya sizinle paylaşacağım ki biri böyle bir soru ararsa yardımcı olmak için ve benim gibi durum yaşayıp hamile kalan arkadaşlarımız da yardımcı olursa mutlu olurum :)
28 aralık son adet günü
1 Ocak - Gece 02:00 civarı korunmasız ilişki
2-3 Ocak - Belirgin karın ve kasık ağrıları Akıntı artışı (şeffaf/kaygan)
Göğüslerde hassasiyet
Enerji dalgalanması
4 Ocak - Akıntı azalmaya başladı
Vajina içinde farklı, tarif edilmesi zor hisler
Bel ve kasıkta hassasiyet
5 Ocak - Vajinal kuruluk
Göğüs hassasiyetinde azalma
Kasıkta ara ara batmalar
Uyku hali
6 Ocak - Sol kasıkta batmalar
Sol kalça ve bacağa vuran ağrı
Vajina içinde:
cimdirme
akacakmış gibi his
Zaman zaman halsizlik
7 Ocak - Hafif ama belirgin uyku hali
Dinlenince toparlanma
Vajinal kuruluk devam
Ara ara hafif sulu akıntı
Sol kasıkta “kelebek çırpınması” hissi
Meme uçlarında gelip giden içten sızlama
Bel ve kalça ağrısı
Pozisyona göre kasık ağrısı
Ve eklemeye unutmuşum 3 4 gündür baş ağrısı
Son adetim 26 aralık döngüm 28-30 gün arası değişiyor adet uzunluğum ise 3 gün yani 28 aralıkta adetim bitti ve genelde yumurtlamayı 14 düncü gün olduğu söyleniyor bence değil
Bu arada bir oğlum var 2 ci gebelik düşünmüyorum ( şuanlık) ama olursa da mutlu olurum tabiki 31 aralık yani yeni yıl akşamı gice yarısı korunmasız bir ilişkimiz oldu fakat dediğim gibi yumurtlama 14 düncü gün olacağı için 9 ocağa denk gelmesi gerekiyordu yani daha 2 gün var fakat ne tesadüf ise 2-3 ocakta acırı kasık ağrılarım sanki adet olacakmış gibi göğüs ağrılarım ve yumurtla akıntım oldu 2 gün ben adet olucakmış gibi yumutlamayı yaşadım yani demem o ki adetten 14 gün sonra deilde öncesinde de yumurtlamak mümkün çünkü şuan kururuk ve öyle şiddetli ağrılarım kalmadı
Daha sonra benim asıl merak ettiğim acaba döllenme oldu mu?
Okuduğum bir çok yer de yerleşme zamanlarnda belirti olmaz diğe yazıyor belkide olmaz bilemiyor ben sadece adet günüme kadar yaşadığım ağrıları buraya sizinle paylaşacağım ki biri böyle bir soru ararsa yardımcı olmak için ve benim gibi durum yaşayıp hamile kalan arkadaşlarımız da yardımcı olursa mutlu olurum :)
28 aralık son adet günü
1 Ocak - Gece 02:00 civarı korunmasız ilişki
2-3 Ocak - Belirgin karın ve kasık ağrıları Akıntı artışı (şeffaf/kaygan)
Göğüslerde hassasiyet
Enerji dalgalanması
4 Ocak - Akıntı azalmaya başladı
Vajina içinde farklı, tarif edilmesi zor hisler
Bel ve kasıkta hassasiyet
5 Ocak - Vajinal kuruluk
Göğüs hassasiyetinde azalma
Kasıkta ara ara batmalar
Uyku hali
6 Ocak - Sol kasıkta batmalar
Sol kalça ve bacağa vuran ağrı
Vajina içinde: