bendensin,çak
bu dediğine tekrar kavuşmak için neler vermezdim,inan.
banka hesabı demişsin şu olayla soruna cevap vermiş olayım:ben bu konu hakkında hiçbirşey dememişken kendiliğinden dediki ''sana sigorta yapmak istiyorum,en kısa zamanda halledeceğim''ve halen diyor !
yani senin dediğini ben teklif edemem!
dediğin gibi beleşten işçi gibi,yada karın tokluğuna.
ama şöyle bir farkla kendi evinin kendi patronusun,ister çalışır ister çalışmazsın..
ve konuşmayı öyle çok istiyorum ki sizlerle,benim size desteğinize ihtiyacım var.bekın ilk günden değişim oldu ve ben aynaya bakarken gülümsedim...
konuşuyorum canım inan anlatıyorum,ama o,o anki konuşma hararetinden olsa gerek fark etmeden yapıyor !
türkiye deyim canım.arapça öğrenmek en büyük hedefim.kursa kayıt oldum.kurs başladı,17,30da ders başlıyor ve 21,00 da bitiyordu.
eşim kabul etmedi,haklıda çünkü bize iki minibüs uzaklığındaydı kurs.
buda böyle iptal oldu.
ama başka kurs ayarlayacağım söz dedi,tabi benim böğüre böğüre ağlamalarıma dayanamadı !
eşim ev konusunda hiçbir şekilde kısıtlama yapmaz.
evde birşey bozulsa hemen yeni alır demez ki bi bakayım belki bozulmamıştır.
mesela bizim modem bi ara hata verdi ben bekliyorumki servisi arar,birde ne göreyim gitmiş 150 tl verip yeni almış

senin dediğin gibi bu yaptığı sadece giyim için geçerli,birde takı,saat vb.
ahhh...
geldim canımmm..
keyfim yerinde,yüzüm gülüyor.
aldıklarım:etek 70tl
buluz 30 tl
jartiyer 30 tl
son cebimde 10 tl kalmıştı şu mağazzaya bi bakem öylesine dedim,hırka beğendim 10 tl ama dandirik değil yani :)
dedimki kıza yol param kalmıyor,eğer bana 1,5 verirsen alıyım bunu.verdi valla
vur dediniz öldürdüm
telefonumun resim kalitesi pek(hiç)yok,yarın aklına girebilirsem başka bi telefonu beğendim bugün onu aldıracağım,ozaman.