- Konu Sahibi denizderyadeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çalışmaya başlamalısınız.
kuaför olan arkadaşımın yanında haftada birkaç gün çalışma kararımı eşime söylediğimde;kendimi o sıkıntıya sokmama gerek olmadığını söyledi,yol derdi falan...hiç gerek yok dedi.
aslında bende çalışmayı pek sevmediğim için ısrar etmedim !
Hayırlı olsun bebeğiniz.. :)
Belki yazmışsınızdır konuyu baştan sona okumadım, bağışlayın.
Merak ediyorum; hiç mi birikim yapamıyorsunuz ? Yani illaki eşinizle mi almak, ya da eşinizin mi alması gerekiyor.. Ben olsam; mutfak masraflarımdan arttırdıklarımla kendi ihtiyaçlarımı giderirdim, üstelik eşime söyleme gereği bile duymazdım.
çok teşekkür derim..
birikim yapıyorum ama sizin dediğiniz gibi mutfak masraflarından arttırıp değil.çünkü mutfak alışverişini bugüne kadar hep eşim yaptı.eşimin izni ile toplu para aldığı zamanda cebinden aldığım paralarla.ama gün geliyor eşim para alamıyor.işte ozaman onun yarasına merhem olsun diye ona veriyorum.borcum olsun diyip alıyor ama ne yazık ki geri dönmüyor param :)
evet,o paraları biriktireceğime kendime birşeyler alırım ama,bu ne hiç güzel değil.bunu kullanmanı istemiyorum diyor ben de başkasına veriyorum(benim zevkimi beğenmiyor,o beğenmeyince ben de o aldığım şeyden soğuyorum,giymek istemiyorum.)
Buna izin vermeyin..Sizin giyiminize bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.. Bu kadar mı zevksizsiniz ? Kendi zevkinizi değerlendirdiniz mi hiç ?
Eğer kendinize yakıştırıyorsanız onu dinlemeyin.Bir der iki der sonra vazgeçer.Bence artık birşeyleri kırma vakti gelmedi mi ?
Size müdahale etmesine izin vermeyin ve lütfen artık biriktirdiğiniz paranızı eşinize vermekten vazgeçin derim ben..
Böyle hep onu beklemek zor gelmiyor mu size? Hem bu şekilde biraz döngüyü değiştirmeniz monotonluktanda kurtarır sizi..Eşinizede biraz dank eder.
maddi olarak durumumuz gayet iyi.
eşim kendine de pek birşey almaz.
ama evimizde kullandığımız herşey son teknoloji.
yani cimri değil de,ne biliyim hani önemsemiyor![]()
onun yanındayken onun beğenmediği şeyleri giymek rahatsız etmiyor mu seni ?çok şaşkınım inanbenim eşimde pek beğenmez benim aldıklarımı ilk evlendiğimizde aynılarını yaşıyodum benim beğendiklerime burun kıvırıyor tarzım olmayan şeylere uzanıp baak bunlar güzel diyordu bende salak gibi alıyodum...ama 2 defa giyinip başkasına veriyodum...ama şimdi gidip kendi istediğimi alıyorum beğenmesede ben beğendim diyorum susuyoo:=))
(
ahh tatlım malesef eşin tam bir pinti senin bakma teknolojiye aldıklarına çünkü o onları seviyor ama sna gelince yok öyle mi tipik pinti adam işte
tarzım değişiktir.yarasa kol modelleri severim.
eşarbımı omuzlarıma yayarak örtmekten yanayım.
pardesümü uzun,ayaklarıma kadar isterim.
o ise pardesü değil kap giymemi ister.
başörtümü kapın içine koymamı ister.
ben düz etekleri severim,o pileli almamı ister..vs..
bayramdan sonra maddi olarak rahatlayacağını düşünüyorum.
işte ozaman sigara içiyorum,yük olmayayım düşüncem olmayacağı için gereken neyse yapacağım.
zaten artık para biriktirmek yerine aldığım parayla ufaktan ufaktan bebeğimin ihtiyaçlarını almaya başlayacağım.yani dediğiniz gibi yapacağım.
market alışverişi kıonusunda beni öyle alıştırmışki;neyin kaç para olduğundan bi haberim.markete beraber gitsek hangi ürünü alacağımı şaşırır onun yanıma gelmesini beklerim.elim ayağıma karışıyor.
ben birşey alsam elime,bak bu daha uygun bunu alalım.yok onu buradan değil diğer marketten alıyorum ben.
canım anlayacağın benim bu olumsuzluklar yüzünden kendime güvenim yok.