Acaba ben mi çok alınganm?

aglaia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
106
14
48
35
Ankara
Kızlar meraba. Ben bir konuya çok alındım ve bunu sizle paylaşmak istiyorum. Buyutulecek birşey değil aslında belki ama biraz hassasim sanırım
Bu hafta benim doğum gunumdu ve kutlamak için arkadaşlarımla dışarı çıktık benim haberim yoktu kutlanacagindan bana süpriz yapmışlar arkadaşlarım. Kutlarken çok eğlendik gayet güzel geçti. Çıkınca da arabayi koydugumuz yeri unuttuk biraz onu aradik falan arkadaşım merve de biraz gergin bir insandir arabayi bulamayinca biraz gerildi. Sonra bulduk giderken de yolları da çok iyi bilmedigimiz için yolu da karistirdik bende telefonda konusuyordum yolu karistirdigimizi soyledim konuştuğum kişi tarif etsin diye merve ona kizdi yani bana biraz ters çıktı ve ben çok alındım. Bana böyle sert cikilmasindan hiç hoslanmam ama ona soyleyemiyorum aslında haberi olsun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yakınız aslında baya ama ben böyle alindigim şeyleri kimseye anlatamiyorum sizce alinganlik mi yapıyorum soylemem gerekir mi kızlar şimdiden teşekkür ederm.

Hiçbir şey anlamadım yani ama neyse. Ben bana birinin sert çıkmasına asla tahammül edemem. Kimin haddine? O seni çocuk gibi azarlamaktan çekinmiyorsa sen de tepkini göstermekten çekinme.

Son düzenleme:
Merve hata yapmaktan hoslanmayan, yaparsa duyulmasini istemeyen biri olabilir.
Birkac kisi taniyorum boyle.
İcinizde kalmasin; birlikte bulabilirdik yolu ama strese ne gerek vardi yardim alabilmek amacli soyledim x'e bana ters cikman hosuma gitmedi, deyiverin.
Bunda mervenin kirilacagi bir sey yok.
Rahatsizliklarimizi belirtmek sikinti olmamali.

Son düzenleme:

Gecmis dogum gununuz kutlu olsun :) madem alindiniz sakinlestigi zaman alindiginizi soyleyebilirsiniz bence. Belki canini sikan bir sey oldu ama o gun soyleyemedi. Insanlik hali cunku. Bencr konusun. Sizi boyle gorurse cocuk gibi azarlar. Ezdirmeyin kendinizi en yakin arkadasiniz olsa bile.

Zaten Merve gergin bir insanmış. öyle söylüyorsunuz.
Bir de direksiyon başında ekstra gergin oluyordur. Dert etmeyin bence.

Hiçbir şey anlamadım yani ama neyse. Ben bana birinin sert çıkmasına asla tahammül edemem. Kimin haddine? O seni çocuk gibi azarlamaktan çekinmiyorsa sen de tepkini göstermekten çekinme.

Telefondan yazıyorum da biraz sıkıntı oluyo kusura bakmayin:) kısaca araba da durduk yere bana oyle sert cikinca bozuldum bide yanlız da degildik çok samimi olmadigimiz bir kaç kişi de vardı onların yanında oyle davranmasi hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Evet çok haklisiniz bende öyle düşünüyorum aslında söylesem üzülür oda diye ama keşke dün deseydim ben genelde kendimi geri çekiyorum biraz mesafe koyuyorum ama o o daha kötü aslında

Çok teşekkür ederim :) evet çok haklisiniz bide o benim huyumu biliyo benden dolayi birşeye alinirsan bana kesin söyle yoksa ben hiç anlamam falan demisti. Zaten soylemeden de kimse farketmez dimi biraz tepkimi soylemem lazım. Teşekkürler yorumunuz için :)

Alinacak bisey yok kizla konusup da bos yere tatsizlik cikarmayin

Bak cnm ben ne birini azarlamayi severim nede azarlanmaktan hoslanirm.. fakat bazen birilerini cok azarladigim görülür ve annem mesela kas göz yapar tamam abartma die.. bunun sebebi ise şu!

Benim bi kuzenim var ailesinde sorunlar olan.. maddi olarak ii olsalarda babasi adam gbi para vermez evde kavga gurltu.. ben ne zmn gitsem turkiyeye bende kalir 1 ay 2 ay artk ne kdr kaliosam ve yemesi icmesi gezmesi tozmasi herseyini ben karsiliyorum. Bunuda severek yapiorm cunku tam kafa dengi cok ii anlasioruz sirdasiz vs tabi ozlem var 6 ayda bi gidiorm ortalama ve sadece 1 ay goruseblioruz die.. sorun surda. Zamanla baktimki sorumsuzluklari cogaldi.. tatli dille uyardigm halde hic bir ricalarimi yerine getirmedi ofladi pufladi.. olur olmadik yerlerde sacma sapan konustugu oluyor.. bencillik yapior ve kendini dusunuor ve buna cok sahit oldum.. örn ikimizn istedigi bi ruj var dielim ama bitane kalmis o hemen alir.. kuaför de biri fonu ii cekio biri biraz kotu, benim sac kabarik ve sık dalgali onunki ise dumduzzzzz ve hic kabarmamasina ragmen direk daha kuafore girer girmez gitti iyi fon ceken kizin onune oturdu ki bana dieri kalsin.. sinemada parasini ben verdigm halde ortaya en yakin yere oturma cabalari vs vs ya anlatamam size.. 50 tl si var bendede 10 tl kalmis gerisi dolar.. esyalarimi ayarliorum cantaya koydum ve aklimdan silindi o para ve kendiside evine gidecek dediki bana 10 tl borc verirmisn (sozde borc o para gelmez cnku) dedimki neden? Sende 50 yokmu? Dedi bozmak istemiorum! Lafa bakk. Ve bende unutmusm 10 tlyi deidmki inanki hicccc yok dovize gidp bozdurmam lazim dedim ve gitti halbuki o gordu parayi ve istedi slk ben basta hic anlamadim.. aradan aylar gecti aklima geldi bu durum inanin sok oldum. Cok sey var bunjn gbi.. smdi o kuzenimi biranda kesip atamiyorum ama katlanamiorum biriktigi icn hersey surekli azarliorum surekli ters cikisiyorum vs. Disardan goren beni kotu sanar yani.. ama gercekten anlayissiz olan o. O kdr yardimlarima yaptifi hareketleri yabanci yapmaz.. neyse konu bu deil demek istedigim cnm eger arkadasin ilk defa sana cikistiysa bu normal bise binde bir biseye sinirlenip insan arkdsina sinirli sekilde konusabilir bunu buyutme bence. Ama surekli yapiyorsa eger, once kendini dusun mesela ne zaman sinirlendi bunu sor kendine? Ve sinirlenme sebebi neydi o an ne yapmistim veya o gun boyunca nasl ona davrandim ki beni surekli azarlio.. kendinde hicbisey bulamadin mi? Cok ince dusunceli saygili yardimsevermisin? O zaman sorun arkadasinda! Yani sen kiriliosun bise diemiosun ama o sanaa kizdigin da, ona tatli sekilde "neden bu kadar gerginsin canim sesini yukselttiginin farkindamisn" diyebilirsin. Onun farkina varmasini sagla. Bazen insan ne boyutta snirlendigni farkedemior taki karsidaki uyarana kdr ama tatli sekilde sorki daha beter kizmasin.. o da sana sebebini soyler sende aciklamani yaparsin konusp halledersiniz.. eger susarsan bole gunlerce ve her kizdignda ayni sey olcaksa ilerde emin ol sen aniden kucuck seye bi anda patlarsin ona ve bu arkdslik biter! Icinde biriktirme alinmasindan korktufn seyleri tatli dille onun siniro gectigi zamanda soyliyebilirsin.. eger alinacaksa da dersin ki " seni guzelce uyarmama aliniosan, peki sen beni azarladiginda ben ne yapmaliyim acaba? Bu arkdasligi mi bitireyim? Aramizdaki sorunu halletmeye calisiorum alinma lutfen" tarzinda seyler soliyeblirsin.

Ama snu unutma bazen karsimizdaki bizm yaptigmiz biseyden bole bise yapior olbilir ben sahsen bunu yasiyorum yani.. hic kirici bi insan deilim dinleyiciym yardim ederim sorunlarina cozum ararim asiri sorumluluk alirim ve cok ince dusunurm. Kim der bole biri surekli kuzenine kizior? Ama gercekten sebebim var ve zaten iliskimi artik sonunda kestim. Bıktım ve anlattim ona ustu kapali dedim bi hatani bi bencilligini gormicem cok kotu olur dedim oda ozur diledi farkında yaptigi seyin. Bayramdan sonra yine gidecem turkiyeye ama onu evimde agirlamayi dusunmuorum o derece mesafe koycam ve hicbir masrafnida karsilamicam mesela.. benim hayatimi zehir edenlerin hayatimda yeri yok ne dusunurlerse dusinsunler. Sende arkdsini iyice tart olc ve sana mutluluk mu veriyor yoksa sikintimi (genel olarak) bunu bi anla ona gorede davran. Gercekten kimi arkds seni melek yapar kimisi hayatini zehir eder o yzden dikkat et cnim

___dega___

bence o anlik bir sikinti gerilmisiniz bakin sizinde dogum gununuzmus bence buyutmeyin insan kalbi kirmak kolay ama onarmak cok zor oda anlamistir zaten arkadaslar birbirinin huyunu artik ogrenmeli ve ona gore davranmali buna ragmen kirici olabiliyoruz ah keske kirici olmasak sevgiler

merve zaten gelenı gıdenı fırçalıyor,ucan kuşa yumruk atıyormuş..

sende onun bu sert mızacını bılıyorsun..

ya susup şiddetine boyun egeceksın,ya bundan rahatsızlığını dıle getıreceksın..

yada boşanmayı teklıf edeceksın..

Ayy canimm uslubun cok seker gercekten cok guldum :)) evet bulustugmuzda boyle sakayla karisik soylemeye karar verdim zaten istesem de sitemli bi şekilde diyemem :)

Teşekkür ederim yorum için evet doğru soyluyorsunuz eger ortam olursa uygun boyle sakayla karisik soylemeye karar verdim aslında arabadaki digerlerine kizmisti o bende arada fircalandim falan gibi :)

Canım evet seninki baya zormus bide akraba olunca insan tahammül etmek zorunda kaliyo birazda sonuçta kopamiyosun. Ilk sert çıkışidi bu yani birbirmizi falan çok idare ederiz normalde alingan oldugumuda bilir dikkat eder aslında ama evet arada olabilir uygun bi ortam olursa sakayla karisik soylemeye karar verdim :))

bana sert çıkan insanla pek samimiyet kurmam. biraz mesafe koyarsan anlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…