Acaba Ben mi Çok Kıskancım? Yoksa Haklı mıyım?

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Ya arkadaslar nolur akil verin degil sagda solda sokakta esimin tv de begendigi kadinlari bile kiskaniyorum acaba benimki bi hastalikmi yoksa normalmi?Bu aksam bi tv programini seyrederken(Kiskanc oldugumu bildigi icin)Yanlis anlama lutfen bu program genelde guzel kadinlari konk ediyo cirkinlere neden sans vermiyolar dedi.Tabi ben herzaman oldugu gibi yanlis anladim demek sen hep kadinlara bakiyosun falan diye basladim salya sumuk agladim bilesenağlama.Sizdede varmi benim gibi olan yada bana akil vericek birisi?Kiskancim biliyorum ama oda bu konuda hic dikkat etmiyo bakiyon bari soyleme dimi... Ama biz bazen bu sebepten ciddi kavgalar bile ediyoruzsenağlama.Bi akil fikir verin bana nolur ne yapmaliyim...

umursamyacaksın.. senden daha ıyısını bulabılecekse yolu acık olsun dıyeceksın..

kendıne guvenın sonsuz olsun....

senınkı abartı olmus sanırım...

Son düzenleme:
bu bir hastalık mıdır bilemem ama bence sen çok abartıyorsun..
baksana adamcağız sıradan birşey söylerken bile yanlış anlama falan diyor...

Ya aslinda oyle bildigimiz erkekler gibi degil gunagini almayayim beni asla aldatmaz ona eminim ama ne bileyim hani olur ya yolda gezerken guzel biri gecer belki gozu takilir yada tv de birini begenir onu bile soylerken cekiniyo ama ne bileyim ben biraz paranoya oldum galiba

bu bir hastalık mıdır bilemem ama bence sen çok abartıyorsun..
baksana adamcağız sıradan birşey söylerken bile yanlış anlama falan diyor...

bazen abartiyorum hemde nasil,sirf bu yuzden gunlerce küs kaldigimíz bile olmustur e adamda bikti artik bi yere kadar ama ben onada cok kiziyorum beni biliyo taniyo ama cenesinide tutmuyo,soylemeyiversin nolur kisenağlama

Eşini kendi ellerinle havaya sokma ,sonra kendini bulunmadık Hint kumaşı sanar.:kızgın:

çok kıskançsın canım ve çok abartmışsn....
güzel erkek yada güzel kız görünce hangimiz bakmıyoruzki....
tamam bakmasına herkes kızabilr ama ciddi kavgalar çıkartacak derecede olmamalı bence...
eşinize bu şekilde davranarak aslında kötü bir şey yapıyorsunuz...
ilerde seni kızıcak diye sorun çıkıcak diye hiçbirşey anlatmıyabilir ve siz bunu bir şekilde öğrenirsiniz yalnış anlarsınız alın size ciddi bir durum oluşur o zaman...eşinizin suçu yokken suçluymuş gibi olur...
sevgiyle mutlulukla kalın Şeniz

Ya arkadaslar nolur akil verin degil sagda solda sokakta esimin tv de begendigi kadinlari bile kiskaniyorum acaba benimki bi hastalikmi yoksa normalmi?Bu aksam bi tv programini seyrederken(Kiskanc oldugumu bildigi icin)Yanlis anlama lutfen bu program genelde guzel kadinlari konk ediyo cirkinlere neden sans vermiyolar dedi.Tabi ben herzaman oldugu gibi yanlis anladim demek sen hep kadinlara bakiyosun falan diye basladim salya sumuk agladim bilesenağlama.Sizdede varmi benim gibi olan yada bana akil vericek birisi?Kiskancim biliyorum ama oda bu konuda hic dikkat etmiyo bakiyon bari soyleme dimi... Ama biz bazen bu sebepten ciddi kavgalar bile ediyoruzsenağlama.Bi akil fikir verin bana nolur ne yapmaliyim...

canım seninki hastalık derecesinde bi kıskançlık...
böyle yaparaktan eşin kendini daha çok bişeyler sanmaya başlıyo...
lütfen erkekleri bu kadar başımızın üstünde gezdirmeyelim...
eşini kıskansan da belli etmiyeceksin...:kahve:

Bende kıskancım-tım arası bir durumdayım şuanda. Eşim beni çok beğeniyor sanırım bunu bildiğim için istiyorum ki eşim benden başka hiçkimseyi benim kadar beğenmesin... Beğendiğini anladığım biri olunca tvde falan mutlaka burnundan getirdim şimdiye kadar, yazık oda hiç bir yorum yapmıyor kadınlar hakkında başına geleceklerden korkuyor. Ben bu rahatsızlığımdan(rahatsızlık diyorum çünkü gerçekten rahatsız ediyor beni, ruhuma zarar veriyor o zaman hastalık gözüyle bakıyorum) ben bu rahatsızlığımdan onu kıskandırarak kurtuldum yada kurtulmayı planlıyorum diyeyim, eskisi kadar etkilemiyor beni ç
nkü yine gözlerimden kulaklarımdan ateş çıkıyor ama eskisi gibi değil. bende tv de birini(erkek) görünce o kişiyi övecek bişeyler söylüyorum. o da o vzaman geriliyor. böyle anormal iki sevgili olarak evliliğimizi sürdürmeye çalışıyoruz. evet kabul ediyorum biz piskopatız.

bence çok abartıyosun canım bu kadar kıskançlık ayrılık getirir allah korusun tabi .arkadaşların yazdığı gibi kendini bişe zanneder eşin.ben de yakışıklıysa derim yakışıklıymış diye eşimde birini söyledinde güzelse evet çok güzel derim ve geçeriz birazda güvenle alakalı galiba kıskançlık

bence kendine güvenle bir alakası yok bu durumun..
bana olabilir gibi geliyor..
ben de hiç hoşlanmam eşimin başka kadınlara tv de bile olsa bakmasını ,kaldı ki bunu dile getirecek...yok yani..
saolsun o da benim b u hassasiyetimi bildiği için ona göre davranır..
bu tamamıyla yapıyla alakalı..
herkesin kıskançlık derecesi farklıdır.
eşler de buna göre hareket etmelidir diye düşünüyorum...

yaa yorumları şimdi okudum da,
anlamadım yani ne demek eşini havaya sokma ,kendini bişey zanneder vs..
bana saçma geldi.
her erkeğe göre belki de değişir durum ama benim eşim bilsin onu sevdiğim için deliler gibi kıskandığımı.
biliyor da..
evet bu onu havaya sokar..
ama nasıl bir hava?
eşim tarafında cok seviliyorum havası..
bunu farklı şekillerde ele alacak,bunu kendi aptal menfaatleri için kullanacak erkek de zaten adam değildir..
nokta -tatlicadiarzu-

şunu anlarım, eşim beni beğendiği kadar başkasını beğenmesin. bende takiyorum bazen :utangac,,:
eşim başka güzellere gelişi güzel bakar tabi,bende bakarım, güzel güzeldir yani. ben bunun tribini yapmam neden yasaklarsan daha ilginc gelir.şöyle bişey var seven insan sevgiyle bakar sevdiğine sence 2-3 dakika baktigi bir kadınla sana bakışı,:1hug: o an ki duygu bir olabilirmi?

Eşlerinizi başka kadınlardan -tv.deki ya da gerçek hayattaki-kıskandığınızı sezdirirseniz ömür boyu hayatı kendinize zindan edersiniz.
Erkekler de eşlerini kıskanırlar,ama kadınlar kadar belli etmeyebilirler.Bizler ona baktın ,buna baktın,şu sana canım dedi....vs vs der dururuz.Adamın aklına kendimiz sokarız bazı düşünceleri.
İster istemez erkekeği kendi ellerimizle havaya sokarız.O da kendini bulunmadık Hint kumaşı sanar.Bu tezin nesi SaÇmA ben anlayamadım doğrusu...Böyle bir davranış karşısında şımarmayacak,havalara girmeyecek bir erkek yoktur.
Eşini başka kadınlardan kıskandığını belli eden kadın zamanla erkek tarafından ''Kendine güvenin yok mu?'' damgasını yer.O yüzden kadın eşini ondan bundan kıskansa da belli etmemeli.
Başı dik ,kendine güveni tam,kendinden,güzelliğinden emin bir kadın olarak ayakta durmalı.:delphin:

Kıskanır insan tabiki.Ama iş abartıya kaçarsa o zaman huzur bozulmaya başlar.Kendin de mutsuz olursun,onu da mutsuz edersin.

ben de cok kiskancim. bazen kendim rahatsiz oluyorum. bu bir hastalik gibi, kendime dur diyemiyorum,acabalarla kafami yoruyorum.esimin bir bayana bakmasi bile beni deli ediyor.burada arkadaslarin yazdigi gibi cok mutsuz oluyorum bazen.isterim ki o beni kiskansin,onun icin en guzel, en akilli, en cekici oldugumu dile getirsin.ama esimin tabiatinda yok boyle bir sey. evet seivyor duygularini gostermeyi beceremez

konunuz olması gereken bölüme taşınmıştır
bilginize

aaman ne var bunda allah aşkına adamı kendi ellerinle havaya sokmuşşun
kendini birşey zannedicek seni kızdırmak için artık oolur olmadık herkese güzel
diyecek,erkekler kadınların zaaflarından yararlanmayı iyi bilir
bir arkadaşın dediği gibi hiç umursama senden iyisini bulursa yol orda..

Canım bende aynı senin gibiyim, o kadar çok kıskanıyorum o kadar çok kıskanıyoum ki,kendimi sinirden yiyip bitiriyorum.Ama tek sebebi,tek suçlusu o idi.Beni kıskandırmak için herşeyi yapıyor,şakalar yapar,bile bile konuşur,hiç sakınmaz düşüncelerini.Ama artık çözümünü buldum ne yaparsa ne ederse aynısının tıpkısını yapıyorum söylüyorum.Tv de bir kızımı beğendiğini söylüyor,bende bir erkeği beğendiğimi söylüyorum.Herşeyini misilleme yapıyorum,deliriyor çıldırıyor...Oh olsun ben delirceme o delirsin.Ben onu kaybetmekten korkacağıma o korksun.zamanla da vazgeçer diye düşünüyorum.

Back
X