Acaba ben mi fazla ilgi bekliyorum

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
Kızlar sevgilimle aslında çok iyiyiz mesela elimizde olmadığı için hergün telefonla konuşamıyoruz belki ama günde en az 4 5 saat mesajlaşıyoruz bazen daha fazla bile oluyor(hemde mesaj atmak telefonla uğraşmaktan hoşlanmamasına rağmen kendini zorluyor).sık sık sevgi sözcükleri seni seviyorumlar falan bu konularda bir sıkıntım yok ama mesela 2 aydır görüşemiyoruz ve her zaman ikimizde kamera açabilmek için müsait olmuyoruz ama bugün kamera açmak ya da beni aramak yerine film izledi oyun oynadı(sadece yarım saat aradı konuştuk bu arada) çok sinir oluyorum sanki oyun film falan hep onun için ön planda gibi hissediyorum acaba biraz nankörlükmü yapıyorum anlayamıyorum çünkü ben gerçekten bu kadar konuşmakla bile yetinemiyorum

2 aydır neden görüşemiyorsunuz ? ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz?

Ne yazık ki erkekler bizim gibi değil konuşmaktansa film izlemeyi tercih ediyorlar ama bu seni sevmediği anlamına gelmez biraz sabredip anlayışlı davranırsan sevgilinin sana saygısı bağı artar diğer türlü yalan söylemek zorunda kalır yada sıkıntıya gelemeyip ilişkinize zarar verebilir kavga vs

Dediğin gibi yapıcam canım bakalım tepkisi nasıl olucak :)

erkekler bizim kadar duygusal düşünen ince düşünen varlıklar değil ne yazıkki,senin, benim taktığımız yada üzüldüğümüz bu konuya onlar pek takmıyor.o muhtemelen kamera açmayı o an akıl edememiştir ,ama biz her zaman kızlar olarak fazla ilgilenilmek istiyoruz sanırımmm :)

Aynen öyle canım ya illa itekleye itekleye bir şeyler yaptırmaya çalışıyoruz keşke onlarda biraz farkına varabilse :)

merhaba arkadaşların söylediklerine katılıyorum erkekler bazen yanlız kalmak istiyorlar bizim gibi şu an napıyo acaba diye düşünmüyolar bizim gibi her dakka
benimki de yurtdışında 3 gün mesaj atmıyor bazen alıştım artık yoğunum ya da dışardaydım diyor
sen de rahat ol canım güven varsa zaten rahat olman kolay olur çok düşünüp çok üstüne düşmemek lazım bunların

Ayni evde ya da ayni sehirde olsaniz oyun oynamasi tv izlemesi mantikli gelebilir ama zaten epeydir gorusmemissiniz ve elinizen gelebilecek tek sey su an kamerayla gorusmek ama ondan bile kacmis.. bence bu konuyu acin cunku istediginiz extra bi ilgi yok hatta ilgi konusunda gayet alcak gonullusunuz. Uzerine gitmeniz gerek cunku siz konusmak istiyorsunuz...

Canım aslında şöyle söyliyim biz bi kavga ettiğimizde hep birdaha şöyle yaparsam gibisinden yeminler ediyoruz herneyse geçen yaz bir akşam kamera açıcaz diye sözleştik.daha sonra o akşam arkadaşım yalnız kalmasın diye dışarı çıktım hatta onada eve gidince açalım dedim 12 de falan bana baya kızdı ogün yemin etti bir daha kamera falan açmıycam diye işte o günden sonra sayılı şekilde zoraki kamera açtırdım bazende bana içim rahat etmiyor böyle yeminliyim o kadar yeminimi bozdum bunuda bozmak istemiyorum falan diyor.birazda kamera açmamasının nedeni bu.sence haklımı

Artık üstüne düşmeyi bıraktım az çok yola girmeye başladı her şey ama kamera açtıramıyorum bir türlü

Artık üstüne düşmeyi bıraktım az çok yola girmeye başladı her şey ama kamera açtıramıyorum bir türlü
hmm anladm canm tatlı tatlı söylesen belki açar özlemedinmi beni hiç görmek istemiyomusun filan desen mesela bilemedim

hmm anladm canm tatlı tatlı söylesen belki açar özlemedinmi beni hiç görmek istemiyomusun filan desen mesela bilemedim
Maalesef canım ya.bir önceki arkadasa attığım cevapta anlattıklarımdan dolayı açmak istemiyor birde gördükçe daha çok özlüyorum üzülüyorum yanında olmak istiyorum diyor

Maalesef canım ya.bir önceki arkadasa attığım cevapta anlattıklarımdan dolayı açmak istemiyor birde gördükçe daha çok özlüyorum üzülüyorum yanında olmak istiyorum diyor
ay aynı benimki ya o da öyle diyor açmıyor demek ondanmış geçen istemedi açmak

Ayrı şehirlerdeyiz aslında 1saatlik yol işte ama benden kaynaklı sebeplerden dolayı sık görüşemiyoruz.seninki nerede canım
hmm anladm canm benimki ingilterede üstelik türk değil :) ama gelecek bayramdan sonra inşallah 1 senedir görüşemiyoruz

Of sizin daha zormuş canım olsun yinede önemli olan zorluklara rağmen sevdiğinin yanında olmak :)
evet canım biz evilik düşünüyoruz artık ama bakalım nasıl olacak bi gelsinde türkiyeye :)
sağol canım sizede mutluluklar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…