Acaba ben mi fazla ilgi bekliyorum

Canım aslında şöyle söyliyim biz bi kavga ettiğimizde hep birdaha şöyle yaparsam gibisinden yeminler ediyoruz herneyse geçen yaz bir akşam kamera açıcaz diye sözleştik.daha sonra o akşam arkadaşım yalnız kalmasın diye dışarı çıktım hatta onada eve gidince açalım dedim 12 de falan bana baya kızdı ogün yemin etti bir daha kamera falan açmıycam diye işte o günden sonra sayılı şekilde zoraki kamera açtırdım bazende bana içim rahat etmiyor böyle yeminliyim o kadar yeminimi bozdum bunuda bozmak istemiyorum falan diyor.birazda kamera açmamasının nedeni bu.sence haklımı

Aslında arkadaşına habersiz gittiysen tavır yapmakta biraz haklı sonucta o seninle konusmak icin kendini ayarlamıs ama haberi oldugu halde tavır yapıyosa sacma daha dogrusu büyük yeminler etmesı sacma hadi lafını edebilir ama nereye kadar konusmayabilirsiniz ki? Bi de yeminim oldugu halde konusuyorum diye vicdan yaptırmaya calısması cok sıkıcı bence sen cok iyi yaklasıyosun ona karsı

Aslında arkadaşına habersiz gittiysen tavır yapmakta biraz haklı sonucta o seninle konusmak icin kendini ayarlamıs ama haberi oldugu halde tavır yapıyosa sacma daha dogrusu büyük yeminler etmesı sacma hadi lafını edebilir ama nereye kadar konusmayabilirsiniz ki? Bi de yeminim oldugu halde konusuyorum diye vicdan yaptırmaya calısması cok sıkıcı bence sen cok iyi yaklasıyosun ona karsı
Aslında o söylemedi bunu.ben dedim yemin ettiğin için mi istemiyorsun yoksa diye o da hem oyüzden hemde kamerada daha çok özlüyorum üzülüyorum dedi

canım aslında fazla bi şey beklemiyorsun ama ne olursa olsun seninde biraz anlayışlı davranman lazım onunda seenin haricinde bir hayatı var bunu kabullenmelisin böylelikle bütün sorunlar ortadan kalkacaktır

Oyle konusmayi sevmiyirdur rahat olamiyirdur eger net cafede filan gorustuyseniz

Back
X