• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba ben mi yanlış düşünüyorum?

cadoloz_x

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
326
2
641
39
Ankara
benım cok sevdıgım kıyamamadıgım bı arkadasım var 6 yıldır hayatına kımse gırmıyodu ve 1 2 kısıyle olcak gıbı oldu ama olmadı o bunu bıraz sorun halıne getırdı ve boslukta suna onu cok ıyı tanıyorum ve ıs yerınde karsına bırı cıktı bı unıverıstede doç. adam 69 lu arkadasım 86lı adam naptı nettı aklına gırdı arkadasım yaısnı bellı etmıyo falan dıyo ama edıyo okadar guzelkı arkadasım ve dıs gorunusede onem veren bırı suan boslukta oldugu ıcın adam nerdeysekandırmak uzere ama cıddı bısey olsa 10 yıl sonra adam yanında cok yaslı kalcak ve mutsuz olcak :çok üzgünüm: oda bosluktayım belkı ondan hosuma gıdıyo dıyodu ama suan ole demıyo ve cok yakınım bı docla evlı ve onun arkadaslarının eslerını tanıyorum hepsı ıstısnasız esını aldatıyo kadın sakın ama sakın ortamı okadar musaıtkı ısteyınce hemen yapabılıo dıyo ama ben bunu arkadasıma anlatamaıyom acaba benmı yanlıs dusunuyorum ama onun uzulmesını ıstemıyorum hıc :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şimdi sen arkadaşına ne anlatırsan anlat seni yanlış anlayacaktır... bırak bakalım bir süre kendi tercihini yaşasın... zamanla eğer kendine uygun değilse anlayacaktır... hatta sen de ilişkilerini gözlemeyebilecek konumda ol ki arkadaşının göremeyeceği şeyler olduğunda bir şekilde anlatmaya çalış...

baştan ön yargılı olursan arkadaşın seninle yaşadıklarını paylaşmayacaktır...
hatta kafasında soru işaretleri ; tereddütleri olsa bile bunları görmezden gelecektir...

şimdilik destek olmaya çalış bence... arkadaşın cidden küçük bahsettiğin kişi de gerçekten büyük ... arkadaşını hatadan koruyayım derken daha da çok hata yapmasına izin verme...o da zamanla anlayacaktır ...

Canım, öncelikle şunu bil arkadaşın çocuk değil 23 yaşında genç bir kız...
Duygusal boşluktan ötürü gönlünü kaptırmış olabilir ama bırak bunu zamanla anlasın...
Bir süre sonra farklılıkları ortaya çkacaktır, hayatttan beklentileri farklı olacak yaş itibarıyla biri gezip tozup sabahlara kadar eğlenmek isterken diğeri kitap okuyup dinlenmek ve çalışmak isteyecektir akademik kariyeri ve sorumlulukları nedeniyle....

Ben de üniversitedeyken doçentle çıktım hem de 2 yıl...Ayrıca aramızda senin arkadaşınla arasındaki kadar fark yoktu... Bizim aramızda 9 yaş fark vardı... Sonra onun bir çalışma için Amerikaya gitmesi gerekti.. Gözden ırak olunca gönülden de ırak oldu...

Yanlız bir tanıdığım doç ile evli yok doçlar aldatıyor eşlerini falan demen çok yanlış.... Aldatmanın mesleği olmaz arkadaşım... Ne yani o tanıdığını da mı aldatyor eşi....
Akademik ortamda evlilikler çok zor yürür, eşlerden biri akademik kariyer yapıyor diğeri değilse evlilikte sorunlar oluyor, ama aldatma yüzünden değil, akademik kariyer yapanlar herzamsn işlerini özel hayatlarının önünde tutmak zorunda oldukları için....
Lütfen genellemeler yaparken daha hassas olun, her meslekte eşlerini aldatan insanlar olabildiği gibi eşine deli gibi aşık, taparcasına bağlı erkekler de vardır....

evet sımdı kesın basladı ama bana henuz solemedı sana bısey solucem dıyıp duruyo ertelıyo sımdı deıl sonra falan dıyo :( bana herseyını anlatırdı ama bole buyuk bıseyı solmedı desteklıyomus gıbımı yapıyım yanı ama adam okadar ıyı bılıyokı nasıl dabrangını kaıdnlara kandırcak onu ve mutsuzmu olcak yanı nasıl davranıyım

ben ablamın arkadasının benı uyardıgını yazmak ıstedım o esınden ve esının arkadaslarının eslerının sıkayetlerını soledı aslında benı korkutan arkadasımı hemen evlenmeye ıkna etmesı hemen 5 6 ay ıcınde evlenmek ıstemesı ıllakı cocuk deıl ama onu dusunmeden edemıyorum

sen uyarılarını yapıp çekincelerini arkadaşına anlatırsın
karar ona kalmış
bilirsin yaptığımız şeyin hata olduğu herkes söylüyor olsa bile
biz bunu yaşayarak öğrenmek isteriz
çünkü her şeye rağmen içimizde bir umut ışığı taşırız
ne yaparsan yap arkadaşın kendi bildiğini okuyacaktır
dileyelim senin düşşündüğün gibi olmasın

Büyük ihtimalle aarkadaşın adama değil adamın kendisine gösterdiği ilgiye hayran kalmış ve kapılmış.
Şuanda sen ne dersen de ne yaparsan yap faydasız bence. arkadaşın kendisi yaşayıp görecek ben bunun başka yolunu göremiyorum malesef. ama umrarım sonuçları ödeyeceği bedel ağır olmasın

valla kocaman kız adam şekerle kandıracak değil ya.. siz de yeterince uyardıysanız yapacak birşey yok..
hem belli mi olur belki çok mutlu olurlar..

benımde kesınlıkle temellım mutlu olması ınsna bzen mantıklı dusunemezde bırı onu kendıne getırırya ben onu kendıne getırmek ıstıyorum sadece ama sadece korkum oducegı bedelın agır olmaması

Bence ona internetten veya cevrende varsa daha once boyle bir evlilik yapmis ve pisman olmus insanlarin hikayelerini anlat. belki bu sekilde yardimin olur.. Ama su da var 23 yasinda bi insan sonucta heralde ailesi de vardir, uyarmaya uyarmalisin tabi ama kendini bu kadar sorumlu hissetme. ilerde bi pismanlik yasarsa ayrilir, bu da ona ders olmus olur. bazi insanlara ne kadar soylersen soyle basina gemeden idrak edemiyor bazi seyleri...

askı memnuyu ızlesın, adan mı behlul mu karar versın :)

şaka bır yana siz ne desenız ters tepecek ama ben olsam kenardan köşeden az bişey konuşmaya çalışırdım.

öğretmen bozuntusu herif

Canım bence bu konuyu onaylamıyor olsan bile arkadaşınla daha olumlu cümleler kurarak konuşmayı dene derim. Eğer şu an o kişiyle beraberliği başlamış olsa bile sana söylemeye çekinecektir belki de senin en uygun zamanını arayacaktır kendisi. Belki konuyu açmaya bile çekinecektir. Böyle bir birliktelik zor gerçekten aradakı yaş farkı nedeniyle ama istisnalar olabilir elbet. Arkadaşının mesleği nedir bundan bahsetmemişsin ama bence bu da önemli. Malum, bazen eşler arasında eğitim farkı yüzünden de tartışmalar olabiliyor. Sen yumuşak,ılımlı davrandığın sürece o da sana daha da yakınlaşacaktır emin ol buna. Umarım en doğru kararı verir arkadaşın.

arkadasım satıs temsılcısı bı yerde aılesı var elbetde ama onların ıs cıddııye bınmedne haberı olmazkı bazı seyler basta halledılmelı gıbı rabbım herseyın hayırlısını versın okadar yas farkı bana cok anlamsız gelıyo sımdı belkı o kadar goze batmasada arkadasım 30 oldugunda adam nerdeyse yaslı sayılmıs duruma gelcek ozaman cok ters

canım benim kızım da 23 yaşında ve kendinden 20 yaş büyük birini sevdi kim ne derse desin dinlemedi ve şu anda 3 aydır nişanlı evlerinin hazırlıklarıyla uğraşıyorlar,diyeceğim şu ki hiç uğraşma vazgeçiremezsin çünkü karşı taraf onları el üstünde tutuyor bbir dediklerini iki etmiyor gençlerde görmedikleri anlayış ve ilgiyigösteriyor dolayısıyla kendilerine bağlıyorlar......Biz direnmekten vazgeçtik ve teslim olduk onun kısmeti de buymuş dedik.Allah hayırlısını versin derdim hep belkide hayırlısı budur.....

belki birbirlerine gerçekten çok aşık olacaklar ya da kız adamın salakça hareketlerini görüp soğuyacak.. hiç belli olmaz bu işler.. zamana bıraksın özellikle evlilik işini..

cok tsk ederım yardımlarınız ıcın onu zamana bırakmaya ıkna etcem aceleye getırmesın en azından 1 sene konussun

Back
X