Bende iki senedir istiyorum. Bu süre zarfında kan pihtilasmasindan dolayı 2 kere düşük yaptım. Benimle aynı zamanlarda hamile kalan iki arkadaşım var. Sürekli sosyal medyada onların bebeklerinin buyuyusunu izlemekle yetiniyorum. Bende ilk bebeğimi kaybetmeseydim onlarla bir olacaktı. Geçenlerde bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm. Bekarken yumurtaliklarindan rahatsızlığı vardı. Ilk gittiğimiz doktor çocuğun olmaz dedi arkadaşıma. Sonra ameliyat oldu. Şimdi ise hamile. Benden sonra evlendiği halde ve o kadar rahatsızlığı olduğu halde.
Geçen sene de ablam istemediği ve korunduğu halde hamile kaldı. Artık ne dusunecegimi bilemiyorum. Hayırlısı lafina gıcık olmaya başladım çünkü biz çocuk istedikçe her şey daha berbat bir hal almaya başladı. Belki olmaması daha hayırlı diyecekler. Ama neden??? Maddi manevi imkan sağlayabilirim. Eşim evine bağlı, iyi bir baba olacağına eminim. Kan pıhtılaşması haricinde sağlık sorunumuz yok. DNA falan temiz. Bebeği olanların hayırlı olup da bizim hayırlı olamayacak neyimiz var? Suriyeli kadınların çok mu hayırlı bir durumları vardı? Bir gün bu kadarını bile söylemediğim halde annem öyle söyleme allaha dua et dedi. Anne dedim ben bebeğimi binbir agriyla düşürmeye calisirken allah nerdeydi? Ikıncı gebeligimde Allah'ım artık bu bebeği bana bağışla diye o kadar çok dua ettim ki! Duyan olmadı. (Bu arada herhangi bir dini fikir aşılamaya çalışmıyorum. Ben sadece böyle hissettim. Başla türlü düşünenlere sonsuz saygım var)
Kusura bakma canım ama bu aralar çok doluyum. Ne zaman dertlesmek istersen yaz canım. Aynı cümleleri de yazsan her gün yine yanında olurum