• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba ben ne zaman hamileyim diyebilcem

son 1 haftada aldığım üçüncü hamile haberi. bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya üstelik bir kaç tanesi de benim gibi çabayla sahip oldu. insan biraz kendi yerine koyar. ben bebek düşünmeden önce kimsenin çocuk yapmaya niyeti yoktu.. hoş ben isteyeli 1 yılı geçince insanlar tabi o sırada karar verdiler herhalde :KK43: herkes için çok seviniyorum rabbim analı babalı büyütsün. ama içim acıyor artık. bugün yine hem de yakın bir arkadaşımdan aldım bu haberi. ağlamamak için o kadar kendimi tuttum ki o anda başıma bir ağrı girdi hala geçmedi. kötüyüm ve kimseye bu kadar perişan görünmemeye çalışıyorum. bir tek size bunları anlatabilirim bir tek de siz beni anlarsınız herhalde...
Seni cok iyi anliyorum etrafimdaki herkes hamile eltim hamile kaldiginda kayinvalidem telefonla mujdeli haber verdi.Oyle uzuldum ki. Ben iki yil olucak bunun cabasindayim Arkadaslarimin arasinda kazayla hamile kalan bile var. Rabbimin takdiri sual olmaz elbet.

Merhaba arkasim bende seninle ayni durumdayim .. 22 gun once ikinci gebeligim sonlandirildi.. hamilelik hayalim bir kez daha bitti icimdekileri kimseye anlatamiyorum ve bende bikacgun once en yakın arkadasimin hamile oldugunu ogrendim onun icin cok sevindim ama yüreğimde tarif edemedigim bir aci var .. hayir inaninki bu kiskanclik degil ... ama artik hamile haberi duymak ve gormek istemiyorum
benim 2bucuk ay once ikinci gebeligim sonladi.Etrafimdaki herkes hamileee her goren soruyor.Moralimi bozmamaya çalişiyorum

Canım ibrahim saraçoğlu hocanın soğan suyu kürünü araştırdın mı? Çikolata kisti olan bir arkadaşım bu şekilde sıkıntısını atlatmış doktorlar bile şaşırmış yani. Biraz onları araştır istersen ama güvenilir isimleri.. saraçoğlu candır mesela :)
Yaptım canım yaptım 6ay arayla 2 şer ay yaptım. İlk kür işe yaradı sonra tekrar büyüdüler ikincisi hiç işe yaramadı

Seni cok iyi anliyorum etrafimdaki herkes hamile eltim hamile kaldiginda kayinvalidem telefonla mujdeli haber verdi.Oyle uzuldum ki. Ben iki yil olucak bunun cabasindayim Arkadaslarimin arasinda kazayla hamile kalan bile var. Rabbimin takdiri sual olmaz elbet.
Ay benim de kazayla hamile kalıp aldıran arkadaşım var o kadar sinir olmuştum ki ona. Ben yalvardım resmen aldırma diye ama çabuk sahip olduğu için kıymetini bilmedi..

8 cmlik çikolata kısmını öğrendiğim ayın sonrasında regl olmadım ve hamile olduğumu öğrendim.
Çikolata kistini de hamile kalamıyorum diye doktora gittiğimde öğrenmiştim.
Şimdi kızım 3 aylık.
Umudunu kaybetme, başkalarının hamileliği ile kıyas yapma.
İnşallah olur.
Maşallah . Bende de kist var 5 cm ama doktor visanne diye ilaç verdi. 3 ay kullanmak gerekli diye . Siz ilaç falan kullandınız mı

son 1 haftada aldığım üçüncü hamile haberi. bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya üstelik bir kaç tanesi de benim gibi çabayla sahip oldu. insan biraz kendi yerine koyar. ben bebek düşünmeden önce kimsenin çocuk yapmaya niyeti yoktu.. hoş ben isteyeli 1 yılı geçince insanlar tabi o sırada karar verdiler herhalde :KK43: herkes için çok seviniyorum rabbim analı babalı büyütsün. ama içim acıyor artık. bugün yine hem de yakın bir arkadaşımdan aldım bu haberi. ağlamamak için o kadar kendimi tuttum ki o anda başıma bir ağrı girdi hala geçmedi. kötüyüm ve kimseye bu kadar perişan görünmemeye çalışıyorum. bir tek size bunları anlatabilirim bir tek de siz beni anlarsınız herhalde...
3 yıl olmadı benimde canım. Günlerce ağladım 2 tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. O daha çok yıkımdi. 3. Tüp denememde hamileyim allaha binlerce kez sukur. Herşeyin vakti saati varmış meğersem.. sen istediğin kadar iste o vakit gelmeyince olmuyormus meğer. Hiç canınin sıkma. Allah ol dediği zman olacak. Çok zor bilirim o haberleri almak.ama inan her nasip valtını beklermis

3 yıl olmadı benimde canım. Günlerce ağladım 2 tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. O daha çok yıkımdi. 3. Tüp denememde hamileyim allaha binlerce kez sukur. Herşeyin vakti saati varmış meğersem.. sen istediğin kadar iste o vakit gelmeyince olmuyormus meğer. Hiç canınin sıkma. Allah ol dediği zman olacak. Çok zor bilirim o haberleri almak.ama inan her nasip valtını beklermis
Canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Ayıptır sorması her tüp bebek denemesi için ne kadar harcama yaptınız?

Kızlar bir tanıdığımın tek yumurtası vardı nerdeyse doktorlar hiç ümit vermiyodu.

Küçük pet şişedeki suya 41 gün meryem suresi okumuş , sonrada onu içmiş o ayda hamile kaldı

Denemek isterseniz buyrun

Her ay günüm geçecek mi diye bekleme akisini birak geçsin günün merak etme çocuk olsun diye esinle takinti yapma bak nasil haberi alacaksin

Bende iki senedir istiyorum. Bu süre zarfında kan pihtilasmasindan dolayı 2 kere düşük yaptım. Benimle aynı zamanlarda hamile kalan iki arkadaşım var. Sürekli sosyal medyada onların bebeklerinin buyuyusunu izlemekle yetiniyorum. Bende ilk bebeğimi kaybetmeseydim onlarla bir olacaktı. Geçenlerde bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm. Bekarken yumurtaliklarindan rahatsızlığı vardı. Ilk gittiğimiz doktor çocuğun olmaz dedi arkadaşıma. Sonra ameliyat oldu. Şimdi ise hamile. Benden sonra evlendiği halde ve o kadar rahatsızlığı olduğu halde.
Geçen sene de ablam istemediği ve korunduğu halde hamile kaldı. Artık ne dusunecegimi bilemiyorum. Hayırlısı lafina gıcık olmaya başladım çünkü biz çocuk istedikçe her şey daha berbat bir hal almaya başladı. Belki olmaması daha hayırlı diyecekler. Ama neden??? Maddi manevi imkan sağlayabilirim. Eşim evine bağlı, iyi bir baba olacağına eminim. Kan pıhtılaşması haricinde sağlık sorunumuz yok. DNA falan temiz. Bebeği olanların hayırlı olup da bizim hayırlı olamayacak neyimiz var? Suriyeli kadınların çok mu hayırlı bir durumları vardı? Bir gün bu kadarını bile söylemediğim halde annem öyle söyleme allaha dua et dedi. Anne dedim ben bebeğimi binbir agriyla düşürmeye calisirken allah nerdeydi? Ikıncı gebeligimde Allah'ım artık bu bebeği bana bağışla diye o kadar çok dua ettim ki! Duyan olmadı. (Bu arada herhangi bir dini fikir aşılamaya çalışmıyorum. Ben sadece böyle hissettim. Başla türlü düşünenlere sonsuz saygım var)
Kusura bakma canım ama bu aralar çok doluyum. Ne zaman dertlesmek istersen yaz canım. Aynı cümleleri de yazsan her gün yine yanında olurum:KK19:
bebe aspirini kullanin gecmis olsun

Her ay günüm geçecek mi diye bekleme akisini birak geçsin günün merak etme çocuk olsun diye esinle takinti yapma bak nasil haberi alacaksin
Her ay günüm geçecek mi diye düşünmemeye çalışmaktan beynim yanacak artık.:deli: Amin canım inşallah bigün alırım bu haberi. :dua:

Sanırım biz de para biriktirmeye başlasak iyi olur..
Ya maddi durumu olmayana çok zor gerçekten. Allah herkese kolaylik versin. Allah seninde gönlüne göre versin insallah. İnşallah tez zamanda hayırlı evladın olur

Ya maddi durumu olmayana çok zor gerçekten. Allah herkese kolaylik versin. Allah seninde gönlüne göre versin insallah. İnşallah tez zamanda hayırlı evladın olur
Evet maddi durumu olmayana şuan çok zor görünüyor . Hoş devlet bi kısmını karşılayacak diye görmüştüm geçen gün haberlerde . Tam araştırmak lazım

Back
X